- 23 Aralık 2015
- 1.968
- 1.371
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy canımsın kıyamam sana Rabbim gönlüne göre versin. Tavsiyem erken yapma testi. Ben üç gün geçince yapacağım. Kendimi öyle şartlandırdım. Birde size birsey söyleyecegim, ben en son çarşamba ilişkiye girdim, kendi hesaplarıma göre çarşamba yumurtlama günümde. 3 günden beri eşim ve ben çok yoğunuz buğünde eşim gece çalışacak. Çok korkuyorum eğer geç yımurtladıysam kaçırmış olabilirim diye. Çok üzülüyorum eşiminde işleri var onunda üzerine gidemiyorum, geç geliyor bende uyuyakalıyorum. İhş yumurtlama günüm zamanında yada daha erken olmuşturda kaçırmamışımdır.Canim kolaygelsin sunumunda basarilar.. bende de belirti yok 31 aralik persembe test yapmayi dusunuyorum adete 3 gun kalmis olacak. Umudum yok ama keske pozitif olsa hemen tulum alip hediye paketi yaptirip esime hediye vericem esim yeniyil hediyesi aldim zannedecek paketi acinca şok olucak sonra sarilip aglariz sanirim of off
Benımkısı 4 ocak biraz erken olmazmı ?S sinkar berraksucan kremalicorek batlarimiz yakin 31 aralik persembe gunu sabah test yapalim mi hep beraber?
Canim benimde gonlumden gecen bati beklemek ama 25li test siparis ettim 2 ay önce:) kürtajimda 4 gun onceden testte cikmisti o yuzden varsa kesin cikar umuduyla persembe yaparim buyuk ihtimal tutamam kendimi..Ayyy canımsın kıyamam sana Rabbim gönlüne göre versin. Tavsiyem erken yapma testi. Ben üç gün geçince yapacağım. Kendimi öyle şartlandırdım. Birde size birsey söyleyecegim, ben en son çarşamba ilişkiye girdim, kendi hesaplarıma göre çarşamba yumurtlama günümde. 3 günden beri eşim ve ben çok yoğunuz buğünde eşim gece çalışacak. Çok korkuyorum eğer geç yımurtladıysam kaçırmış olabilirim diye. Çok üzülüyorum eşiminde işleri var onunda üzerine gidemiyorum, geç geliyor bende uyuyakalıyorum. İhş yumurtlama günüm zamanında yada daha erken olmuşturda kaçırmamışımdır.
Evet yumurtlama takibine gittim reglimin 11. günüydü doktor birkaç güne kalmaz çatlar dedi, çarşamba gününü beklemez dedi. Ama ne bileyim 4 gün ilişkiye girmeyince, içime kurt düştü. Geçen hafta cumartesi doktorum iki yumurtan gayet iyi gelişmiş dediğinde çok mutlu oldum. Umudum kat kat attı. Ama şu an düşünüyorumda benım zaten yumurtlamama problemim yoktu ki sebebsizdi. İhş Rabbim bu ay hepimize nasip etmiştir. Tamm cnm sen yap eğer olumluysa ben de yaparımm.Canim benimde gonlumden gecen bati beklemek ama 25li test siparis ettim 2 ay önce:) kürtajimda 4 gun onceden testte cikmisti o yuzden varsa kesin cikar umuduyla persembe yaparim buyuk ihtimal tutamam kendimi..
Canim sen bu ay yum takibine gitmistin diye hatirliyorum? Dr un dedigi gunde iliski olduysa gerisini dusunme. Ben 1 yili askin ovu testiyle takip ettim yumurtlamami bildigim halde olmadi bu ay gunasiri yaptik 9 11 13 15 ve 19.gun iliski oldu benimde int de yum tarihim 16.gun gozukuyodu ama ben umursamadim zaten 3 gune kadar yasiyomus icinde spermler demem o ki gunleri umursama yeterki rabbim ol desin
Aynen oyle canim dr un dedigine bak sen. Tamam canim ben persembe yapayim olumlu sonuc alirsam sizde pesimden gelin insallah. Ben de oyle diyorum kendi kendime benim yumurtlama problemim yokki neden klomen kullandim dedim ustune ustluk kist oldu dr um adetinle atarsin dedi. Bakalim subatta dr a gittigimde ustunden 2 adet gecmis olucak kist gecmistir ya da gececektir diye umuyorum yoksa subatta asilama hayali suya duserEvet yumurtlama takibine gittim reglimin 11. günüydü doktor birkaç güne kalmaz çatlar dedi, çarşamba gününü beklemez dedi. Ama ne bileyim 4 gün ilişkiye girmeyince, içime kurt düştü. Geçen hafta cumartesi doktorum iki yumurtan gayet iyi gelişmiş dediğinde çok mutlu oldum. Umudum kat kat attı. Ama şu an düşünüyorumda benım zaten yumurtlamama problemim yoktu ki sebebsizdi. İhş Rabbim bu ay hepimize nasip etmiştir. Tamm cnm sen yap eğer olumluysa ben de yaparımm.
Vallahi canım problemi olan yakınlarım benden daha kısa sürede hamile kaldı. beni cesaretlendirdin canım bende cuma sabahı ilk idralimle test yapıcağım. Zaten doktorum dediğine göre yumurtalıklarım erken çatlıcaktı. Tam 1 ocakta belli olur herhalde.Aynen oyle canim dr un dedigine bak sen. Tamam canim ben persembe yapayim olumlu sonuc alirsam sizde pesimden gelin insallah. Ben de oyle diyorum kendi kendime benim yumurtlama problemim yokki neden klomen kullandim dedim ustune ustluk kist oldu dr um adetinle atarsin dedi. Bakalim subatta dr a gittigimde ustunden 2 adet gecmis olucak kist gecmistir ya da gececektir diye umuyorum yoksa subatta asilama hayali suya duser
Bat tam olarak ne gun canim ben de 31inde test yapicam
Ne süredir istiyosunuz canim
Bat tam olarak ne gun canim ben de 31inde test yapicam
Ne süredir istiyosunuz canim
S sinkar berraksucan kremalicorek batlarimiz yakin 31 aralik persembe gunu sabah test yapalim mi hep beraber?
