cnm gebelik testlerini baz alıp moralini bozma, gec döllenmiş testte cıkmamıs olabilr, kırmızıları görene kadar umudunu kaybetmeOlucam canım bugün 4 gün öncesini gösteren genelik testinden yaptım gölgesi bile yok salı günü adet günüm olsaydı çıkardı
Teşekkür ederim canım senin de hayırlı olsun. İnşallah değerim yükselir ben de 5000 leri görmeden doktora gitmek istemiyorum.hayırlı olsun umarım devamı gelır.benımde sat:28kasımdı. 28aralıkta hcg:4633 cıktı.henuz doktora gıtmedım ama.
haşlandığı suyunu dökmeden pişrip tüketirsen vitamin değerini kaybedeceğini sanmıyorum cnm, bana da doktorum bol bol protein al et, balık ve yumurta ye dediBayanlar size bir şey danışmak istiyorum.Bugün pazara gidip ıspanak,karnabahar,brokoli,pırasa,havuç,lahana gibi sağlıklı sebzeler aldım.Lakin eşim az haşlanmış sevmiyor diğer türlü de faydası kalmıyor gibime geliyor.Sizce sebzeleri besin değerlerini kaybetmeden nasıl tüketebiliriz? malum bu perşembe doktora gideceğiz değerlerim güzel çıksın,sağlıklı besleneyim istiyorum.Cevaplarınızı bekliyorum :)
Maşallah canım ne güzel yapmışsın Rabbim acısını göstermesin5 haziran son adet tarihimdi. Normal şartlarda 30 haziran gibi adet gorecektim. Gecikti. 4 temmuzda test yaptırdım kan testi. 176 çıktı. 5 temmuzda doktora gittim rahim duvarında kalınlaşma var dedi ve gönderdi. Sonra 19 temmuzda gitmiştim. 6+1 iken oğlumun kesesini gormusuz bakın ilk foto burdan. Kese 1.5 cm mis Eki Görüntüle 1733989
ilk birkaç dk da çıktıysa pozitif bence, varsa başka testle tekrarla istersen emin olmak için, inşallah bebişin seninledir..Kizlar test ilk defa boyle cikti bat 1 ocakti cizgi belli belirsiz boyle olan varmi szce hamilemiym
Canim pozitif gibi :) insallah pozitiftir :) şimdiden hayırlı olsun :)Kizlar test ilk defa boyle cikti bat 1 ocakti cizgi belli belirsiz boyle olan varmi szce hamilemiym
Aksam tekrarlicam canim simdi test almam imkansiz esim is donusu alcak ama cok heyecnlandim insallh hyal krikligna ugramm icimde korku varilk birkaç dk da çıktıysa pozitif bence, varsa başka testle tekrarla istersen emin olmak için, inşallah bebişin seninledir..
Insallah canimCanim pozitif gibi :) insallah pozitiftir :) şimdiden hayırlı olsun :)
Buharda daha guzel ve saglikli pisiyorBayanlar size bir şey danışmak istiyorum.Bugün pazara gidip ıspanak,karnabahar,brokoli,pırasa,havuç,lahana gibi sağlıklı sebzeler aldım.Lakin eşim az haşlanmış sevmiyor diğer türlü de faydası kalmıyor gibime geliyor.Sizce sebzeleri besin değerlerini kaybetmeden nasıl tüketebiliriz? malum bu perşembe doktora gideceğiz değerlerim güzel çıksın,sağlıklı besleneyim istiyorum.Cevaplarınızı bekliyorum :)
Insallah mutlu haber alirsin canim..hadi hayirlisiAksam tekrarlicam canim simdi test almam imkansiz esim is donusu alcak ama cok heyecnlandim insallh hyal krikligna ugramm icimde korku var
Canim ben yine hastalandim ama bu ay da eylüle geliyor ondan burdayım yine :) 15. Aya girmiş bulunuyorum:)Insallah canimbu arada sende durum ne biz temmz agstos birlkte geliyoruz sennle
Bende temmuz ve agustostaydim emelle sana bakiyordum bide tomurcugum vardi hapyirli olsun canim Allahh kucagina almayi nasip etsinInsallah canimbu arada sende durum ne biz temmz agstos birlkte geliyoruz sennle
Tez vakit hamis haberini alırız inşallah canımEmelARVAhaberini 44425869 .!.:Canim ben yine hastalandim ama bu ay da eylüle geliyor ondan burdayım yine :) 15. Aya girmiş bulunuyorum:)
Benim kanda segerim 426 ciktiginda idrar testim ayni boyle cikmisti pozitif testin canim hayirli olsun.Kanda baktir bence bu testlerle ugrasma.Belirtilerin var mi gebelige dair benim sat 2 aralık adet olamadim hala ama belirtim olmadigi icin gevikmeli olacağımı dusunerek bakmadım bekliyorum öyle[/QUOTE][QUOTE="Tweeetyy, post: 44424750, member: 711240aynı böyle zlar test ilk defa boyle cikti bat 1 ocakti cizgi belli belirsiz boyle olan varmi szce hamilemiym
İnşallah canım :)Tez vakit hamis haberini alırız inşallah canım
Insaallh en yakin zamanda bebisin tutunur canim allah hepimize tattrsin insallh bu duygyu :)Canim ben yine hastalandim ama bu ay da eylüle geliyor ondan burdayım yine :) 15. Aya girmiş bulunuyorum:)