2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Canim ilk dk larda ciktiysa test hamilesin Allahın izniyle. Bu aksam testi tekrarla yarin da kanda baktir bence canım. Ne kadardır istiyosunuz bebek?
Canim testi yaptim elimi yuzumu yikadim biseyler atistirdim baktim boyleydi d.kntrl ilacini birakali 6 ay oldu yumurtlma gunlrini takip edip bilincli deneyeli 3 ay oldu insallh bu ay nasip olmustur sen ne kdardir istiyosun

hera17 hera17 umitlendirmek istemem ama benim ilk gebeligimde adet günümde erken gebelik testi yaptım negatif çıkmıştı. Gününüz geçmeden test yapmayın şüpheniz varsa da direkt kan verin derim. Gerisi boşa çaba oldu bende

Benim kanda segerim 426 ciktiginda idrar testim ayni boyle cikmisti pozitif testin canim hayirli olsun.Kanda baktir bence bu testlerle ugrasma.Belirtilerin var mi gebelige dair benim sat 2 aralık adet olamadim hala ama belirtim olmadigi icin gevikmeli olacağımı dusunerek bakmadım bekliyorum öyle
Canim bir haftadir bi bel agrisi cekiyorum surekli belim agriyo bu gunlerde de ara ara kasigma bi agri girip geciyo batma gibi hasta olmaktan cok korkuyorum tedirgin bi sekilde yarin sabahi bekliyorum dua ediyorum idrar tsti dogru olsun diye insallah seninde olmustur tatlim hayrli haberler bekliyorm[/QUOTE]
Bunlar belirtiyse ben gebe kalsamda anlayamam zaten :). Cunku bende bir aydir bel agrisi var usuttugumden yada mantardan supheleniyorum kasigimda ve vajinamda batmalar acimalar da oluyor zaten.Yani bunlar bende olan seyler.Ama benim vucudumun gebelik gostergesi goguslerimdir ki onlarda tik yok arada hafif sizlayip geciyor sislik falan yok yani ben gebe kalinca hep goguslerimden anliyorum.Nasip bu ay ilac kullanmadigim ivin adet olamiyorum besbelli.Uzun sürerse boyle adet sokturucu almsk zorunda kalacagim uine :KK43:

Kizlar test ilk defa boyle cikti bat 1 ocakti cizgi belli belirsiz boyle olan varmi szce hamilemiym
Canım hayırlı olsun bebis var bence olmasa hiç cıkmazdı senle temmuz anneleri ve agustos anneler8ndede vardık yanlış hatırlamıyorsam sen bu sefer tutturdun darısı bana inşallah:)

Canim testi yaptim elimi yuzumu yikadim biseyler atistirdim baktim boyleydi d.kntrl ilacini birakali 6 ay oldu yumurtlma gunlrini takip edip bilincli deneyeli 3 ay oldu insallh bu ay nasip olmustur sen ne kdardir istiyosun
Insallah Tweeetyy Tweeetyy bizim 22 ay oldu. Bu kez saglikla kucagimiza aliriz insallah. Atesolcerin varsa dil altindan ateşini ölcsene canim kaç çıkacak

bakalım canım yarın doktoruma sonuc atıcam o cagırıcak belkıde haftaya cagırır bılemıyorum

X