Hahahhahhhha Orayı ben de okuyorum hep üçüz anneleri ne hissediyor hep merak etmişimdir. Düşünce gücüyle üçüz yapıcaz bu gidişle S sinkarKızlar ben arada bir üçüz gebelik konu başlığınada yazıyorum. bİR TANESİ üçüz gebelik olmasına rağmen bata 2 gün kala test yapmış, oda silik çıkmış... Üçüz gebelikte bile bata 2 gün kala silik çıkıyorsa biz en iyisi günümüzü bekliyelim...
ayyy evet bende sık sık takıp ediyorum, çoğu ilaç kullanarak üçüzlere gebe klamış, çok değişik bir durum benım başıma gelse ne olurum diye sürekli kendi kendime soruyorum ?? herhalde çok çok mutlu olrum bir yandan risklerden dolayı korkarım... ikiz gebeliği aslında çok isityorum.... ama üçüz daha çok benım gözümü korkutur herhalde
canım endişelenme üçüz gebeler bile erken belirti hissetmemiş çoğu 7. haftada başlamış belirtiler. içini ferah tutgünaydın bonbonlar;
bugun 6 günüm ve butun belrıtıler heos silindi
canım endişelenme üçüz gebeler bile erken belirti hissetmemiş çoğu 7. haftada başlamış belirtiler. içini ferah tutbu kadar erken belirti olmaz zaten
Bat a 4 gun var kendime test yapmamk icin soz vermis olmama ragmen dayanamayip bugun test yaptim ve moralim bozuldu
senınle aynı bat tarihimiz heyecan dorukta umarım hamişizdiryok balım belırtı aradıgımdan değil daha dogrusu agrılarım çok feci idi hıc agrım yok
ben de 4gün kala yaptım negatif ama çıkmayan cok insan varmış baktım forumlara acaba kan testi yaptırsak çıkar mı onun için de erken mi çok hissediyorum böyle sanki varmış gibiBat a 4 gun var kendime test yapmamk icin soz vermis olmama ragmen dayanamayip bugun test yaptim ve moralim bozuldu
siz hamilesiniz galiba tebrik ederim.Rabbim kucağıza almayıda nasip etsin, darısı başımıza inş ... idrar testi bata ne kadar kala yaptınızMerhaba bende bugün kan testi yaptıracağım bakalım ne çıkıcak
senınle aynı bat tarihimiz heyecan dorukta umarım hamişizdir
boyun kaç cnm kaç kilosun... moralini bozma Rabbimim izniyle sağlıcakla hamile kalalımda 100 ğ olmaya razıyım... sonra veririzinşallah canım benım inşallah ... Çok kilo aldım ben napıcam bilmiyorum
ihş canım psikolojik değildir... sen testi 3 ocaktamı yapıcaksın ??Bugün sağ kasığımdaki batma daha belirgin. Nolur Allah ım psikolojik olmasın
boyun kaç cnm kaç kilosun... moralini bozma Rabbimim izniyle sağlıcakla hamile kalalımda 100 ğ olmaya razıyım... sonra veririzbenım boyum 1.65 kg 57
anladım canım o zaman hem kadın doğum uzmanıyla hem de diyetisyenle işbirliği içerisinde olursun... genellıkle kilolu bayanlar hamilelikte çok kilo almıyor... minyon tipliler daha fazla alıyor... sende fazla almazsın, yine de haklısın dikkatli olmak lazımm57 kilo ınsanın bu demesı normal canımben suandada cok kıloluyum hamılelıklede kılo alırsam fena doktorla konusucam testım pozıtıf cıkarsa napalım dıe derdim görüntü değil sağlıklı gebelik olması canım
Canım 4 ünde de yapabilirim salı günü.ihş canım psikolojik değildir... sen testi 3 ocaktamı yapıcaksın ??