canım test yapacağın günün öncesinde haber verir misin özellikle dua etmek istiyorum sana. Hatta kızlar batı yaklaşanlar söylesin hep birbirimize dua edelim ki Rabbim bir müminin kardeşine hiçbir çıkarı olmadan yaptığı duayı kabul edermişHaklısın canım bazen nefsimize uyup, uygun olmayan şeyler düşünebiliyoruz. Rabbim bize kaldıramıyacagımız yük vermesin, yavrularımızın acısını göstermesin. Rabbimin izniyle gebe kalırsak, bu süreci tamamına erdirsin. Hakkımızda hayırlısı olsun cnm ...
Canımsın ne güzel düşünmüşüm bat 4 yada 5 ocak. Seninkisi neydi 12 ocaktaydı diye hatırlıyorum sanki. Bende sana ve bat yaklaşam tüm arkadaşlara bol bol dua edeceğim.Bu
canım test yapacağın günün öncesinde haber verir misin özellikle dua etmek istiyorum sana. Hatta kızlar batı yaklaşanlar söylesin hep birbirimize dua edelim ki Rabbim bir müminin kardeşine hiçbir çıkarı olmadan yaptığı duayı kabul edermiş
Canım seninle aynı sayılır bat. Bende hiçbir belirti yok sadece uyku hali var devamlı oda bu aralar yoğunum ve sabah 6 da kalkıyorum, ona bağlıyorum. Dua edelim birbirimize umarım topikteki herkes müjdeli haberi alır.Kızlar pek yazmıyorum ama hepsini okuyorum ve hislerinizi dualarınızı paylaşıyorum. Bata 9 gün kaldı ayın 5 i beklemenmeten adet tarihim. Karnımda aç olsam bile çok yemişim gibi bi şişlik belimde ağrı kasıklarımda ara ara sancı ve meme uçlarımda açılma var. Sol göğsüö acımıyor ama sağ göğsüm acıyor vede şiş. Bu sabahta kusmadım ama öğürdüm. Bu kadar erken belirti olur mu ya? Yumurtamda ovulasyon tarihinden 1 gün önce çatladı hadi kızlar Rabb imin izniyle hepimiz hamileyizdir inş
Ewet canım 12 ya da 13 OcakCanımsın ne güzel düşünmüşüm bat 4 yada 5 ocak. Seninkisi neydi 12 ocaktaydı diye hatırlıyorum sanki. Bende sana ve bat yaklaşam tüm arkadaşlara bol bol dua edeceğim.
Canım bat tarihim aklıma geldikçe sende geliyorsun aklıma. İnş sende hayırlı haber alırsın. İnş herkes beklediği bebek müjdesini alır. Evet uyku halide var bide ayaklarım üşüyor belirtiyseCanım seninle aynı sayılır bat. Bende hiçbir belirti yok sadece uyku hali var devamlı oda bu aralar yoğunum ve sabah 6 da kalkıyorum, ona bağlıyorum. Dua edelim birbirimize umarım topikteki herkes müjdeli haberi alır.
Herkese iyi geceler. 2015 eylül annesi olacaktım Büyük bi sevinçle bunun hesaplarını. yapiyordum fakat nasip değilmiş. Ocak 28 de dusuk yaptım,8 haftalıkken. Şimdi umudu 2016 eylüle bağladim. Umarım yine bu ay ggeçen sefer olduğu gibi hamile kalırım. Ocak ayında alirim müjdeli haberimi. Ve benim gibi bütün bekleyen kardeşlerim. Düşük nedenim kan pıhtılaşmasiymis meğer. Her şeyde bi hayır var. Bunu yeni öğrendim bilmeseydim ve hamile kalsaydım ikinci düşük olckti belki de.....
İnnnsalllahhh canım :)ahh canım geçecen sen ebende eylül annesı olucaktım kı kalbı durdu bebegımın... Şimdi yenişden trasbnfer oldum ve 4 ocakk test gunum eger pozıtıfı sonuc alırsam eylul annesıyım .. birlikte eylül annesi oluruz ınsallah
Ben de 2 kere kan testi ile üzüldüm ocak ayına niyetlendim sonra idrar testinde çıktı bat günüme yakındı galiba 1 gün vardı.ben dün test yaptım negatif çıktı :/ 4gün vardı bat a ilk üzüldüm sonra tevekkül ettim tabi hayırlısı inşallah daha yolun başındayız olur dedim... böyle.. inşallah bekleyen herkes güzel haber alır Allah ım o mutluluğu size yaşatır bu ay inşallah :)
Günaydın canım dahA Bat 4 gün varken hamile olsanda pozitif çıkma olasılığı düşük... biraz daha bekle ihş kırmızılar gelmez... İhş hamilesindir...ben dün test yaptım negatif çıktı :/ 4gün vardı bat a ilk üzüldüm sonra tevekkül ettim tabi hayırlısı inşallah daha yolun başındayız olur dedim... böyle.. inşallah bekleyen herkes güzel haber alır Allah ım o mutluluğu size yaşatır bu ay inşallah :)