2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kizlar bat dündü ve dün aksam regl oldum içten ice üzülüyorum :KK61:eşimlede arama soğukluk giriyor.regl oldum deyince yüzüme bile bakmaz oldu cok doluyum:KK43:hamile arkadaşlarim rabbim sağlikla kucağiniza almayi nasip etsin[/QUO

Canım eşinin düşüncesizliğini çok takma kafana. Erkekler bu durumda nasıl davranacaklarını bilemiyorlar. Ben düşük yapınca eşimle aram çok gerildi. Bir süre sonra normale döndü. Hatta son ay etrafımda dört dönüyordu. Ama dün yine ben yatarken su ve meyve istedi, biraz sinir oldum. Sonuçta doktor bana yatman gerek dedi. Düşük tehlikesi olduğunu da biliyor ama bir suyunu alamıyor. Erkekler durumun önemini tam kavrayamıyor, sonra da suçu bayanlara atıyorlar hep. Bu sabah da yine lekelenme başladı. İnş tutunur bebeğim diye dua ediyorum

Kizlar bat dündü ve dün aksam regl oldum içten ice üzülüyorum :KK61:eşimlede arama soğukluk giriyor.regl oldum deyince yüzüme bile bakmaz oldu cok doluyum:KK43:hamile arkadaşlarim rabbim sağlikla kucağiniza almayi nasip etsin
Canım üzülme lütfen. Eşinde senin gibi çok üzülmüştür, o yüzden soğukk davranmıştır. Bir kaç güne kadar ikinizde atlatırsınız. Yeni bir ümit dolar içinize. Rabbim en kısa zamanda nasip eder inş.. Ben bu ay preseed jel kullandım. Belkı faydasını görürüm. İstersen sende bu ay bir dene ...

Canım kusura ba
Ne demek canım. Ewet az kaldı senin hep dua ediyorum sana. Benimde yumurtlamam30 aralıktı 27, 29,30 Aralık ve bu sabah ilişki oldu inşallah yeterlidir. Şimdi bende beklicem senin gibi. Acaba 1-2 gün daha mı çalışsak bilemedim

Ne demek canım. Ewet az kaldı senin hep dua ediyorum sana. Benimde yumurtlamam30 aralıktı 27, 29,30 Aralık ve bu sabah ilişki oldu inşallah yeterlidir. Şimdi bende beklicem senin gibi. Acaba 1-2 gün daha mı çalışsak bilemedim
Canım bence yeterli olmuştur ama gün aşırı 1 kez daha deneyin. Benimde adetimin 9,11,12,13,15 deneme oldu. Dahada fırsatımız olmadı. Eşim çok yoğun çalışıyor, bende annemlerde kalıyorum. Eğer geç yumurtladıysam bu ay yandım. Sizin fırsatınız varsa adetine 1 hafta kala denemeye devam edin. Bu arada benım yumurtlama günüm adetimin 14. Yada 15.günü oluyor. O günleri değerlendirdim ama yeterlimi diye acabalarım var. :KK66: inş bu ay yeterli olmuştur çalışmalarım :KK66:

nabersiniz kızlar yeni yıl bebişler getirsin hepinize :emir_bebek:
ben de kan verdim bu defa ikiye katlanmış değer 545 çıktı ikiz değil galiba :)

Hayırlısi canım üzme kendini sana bi tavsiyede bulunayim nacizane bende çok dovundum ağladım ağladıkca dövündukce eşim daha çok sorun etti sanki bende bi problem varmış gibi ve 3 ayımi zehir etti açık açık soylemiyordu ama hareketlerinden bile belliydi bana uzaklaştı bu durumda çocuğumuzun olacağı varsa da olmaz kıvama geldi aramız , o zaman farkettim erkeğin eline çok fırsat vermeyeceksin ne kadar severse sevsin neticede mayada var.. hemen kendimi toparladım kimderse desin kısmet dedim allah istemedikce zorla alabilirmisin dedim hatta kendimi bile üzülmedgime inandirdim :) neye inanırsan öyle yaşarsın çünkü :) kendini toparla eşinin karşısına hiç bir zaman bitmiş olarak çıkma süslen makyajını yap pozitif düşün , sana acarsa çocuk mevzusunu kısmet de :) evde cilvelen eşine ya gerekirse rol yap küçük bi kız gibi davran ona karşı, davranki seni çok sevdiğini hatırlasın ve çocuk mevzusu aklından çıksın :)