Canim uzuleceksen eger yapma cunku ben uzulmicem cunku subatta asilamaya gececegim icin şu 2 ay rahatim. Sen bat i bekle bence her bünye ayni degil ne hikayeler var kanda hamile olmalarina ragmen idrarda hic cikmiyo.Vallahi canım problemi olan yakınlarım benden daha kısa sürede hamile kaldı. beni cesaretlendirdin canım bende cuma sabahı ilk idralimle test yapıcağım. Zaten doktorum dediğine göre yumurtalıklarım erken çatlıcaktı. Tam 1 ocakta belli olur herhalde.
S sinkar insallah canim o jeli arastirdimda cok pozitif sonuc alan var. Ahh canim yaa insallah asilamaya gerek kalmaz ikimizinde..Bende eğer femaradan netice alamazsam doktorum mart ayında aşılamaya geçeriz dedi. Birde presed jel kullanıcagım 3 ay. İhş netice alırımda aşılamaya gerek kalmaz. friendlyfriendly
Insallah berraksucan şükürki hamile kalabilmişsin. O zaman belki sen benimle 31inde test yaparsin?Canim bat 30-31 aralik bir yildir istiyoruz.Daha önce bir düşüğüm oldu inşallah bu sefer sağlikla sihhatle kucagi
Canim bat 30-31 aralik gibi.Bir yildir istiyoruz daha önce bir düşüğüm oldu rabbim sağlikla sihhatle kucağimiza almayi nasup eder inşallah
Bilmiyorum canım o anki ruh durumuma bağlı. Birde ben hiç test yapmadım regl günümü bekledim. Sağolsun arada bir birgün gecikme dışında pek gecikmedi. Yane bazılarınız, kimyasal gebelik, kürtaj yaşadı. Yane döllenme olmuş. Bende 18 ay boyunca döllenme dahil olmamış. Şaşırıyorum bazen. Sonra diyorum ki Allahın takdiri. Beklemekten başka care yok.Canim uzuleceksen eger yapma cunku ben uzulmicem cunku subatta asilamaya gececegim icin şu 2 ay rahatim. Sen bat i bekle bence her bünye ayni degil ne hikayeler var kanda hamile olmalarina ragmen idrarda hic cikmiyo.
Evet canım pozitif sonuç alan çok bazen abartı hikayelerde okudum. 8 seneden beri olmuyormuşta bunu kullanmış ilk ayda hamile kalmış.. Burnuma biraz reklem kokusuda geliyor. Bakalım dedikleri gibi çok etkilimi. Sonucu kendimde göreceğim . Aşılama olmamasını bende çok istiyorum. O noktaya kadar geldiğin zaman. Başarısız olursan geriye tüp bebek kalıyor. Ahhh birgün bunlarla uğraşacağım hiç akluma gelmezdi.
Insallah berraksucan şükürki hamile kalabilmişsin. O zaman belki sen benimle 31inde test yaparsin?
Bilmiyorum canım o anki ruh durumuma bağlı. Birde ben hiç test yapmadım regl günümü bekledim. Sağolsun arada bir birgün gecikme dışında pek gecikmedi. Yane bazılarınız, kimyasal gebelik, kürtaj yaşadı. Yane döllenme olmuş. Bende 18 ay boyunca döllenme dahil olmamış. Şaşırıyorum bazen. Sonra diyorum ki Allahın takdiri. Beklemekten başka care yok.
Haklısın canım bazen nefsimize uyup, uygun olmayan şeyler düşünebiliyoruz. Rabbim bize kaldıramıyacagımız yük vermesin, yavrularımızın acısını göstermesin. Rabbimin izniyle gebe kalırsak, bu süreci tamamına erdirsin. Hakkımızda hayırlısı olsun cnm ...Canim mesajini okuyunca yazmak istedim.İlk korunmayi biraktigimda 6ay bebis olmadi son zamanlar da Allahim bari hamile kalip kalmadigimi bilseydeim,bu duyguyu hic yasamadim die kendi kendime iclenirdim.Ancak ne kadar eksik dua etmisim ki hamile kaldiktan sonra yavrumj düşürdüm.Evet hamile kalabilitordum ancak eksik dua etmistim.Aceleci olmuştum hislerimde...verip kaybedince daha aci oluyormus bi bebek gördügunde aklina geliveriyor.hersey yasadigin o gunleri hatirlamana sebep sanki...demem o ki arkadaşim Allah ne veriyorsa herşeyin hayirlisini versin zor günlerle sinamasin.sağlikla sihhatle kucağimiza alacagimiz gunleri göstersin.Gebeliklerimizi sonuna kadar götürmeyi nasip etsin..Vardir bi sebebi rabbim senin icinde uygun olani düşünmüstür canim
Aminn canım.Haklısın canım bazen nefsimize uyup, uygun olmayan şeyler düşünebiliyoruz. Rabbim bize kaldıramıyacagımız yük vermesin, yavrularımızın acısını göstermesin. Rabbimin izniyle gebe kalırsak, bu süreci tamamına erdirsin. Hakkımızda hayırlısı olsun cnm ...