2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kızlar ben arada bir üçüz gebelik konu başlığınada yazıyorum. bİR TANESİ üçüz gebelik olmasına rağmen bata 2 gün kala test yapmış, oda silik çıkmış... Üçüz gebelikte bile bata 2 gün kala silik çıkıyorsa biz en iyisi günümüzü bekliyelim... :KK66:

Kızlar ben arada bir üçüz gebelik konu başlığınada yazıyorum. bİR TANESİ üçüz gebelik olmasına rağmen bata 2 gün kala test yapmış, oda silik çıkmış... Üçüz gebelikte bile bata 2 gün kala silik çıkıyorsa biz en iyisi günümüzü bekliyelim... :KK66:
Hahahhahhhha Orayı ben de okuyorum hep üçüz anneleri ne hissediyor hep merak etmişimdir. Düşünce gücüyle üçüz yapıcaz bu gidişle S sinkar

Hahahhahhhha Orayı ben de okuyorum hep üçüz anneleri ne hissediyor hep merak etmişimdir. Düşünce gücüyle üçüz yapıcaz bu gidişle S sinkar
ayyy evet bende sık sık takıp ediyorum, çoğu ilaç kullanarak üçüzlere gebe klamış, çok değişik bir durum benım başıma gelse ne olurum diye sürekli kendi kendime soruyorum ?? herhalde çok çok mutlu olrum bir yandan risklerden dolayı korkarım... ikiz gebeliği aslında çok isityorum.... ama üçüz daha çok benım gözümü korkutur herhalde :KK66:

Bat a 4 gun var kendime test yapmamk icin soz vermis olmama ragmen dayanamayip bugun test yaptim ve moralim bozuldu :KK43:

Bat a 4 gun var kendime test yapmamk icin soz vermis olmama ragmen dayanamayip bugun test yaptim ve moralim bozuldu :KK43:

canım moral bozulur tabıı vallahı toplatıcam su ıdrar testını ya herkesın ıdrarda cıkıcak dıe bırsey yokkk zaten ıdrar ıcın adet gecsın dıolar neden kendınıze bunu yapıyorsunuzzzzz :KK11:

ben de 4gün kala yaptım negatif ama çıkmayan cok insan varmış baktım forumlara acaba kan testi yaptırsak çıkar mı onun için de erken mi çok hissediyorum böyle sanki varmış gibi

Tweeetyy Tweeetyy F fnd05 kızlar daha çok erken moralinizi bozmayın, ben eczanadeki tanıdığıma danıştım, bana dediki gününün 2 gün geçmesi lazım idrarda çıkması için... erken çıkanların birçoğu erken yumurtlama ve döllenme olmuştur... daha umut var .... :)

boyun kaç cnm kaç kilosun... moralini bozma Rabbimim izniyle sağlıcakla hamile kalalımda 100 ğ olmaya razıyım... sonra veririz :KK66: benım boyum 1.65 kg 57 :KK66:

57 kilo ınsanın bu demesı normal canım :KK43: ben suandada cok kıloluyum hamılelıklede kılo alırsam fena doktorla konusucam testım pozıtıf cıkarsa napalım dıe derdim görüntü değil sağlıklı gebelik olması canım

57 kilo ınsanın bu demesı normal canım :KK43: ben suandada cok kıloluyum hamılelıklede kılo alırsam fena doktorla konusucam testım pozıtıf cıkarsa napalım dıe derdim görüntü değil sağlıklı gebelik olması canım
anladım canım o zaman hem kadın doğum uzmanıyla hem de diyetisyenle işbirliği içerisinde olursun... genellıkle kilolu bayanlar hamilelikte çok kilo almıyor... minyon tipliler daha fazla alıyor... sende fazla almazsın, yine de haklısın dikkatli olmak lazımm

ihş canım psikolojik değildir... sen testi 3 ocaktamı yapıcaksın ??
Canım 4 ünde de yapabilirim salı günü.
Kiloyu takmayın kızlar ben kızımda 48 ile hamile kalıp 70 kiloyla doğuma gittim üstelik 1 aya yakın erken doğumdu. Doğumdan 5 ay sonra uykusuzluk ve emzirmeyle 47 kiloya düştüm. Keşke birazı kalsaydı boyum 1.69

X