Canim hemen hemen içinde bulunduğum durumu anlatmissin.Benim güçlü olmam gerekiyor ve üzüntülerimi belli etmemem gerekiyor.Tavsiyelerini dikkate alicam dik durmam lazim daha önce bir düşüğüm oldu ondan beri güçlü degildim ama toparlanmam lazim.

Canım eşinin düşüncesizliğini çok takma kafana. Erkekler bu durumda nasıl davranacaklarını bilemiyorlar. Ben düşük yapınca eşimle aram çok gerildi. Bir süre sonra normale döndü. Hatta son ay etrafımda dört dönüyordu. Ama dün yine ben yatarken su ve meyve istedi, biraz sinir oldum. Sonuçta doktor bana yatman gerek dedi. Düşük tehlikesi olduğunu da biliyor ama bir suyunu alamıyor. Erkekler durumun önemini tam kavrayamıyor, sonra da suçu bayanlara atıyorlar hep. Bu sabah da yine lekelenme başladı. İnş tutunur bebeğim diye dua ediyorum

Evet canim onlar bizim gibi değil.her duygumuzu anlayamiyolar.Rabbim bebeğini saglikla kucagina almayi nasip etsin.cok dua ettim senin icinde.

Canım üzülme lütfen. Eşinde senin gibi çok üzülmüştür, o yüzden soğukk davranmıştır. Bir kaç güne kadar ikinizde atlatırsınız. Yeni bir ümit dolar içinize. Rabbim en kısa zamanda nasip eder inş.. Ben bu ay preseed jel kullandım. Belkı faydasını görürüm. İstersen sende bu ay bir dene ...

Çok sağolun arkadaşlar bana kendimi iyi hissettirdiniz .iyiki varsiniz rabbim hepimize nasip etsin guzel günleri.

Kızlar yerimde duramıyorum, vakit geçmiyor. Birde evdeyim hiç geçmiyor. :KK66:

Kızlar 10 gün evvel yaotım takvivimi... 3 gündür evde ıdrar testı yaptım hep koskoca tek çizgiydi.... Ama size güzel haberlerim var teyze oluyorsunuzz takvimimi silmeme gerek yok Allahımın izni ile eylül annesi adayıyım artıkımmm :KK200::nazar::KK200:
Canım kan testimi yaptın yoksa? Senin adına çok sevındm :KK66:

300 çıktı güzelim
Değerin güzel aslında idrarde niye tek çizgi çıktı şaşırdım. Neyse cnm senin adına çok sevindim, hakkında hayırlısı olsun. Rabbim tamamına erdirsin :KK66: kan testini özeldemi yaptın ne kadara yaptırdın cnm :KK66:

30 tl canım evet özelde yaptırdım benım ıdrara gec gecıyor bır onckeıelrdede hep tek cızgı cıkmıstı
Canım ben annemlerdeyim burda kan testi 60 tl bana çok pahalı geldi. 1 hafta burda kalıcağım nasıl sabredeceğim bilmiyorum. Eğer günüm 3 gün geçerse, idrar testi yaparım bende ne yapayım :KK66:

Canim hemen hemen içinde bulunduğum durumu anlatmissin.Benim güçlü olmam gerekiyor ve üzüntülerimi belli etmemem gerekiyor.Tavsiyelerini dikkate alicam dik durmam lazim daha önce bir düşüğüm oldu ondan beri güçlü degildim ama toparlanmam lazim.
Canim rabbim bi daha olumsuz şeyler yasatm
Canim benim ha söyle rabbim bi daha yaşamasın o günleri :) çok güçlü ol ve mutlu ol :) bak kendiliğinden gelicek bebis ınsallah :)

X