Benim ki tüp bebek cnmBat geçti mi canım?
Şükür kavuşturana canım:)Benim ki tüp bebek cnm
Hem de bin şükür cnm:)Şükür kavuşturana canım:)
Hangi sehirdesin canimHem de bin şükür cnm:)
Konya cnm senHangi sehirdesin canim
Konya cnm sen
Canım aslında ben sormuştum ama gözünden kaçmış. İhş hamilesindir kuzum. Dünde yolda mahsur kaldım, çokda fazla giremedim kusura bakma. Benım adetim bazen bir gün gecikiyor. İki gün daha bekle ihş kırmızılar gelmez tekrar test yaparsın ve çizgiyi görürsün. Dün sana ve batı yaklaşan arkadaşlara dua ettim hakkımızda hayırlısı olur inşfriendlyfriendly gözün aydın arkadasım hayırla devam et insallah .. herkes hayırla sonuna kavuşur insallah :) bu arada kimse sormadı ama dun bat ımdı benm gelen giden yok bugunde daha gelmediii.. test yaptım bu sabah cok bellı belırsız bı cızgı gorduk eşime de gösterdım var orda cızgı dedi ama adetım gecmesine ragmen cok bellı belırsız bilemiyorum.. hayırlısı kasıklarımda da agrı oluyo sonra geciyo bi hareketlılık var ama insallah benmledır minigim bana da dua eder misiniz...
Eşin hangi hakla bunu yapıyor sana. Stresi çeken biziz! Çok kızdım ve adına üzüldüm. Allah ne zaman uygun görürse o zaman kavuşacağız yavrularımıza. Hem tek başımıza yapmıyoruz ki bu çocuğu. Üzme kendini hayırlısı Allah tan. Benimde olmadı bu ay. Önümüzde ki maçlara bakacağız :)Kizlar bat dündü ve dün aksam regl oldum içten ice üzülüyorumeşimlede arama soğukluk giriyor.regl oldum deyince yüzüme bile bakmaz oldu cok doluyum hamile arkadaşlarim rabbim sağlikla kucağiniza almayi nasip etsin
Hayırlısi canım üzme kendini sana bi tavsiyede bulunayim nacizane bende çok dovundum ağladım ağladıkca dövündukce eşim daha çok sorun etti sanki bende bi problem varmış gibi ve 3 ayımi zehir etti açık açık soylemiyordu ama hareketlerinden bile belliydi bana uzaklaştı bu durumda çocuğumuzun olacağı varsa da olmaz kıvama geldi aramız , o zaman farkettim erkeğin eline çok fırsat vermeyeceksin ne kadar severse sevsin neticede mayada var.. hemen kendimi toparladım kimderse desin kısmet dedim allah istemedikce zorla alabilirmisin dedim hatta kendimi bile üzülmedgime inandirdim :) neye inanırsan öyle yaşarsın çünkü :) kendini toparla eşinin karşısına hiç bir zaman bitmiş olarak çıkma süslen makyajını yap pozitif düşün , sana acarsa çocuk mevzusunu kısmet de :) evde cilvelen eşine ya gerekirse rol yap küçük bi kız gibi davran ona karşı, davranki seni çok sevdiğini hatırlasın ve çocuk mevzusu aklından çıksın :)Kizlar bat dündü ve dün aksam regl oldum içten ice üzülüyorumeşimlede arama soğukluk giriyor.regl oldum deyince yüzüme bile bakmaz oldu cok doluyum hamile arkadaşlarim rabbim sağlikla kucağiniza almayi nasip etsin
Kizlar bat dündü ve dün aksam regl oldum içten ice üzülüyorumeşimlede arama soğukluk giriyor.regl oldum deyince yüzüme bile bakmaz oldu cok doluyum hamile arkadaşlarim rabbim sağlikla kucağiniza almayi nasip etsin
Insallah canim tesekkur ederim. Testi 2 gun sonra tekrarla gec dollenmedir insallah gelmistir saglikla bebeginfriendlyfriendly gözün aydın arkadasım hayırla devam et insallah .. herkes hayırla sonuna kavuşur insallah :) bu arada kimse sormadı ama dun bat ımdı benm gelen giden yok bugunde daha gelmediii.. test yaptım bu sabah cok bellı belırsız bı cızgı gorduk eşime de gösterdım var orda cızgı dedi ama adetım gecmesine ragmen cok bellı belırsız bilemiyorum.. hayırlısı kasıklarımda da agrı oluyo sonra geciyo bi hareketlılık var ama insallah benmledır minigim bana da dua eder misiniz...
Çok sevindim canım. Hayırlı olsun:) inş sağlıklı hayırlı bir evlat olur.friendlyfriendly gözün aydın arkadasım hayırla devam et insallah .. herkes hayırla sonuna kavuşur insallah :) bu arada kimse sormadı ama dun bat ımdı benm gelen giden yok bugunde daha gelmediii.. test yaptım bu sabah cok bellı belırsız bı cızgı gorduk eşime de gösterdım var orda cızgı dedi ama adetım gecmesine ragmen cok bellı belırsız bilemiyorum.. hayırlısı kasıklarımda da agrı oluyo sonra geciyo bi hareketlılık var ama insallah benmledır minigim bana da dua eder misiniz...
evet gordum canm oyle naz yapıyım dedim :) evet bı kac gun daha beklicez artık ınsallah gelmez kırmızılar :) ben de hep dua ediyorum buradaki herkese Allah hayırlısıyla miniklerimize kavustursun ınsallah..Canım aslında ben sormuştum ama gözünden kaçmış. İhş hamilesindir kuzum. Dünde yolda mahsur kaldım, çokda fazla giremedim kusura bakma. Benım adetim bazen bir gün gecikiyor. İki gün daha bekle ihş kırmızılar gelmez tekrar test yaparsın ve çizgiyi görürsün. Dün sana ve batı yaklaşan arkadaşlara dua ettim hakkımızda hayırlısı olur inş
imşallah gelmez bı sey de tekrarlarım testi insallahInsallah canim tesekkur ederim. Testi 2 gun sonra tekrarla gec dollenmedir insallah gelmistir saglikla bebegin
daha tam kesin degil de insallah vardır canım Allah herkesin gonlune göre verır ınsallahÇok sevindim canım. Hayırlı olsun:) inş sağlıklı hayırlı bir evlat olur.
çok üzüldüm ben de umudunu kaybetme ve kımsenın de umudunu kaybettirmesıne ızın verme Allah en guzel zamanda nasıp edecektır ınsallah canım inan yeter kıKizlar bat dündü ve dün aksam regl oldum içten ice üzülüyorumeşimlede arama soğukluk giriyor.regl oldum deyince yüzüme bile bakmaz oldu cok doluyum hamile arkadaşlarim rabbim sağlikla kucağiniza almayi nasip etsin