2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Hayırlı olsun canım :) rabbim sağlıkla kucağına almayi nasib etsin inşallah :) çok sevindim :)

Canım ben annemlerdeyim burda kan testi 60 tl bana çok pahalı geldi. 1 hafta burda kalıcağım nasıl sabredeceğim bilmiyorum. Eğer günüm 3 gün geçerse, idrar testi yaparım bende ne yapayım
Canim sen de inşallah sende hayırlı haberi al da ben de o zaman ekime yazmam artık :) zaten acmadilar da kustum onlara burda kalcam banane :) zaten bu ay hamile kalırsam tahmini doğumgünü 3 ekim eylülde dogar muhtemelen :) banane ben burayı çok sevdim burda kalıcam :)

çok tatlısın,ekrana bakarken gülümsettin beni.burada bizimle kal, hiçbir yere gitme. Dularımdasın inşallah:)

Çok sevindim cnm Rabbim saglikla kucagina almayi da nasip etsin insallah

MarV-el canım benim tabiki burda kal. İhş hayırlı haberleri alırızda burda kalırız. Bu ay süt buharı deniyeceksin galiba inş olumlu sonucu alırsın. Bende bu ay olmazsa öbür ay 11 ekime denk geliyor. Tahmini doğum tarihim. Belki bende burda kalırım

Ayy çok sevindim gözün aydın canım inşallah ben de p.tesi yaptırırim kan testi hala Regl im gelmezse :) güzel haberi alirim

Senin inşallah bu ay olacak :)
Canım, annem rüyasında beni görmüş, kulaklarımda kelebekli altın küpe varmış. Annem de demiş ki kızım bu küpelerin çok güzel birisini bana versene demiş, bende vermişim. Rüyada altın küpe görmek ; çok müjdeli ve hayırlı bir habere işaret... Bende aynı gün annemi rüyamda gördüm; güya annem hamile ve doğum yapıyor, biz hastaneye gidiyoruz ve babamı görüyorum ve bana diyor ki. 2 tane oğlum vardı şimdi 3 tane oldu. Biz bu çocuğa bakamayız bu yaşta al sen bak diyor rüyamda babam. Çok etkilendim. Tüylerim diken diken oldu... Bakalım rüyalarımız çıkacak mı

Hayir diyelim, hayir olsun cnm

Hayırlara çıksın canım inşallah bu ay bebisin seninledir :)

Hamileyim arkadaşlar.inşallah pazartesi eşimle keseyi görmeye gideceğiz.son adet tarihim 24 kasimdi.bu hafta salı günü gittik.bthcg değerim 1085 çıkmiştı.doktor kesenin görünmesi için bu değerin 6000 ni bulmasi gerekiyor dedi.inş bir sorun olmaz.rabbim tüm isteyenlere hayırlı ve saglikli evlatlar nasip etsin inşallah.

hayırlı olsun canım doktorun biraz abartmış kese 1500 lerde gören bile var :) ama belki bi kereden bebeğe de gör diye öyle dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…