2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Günaydın kızlar bu akşam kan vericem. Dualarınızı bekliyorum.

Göğüs acısı ve iştahsızlık dışında belirti yok. Nadiren de midem bulanıyo yani içim kalkıyo gibi oluyo belkide psikolojiktir.

Kasık bel ağrısı olmaması endişelendiriyor beni.
bel agrısı gebelık belırtısımı ? Benım belım agrıyor gıbı ama aynı adet olacakmısım gıbı
hatat arada ıslaklık hısssedıyorum oldum olucam dıyorum galıba bende.
İnşallah hayırlı sonuclarla gelırsın

friendlyfriendly friendlyfriendly canım endişe duyma ara ara gelir gider. adet döneminde artar sonra birden yok olabilir. Kafana takma bence herşey yolunda raaat ol beybi :KK66:

Canim daha yeni tahlil yaptım geç degilki tahlilden sonra 7-10 gün sonra hep gittim. Osira bi tahlil yapılmadı bende. Birde erken gittikçe daha stres oluyorum belki bukez gittiğimde guzel haberleri alır kese ile kalp atışı duyarim. Tabi bu surede kanamam vs olmazsa Rabbim hayırlı şeyler ile karsilastirsin inşallah bende korkuyorum ama bilmiyorum

bel agrısı gebelık belırtısımı ? Benım belım agrıyor gıbı ama aynı adet olacakmısım gıbı
hatat arada ıslaklık hısssedıyorum oldum olucam dıyorum galıba bende.
İnşallah hayırlı sonuclarla gelırsın
Amin canım bel ve kasık ağrısının belirti olduğunu okudum.insallah sen de hamilesindir.

Canim daha yeni tahlil yaptım geç degilki tahlilden sonra 7-10 gün sonra hep gittim. Osira bi tahlil yapılmadı bende. Birde erken gittikçe daha stres oluyorum belki bukez gittiğimde guzel haberleri alır kese ile kalp atışı duyarim. Tabi bu surede kanamam vs olmazsa Rabbim hayırlı şeyler ile karsilastirsin inşallah bende korkuyorum ama bilmiyorum
o manada demedım ama normalde gebelıkte kan , ıdrar bılımum test yaparlar
ek takvıyeye ıhtıyacın varmı , tsh fılan normal calısıyormu
yanı bunları yaptırmayacakmısın?

o manada demedım ama normalde gebelıkte kan , ıdrar bılımum test yaparlar
ek takvıyeye ıhtıyacın varmı , tsh fılan normal calısıyormu
yanı bunları yaptırmayacakmısın?
Canım ben ilk gebeliğimde öğrendiğim gün gittim doktora acemilikle yani 3+5 te ona rağmen doktor kan tahlillerini 7. Haftada yaptı ilaçlarımıda 6. Haftada yazdı. Allah ın izniyle hiç birşey olmaz

Canım ben ilk gebeliğimde öğrendiğim gün gittim doktora acemilikle yani 3+5 te ona rağmen doktor kan tahlillerini 7. Haftada yaptı ilaçlarımıda 6. Haftada yazdı. Allah ın izniyle hiç birşey olmaz
benım son gebelıgımde ılerlemıs ıdrar yolu enf. varmıs bende hıc anlamamıstım
7 hafta gec olmustu ılerleyen haftalarda enf dolayı kese acıldı
bı rusu sorun oldu
17 haftalık normal dogumla gebelık sonlandırıldı :KK43:

evet özlem. ben en iyisi cuma gideyim doktora. bişey göremem diye işten boşa izin almim diyorum ama 6+1 oluyor. çok da ufak deil neyseki :)

Eklentiler

• IMG-20160104-WA0009.jpeg
    IMG-20160104-WA0009.jpeg
    34,8 KB · Görüntüleme: 126
evet özlem. ben en iyisi cuma gideyim doktora. bişey göremem diye işten boşa izin almim diyorum ama 6+1 oluyor. çok da ufak deil neyseki :)
Keseyi kesin gorursun
ben kalp atıslarını oglumda 6+4 gunlukken gormustum
hadı hayırlısı olsun
buarada ılk cocugun kac yasında?

Yaptim silik yine ama isten izin alip cikamam ki:KK43: hamileyim galiba ya :))))
Hamilesin bence kesin kii :KK70:
Hayırlı ugurlu olsun
adetınıze varmı adaha kızlar
benım eger gebelık varsa 3 hafta 3 gunluk
bu aksam rofle yaptırmayı dusunuyorum bır suru beyazım varmıs hemen yaptırırsam sıkıntı olmaz sanıyorum ama

Herkese merhaba.
Bizim de ilk korunmasiz ayimiz aralikti.
Ayin 10unda test yapacağım.
Sadece cok yogun bir gaz problemim var ve gazdan dolayi sanki iki el karnimdaymis da cekip geriyormus gibi rahatsiz bir hissim var. Bel agrilarim gidip geliyor.
Evde ovulasyon testi yaptim, tam pozitif sonucu hic gormedim, iki gun arayla supheli testlerim var ve yumurtlama doneminde oldu bunlar.
Bakalim kismet artik.
Eger olduysa ben de eylul annesi olacagim.

Herkese merhaba.
Bizim de ilk korunmasiz ayimiz aralikti.
Ayin 10unda test yapacağım.
Sadece cok yogun bir gaz problemim var ve gazdan dolayi sanki iki el karnimdaymis da cekip geriyormus gibi rahatsiz bir hissim var. Bel agrilarim gidip geliyor.
Evde ovulasyon testi yaptim, tam pozitif sonucu hic gormedim, iki gun arayla supheli testlerim var ve yumurtlama doneminde oldu bunlar.
Bakalim kismet artik.
Eger olduysa ben de eylul annesi olacagim.
Hosgeldın :)
Su bahsettıgınız testlerı anlamıyorum ben yumurtalama olup olmadıgınımı anlıyorsunuz yanı bunlarla ?

X