2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
İdrarda gebelik testini toplatın toplatılsın demiş biri kim dediyse ona katılıyorum ayrıca idrarda çıkmadı kan kanda çıkmadı idrar. Sakin olalım o Bebek eğer varsa çıkacak ortaya saklanacak değil. Ben de kızım doğmadan evvel çok sabırsızdım kızım doğdu 6 yaşına geldi hala sabırsızım:) bütün güzel Dilek'lerim ve dualarım siZinle. Sizlerle beraber bat günlerinize konsantre bekliyorum :) ama günler de çabuk mu geçiyor ne?

Bide ben çatlamamak için göbeğimle bacaklarıma zeytinyağı sürdüm hep. Evet göbeğimle bacaklarım çatlamadı ama totom yol yol oldu orası hiç aklıma gelmemişti aklımızda olsun

Aslında idrarde gebelik testi iyi birseyde bakma biz erkenci ve sabırsız davranıyoruz daha bat gelmeden test yapmaya çalışıyoruz... bende kan testine soğuk bakıyorum, ne bileyim yapıyorsun 2 gün sonra yükselmişmi diye tekrar baktırmak istiyorsun... insanı strese sokuyor... aslında sadece idrar testi yapıcaksın reglinden 10 gün geçince direk doktora gideceksin ... bana daha test yapmak nasip olmadı.... bu ay reglim gecikirdi bende yaparım ihş....

Allah bize bekleme sabrı vermeli aslında hepsinden evvel. Yum günü bekle ilişki bekle bat günü bekle üzerine 10 gün bekle test yaptır artmışmı diye bekle. Ananem derdi sabır her işin başı sabır diye:)

Doktora gitmeyi düşünüyorum kızlar ama sabır sabır diye bu kadar söyledim şimdi kendimle çelişme olmasın. Ama durumum saçma oldu. Ne hamileyim ne değilim alttaki hamilelik çıkartmasına güveniyorum hahahhaha. Yani bat geçti 3 gün oldu kırmızım yok 4 TL lik test pozitif ama insan yine doktordan duymadıkça moda giremiyor

Ewt kizlar su sabirsizligimiz butun umutlarimizi yikiyo napicaz boyle bilmiyorum zaman gecmiyo

Kızlar bata 1 hafta var sizce var mi hamilelik? Ilk testi aksam yaptim silik cizgi cikinca sabah tekrarladim 3 test yaptim ucude ayni. 5sn icinde beliriyo cizgi. Bata 1 hafta varken cikmasi normalmi sizce. Hamilemiyim degilmiyim bilmiyorum. Atesim sabah 37.8di

Benim göğüslerime el değmiyo ama her ay az cok olur boyle. Daha onceki aylar gogusuclarim cok hassaslasirdi bu ay uclarinda hicbisey yok. Gogusucu hassasligi ilk belirtilerdenmis o yuzden umudum kirildi

canım her hamilelikte belirti değişebiliyor. benim ilk hamileliğimde ggüs uclarıma dokunamıyordum bile. ama şu anda normal gayet şişlik bilem yok :)

canım ben daha gebeliği öğrenmeden farkettim idrarda koku ve köpüğü. folik kullanmıyordum o dönem :)

bana sen hamilesin gibi geldi ama ümit vermek de istemem :)

canım bana silik de olsa bir çizgi var gibi geldi benim de silik de olsa testlerim istikrarlıydı Hadi bakalım. Ateş de cabası

canım tebrik ederim ben burdan ikinci çizgiyi çok rahat görebiliyorum, daha bata 1 hafta kala çıkabilecek en iyi sonuç... senın adına çok sevindim... iki gün sonra testi tekrarla canım, muhtemelen daha belirgin olur

friendlyfriendly canım şu anda varya arada adet sancısı gibi sancı gelmese ve sık sık acıkmasam hiç bilmicem hamile olduğumu o derece söyleyim sana. ama ilk gebelikte yığınla belirtim olmuştu. gğüs ucu damar belirginliği bel ağrısı kasık batması adet gecikmesi uyku baş ağrısı vs vs vs ... :) inşallah bu kızdır bunda farklıyım çünkü

S sinkar darisi sana ve diger arkadaslarima insallah. Persembe kan vericem o gune kadar kaptirmicam kendimi yoksa yikilirim.

Rabbim gonlune gore versin canim saglikla gelsinler insallah persembe kan vericem o zamana kadar hamile degilmisim gibi devam edicem eger yoksa cok uzulurum

ihş canım....bata 1 hafta kala çıkması şaşırtıcı tekrar tebrik ederim bende cuma sabahı bır test yapayım bareee
Gercekten cok erken 1 test yaptim ayni 2 test ayni 3 test ayni hatta dun aksam idrariyla yaptim ve bata 8 gun vardi.. cok ilginc.. uzulmeyeceksen yap tatlım insallah koyu bi cizgi gorursun.

Gercekten cok erken 1 test yaptim ayni 2 test ayni 3 test ayni hatta dun aksam idrariyla yaptim ve bata 8 gun vardi.. cok ilginc.. uzulmeyeceksen yap tatlım insallah koyu bi cizgi gorursun.
aslında doğru diyorsun böyle beklemek daha kötü... zaten hiç test yapmadım, hep nasıl birseydir diye merak etmişimdir... :) ama şimdi üçüz gebelik topiğinde konu sahibi bata 2 gün kala yapmış silik çıkmış... demekkı bünyaden bünyeye göre değişiyor... bana bata 2 gün kala yap dedi, anca bellı olur dedi... ben şimdi yapayım, çıkmazsa artık günümün geçmesini beklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…