2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
friendlyfriendly canim 3 gün kala yaptim negatiftir az önce büyük bir umutla yaptim ve yine negatif
Olsa çıkardı demek ki olmamış
Ben bu süreçte kafayi yemezsem iyidir. Resmen psikolojik belirtiler yaşıyorum

Canim yumurtlama gununu biliyomuydun takip etmismiydin belki gec dollenmedir adet gelmeden umutsuzluk yok.

Ben de persembe test yapmayi dusunuyorum varsa cikar diyorum adete 3 gun kalmis oluyor. Kürtaj oldumda tam 4 gun oncden idrar testinde ogrenmistim ayni gun bhcg 39 cikmisti. O ay ilk defa ovulasyon testi kullanmistim 12.gun koyu cikmisti 13.gun silinmisti ve bizim 12 13 ve 15.gunler iliski olmustu.

Benimde hayatim bebek oldu hele bata 1 hafta kala altüst oluyorum

Vallahi bilmiyorum canim
Yok yumurtlama günü yok su yöntem bu yöntem dedikce olmuyor
En iyisi hic hesap yapmadan akışına bırakmak ama olmuyor
İçim karardı sabah sabah

Göğüs hassasiyeti bende de yok canım
Canim ilk hamileligimde tek hatirladigim kalp carpintisiydi 2 adim atsam kendimi yataga zor atiyodum.

Kimyasal gebelikte de bel agrisi cok fazlaydi hele son 1 hafta kalcama vuran siddetli agrilar olmustu ve gogusucuma degemiyordum test yaptim cift cizgi hergun tekrarladim testi kana gitmedim test istedigim koyulukta belirginlesmiyodu dusuk yapmama 1 gun kala atesim 36.3e düstü hep 36.8 idi. Dusuk yaptigim sabah kanama baslayinca dr gittik bhcg 19 cikti kimyasal geciriyosunuz dediler. O an gogusuclarima elledim tum hassaslik gitmis.

Vallahi bilmiyorum canim
Yok yumurtlama günü yok su yöntem bu yöntem dedikce olmuyor
En iyisi hic hesap yapmadan akışına bırakmak ama olmuyor
İçim karardı sabah sabah
Icin kararmasin hepimiz ayni yoldayiz rabbim yadimcimiz olsun elbet vardir nasibimiz Allah olmayacak dileğin duasını ettirmezmis derler.. Bak 22 ay oldu martta 2 yil bitip 3. yıla girecek.. ve 2 kayıp.. hamileligi tadıpta kaybetmek o kadar zorki böyle beklemek emin ol nimet..

Aynen öyle canim benimde 11 haftada kurtajim bir de kimyasal gebeliğin var.
İnan hamileliği bir kez tattıktan sonra daha sabirsiz oluyor insan
Bazen diyorum bende ki ne şans. Herkes hamile kaliyor doğuruyor bende niye oluyor bu tarz problemler
Çok sacmaliyorum boyle olumsuz sonuç aldigim zaman ama napiyim

Duygularimiz ayni canim ama boyle yapmamaliyiz ben subatta asilamaya gecicem insallah tedaviye gerek kalmadan bu ay ya da ocakta olur..

ayy dün transferimin 4 gunuydu ve bel kasık agrım okadar coktu kı acaba benımdemı kımyasal dun parol içtimde bugun daha ıyıyım

Benimde son 7.. belirtilerin ne canim gögüs ucun hassas mi?

Canim bel agrim fazla ilk baslarda yaptigim temizlige bağlamiştim ama hala bel ağrim geçmedi.Bir de dün bütün kokulara karşi hasaslaştim hersey koktu bana.gögüs uçlarimda hassasiyet hissetmiyorum sadece ara ara batmalar oluyor

Kızlar kusura bakmayın, bu haftasonu çok yoğunum ara ara girip okuyorum. Sunumum var yarın, hem de dağ kadar ütüm. Dünde arkadaşımın nikahı vardı. friendlyfriendly evet canım son bir hafta . Ama bazen bende birgün geç gelebiliyor. Şu am hiç belirtim yok, biraz umutsuzum. Çarşamba gününe kadar bekleyecegim, kırmızılar gelmezse test yapıcagım. Hepinizi çokkk öpüyorummm. Hakkımızda hayırlısı olsunnnn.

ayy dün transferimin 4 gunuydu ve bel kasık agrım okadar coktu kı acaba benımdemı kımyasal dun parol içtimde bugun daha ıyıyım
Canim bel agrisi kimyasal gebelik degil hamilelik belirtisi diye yazmak istedim insallah senin saglikli bi döllenme belirtisidir. Inan kendimden cok sana istiyorum ben daha denerim sen tedavi gören arkadaslarima ver diyorum. Insallah senin olur bu ay insallah

Hadi insallah hamilelik belirtisidir canim bel agrisi cogu gebelikte belirti

Canim kolaygelsin sunumunda basarilar.. bende de belirti yok 31 aralik persembe test yapmayi dusunuyorum adete 3 gun kalmis olacak. Umudum yok ama keske pozitif olsa hemen tulum alip hediye paketi yaptirip esime hediye vericem esim yeniyil hediyesi aldim zannedecek paketi acinca şok olucak sonra sarilip aglariz sanirim of off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…