2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
S sinkar MarV-el MarV-el inşallah hayırlısı ile
birlikte çıktığımız bu yolda birlikte sağlıkla yürümek nasip olur. Bebişleri göbeklerimizde birlikte büyütürüz. Ne kadar güzel düşünen güzel bakan insanlarsınız. Rabbim kalbinizin iyiliği ile dua ile nasip edecek. Gece gece içimi ferahlattınız.

Gebeligini öğrenen arkadaşları tebrik ederim inş kucaklarinada almak nasip olur.
Bende dayanamadim ve test yaptim sonuç tek çizgi :KK43: 3 günüm var ama umudum kalmadi olsa cikardi diye düşünüyorum :KK61:
Canım belli olmaz. Bazılarının adeti gecikince çıkıyor. Ben adet öncesinde öğrenmiştim ama halamda adet gecikmesinden 3 gün sonra anca silik çıkmıştı geç döllenme olabilir Allah tez zamanda kucağını hayırlısıyla doldursun inş

birlikte çıktığımız bu yolda birlikte sağlıkla yürümek nasip olur. Bebişleri göbeklerimizde birlikte büyütürüz. Ne kadar güzel düşünen güzel bakan insanlarsınız. Rabbim kalbinizin iyiliği ile dua ile nasip edecek. Gece gece içimi ferahlattınız.
Ayy inşallah canım :) için hep ferah olsun inşallah :)

Canımsın akşam akşam beni duygulandırdın Seninde yüreğinin temizliği buraya yansıyor. İhş herşey gönlünce olur. Bize dua et , artık sen hamiş bir kadınsın duaların kabul olur. :KK68:

Canim 3-4 gün kala bir suru insanin cikmis. Benimde olsa cikardi herhalde diye düşünüyorum. Uzulmedim hayal kirikligina ugramadim desem yalan olur :KK43:
Canım her kadının hamilelik hormonu salgılanması bir değil. Bu kadından kadına hatta hamilelikten hamileliğe göre bile değişiyor. Kırmızılar gelmeden umudunu kaybetme. Evet erken öğrenende var. Ama birçok kadın emin ol günü 3-5 gün geçince anca öğreniyor. Hem erken öğrenmek için test yapmıyalım. Allah korusun kimyasal gebelikse daha sonra kırmızılar gelirse çok üzülürüz. Ben bu yüzden günümden 3 gün geçince yapıcagım testi. Erken öğrenmenin stresten başka bir faydası olmuyor kanaatimce

İnşallah öyle olur canım
Bende sonra evlenen herkesin ya çocuğu oldu ya hamile
Geçenlerde bi arkadaş bana doktor tavsiye etti çok iyi bi doktor muhakkak git uğraşmadan olmaz dedi
Sanki benim bir kusurun varmışta olmuyormus gibi söyledi. Bende gerek yok ben su an düşünmüyorum bi sıkıntım yok dedim ama çok zoruma gitti :KK43:
Canım belli olmaz. Bazılarının adeti gecikince çıkıyor. Ben adet öncesinde öğrenmiştim ama halamda adet gecikmesinden 3 gün sonra anca silik çıkmıştı geç döllenme olabilir Allah tez zamanda kucağını hayırlısıyla doldursun inş

Aynen canim sali gününe kadar kırmızılar gelmezse kanda baktiracagim. Zaten bu testi yapmakla hata ettim :KK43:

Canım her kadının hamilelik hormonu salgılanması bir değil. Bu kadından kadına hatta hamilelikten hamileliğe göre bile değişiyor. Kırmızılar gelmeden umudunu kaybetme. Evet erken öğrenende var. Ama birçok kadın emin ol günü 3-5 gün geçince anca öğreniyor. Hem erken öğrenmek için test yapmıyalım. Allah korusun kimyasal gebelikse daha sonra kırmızılar gelirse çok üzülürüz. Ben bu yüzden günümden 3 gün geçince yapıcagım testi. Erken öğrenmenin stresten başka bir faydası olmuyor kanaatimce

Ayyy kıyamam sana benimde 18 ay oldu. Ve doktorada gittim ne bende ne eşimde hiçbir problem yok. Hatta aynı ayda evlendiğimiz ve çikolata kisti olan kuzenim şu an hamile. Bana da soruyorlar, ben düşünmüyorum diyorum. Kimseye laf söyletme, herkes kendi işine baksın. Sen moralini yüksek tut. Ama hiçbir doktora gitmediysen test yapmadıysan, bir doktora görünmende fayda var. Ben bu ay doktora gittim. Femara kullandım ve preseed jel kullandım. Yavaş yavaş bır uçtan başlıyayım tedavime sonrası Rabbimin mucizesi, ihş bizede anne olmak nasip olur ebyar ebyar

Amin inş canim
Bizde de bir problem görünmüyor zaten daha önce gebe kaldim ama nasipleri yokmuş. Daha sonrada araya kpss girdi kendimiz erteledik. Eşimin isteği üzerine kpssyi beklememeye karar verdik inş doğru bir karar olmuştur. Ama insanlar sinir bozuyor işte. Ağzı olan konuşuyor
Ayyy kıyamam sana benimde 18 ay oldu. Ve doktorada gittim ne bende ne eşimde hiçbir problem yok. Hatta aynı ayda evlendiğimiz ve çikolata kisti olan kuzenim şu an hamile. Bana da soruyorlar, ben düşünmüyorum diyorum. Kimseye laf söyletme, herkes kendi işine baksın. Sen moralini yüksek tut. Ama hiçbir doktora gitmediysen test yapmadıysan, bir doktora görünmende fayda var. Ben bu ay doktora gittim. Femara kullandım ve preseed jel kullandım. Yavaş yavaş bır uçtan başlıyayım tedavime sonrası Rabbimin mucizesi, ihş bizede anne olmak nasip olur ebyar ebyar

İnşallah öyle olur canım
Bende sonra evlenen herkesin ya çocuğu oldu ya hamile
Geçenlerde bi arkadaş bana doktor tavsiye etti çok iyi bi doktor muhakkak git uğraşmadan olmaz dedi
Sanki benim bir kusurun varmışta olmuyormus gibi söyledi. Bende gerek yok ben su an düşünmüyorum bi sıkıntım yok dedim ama çok zoruma gitti :KK43:
Canim anlıyorum seni ama arkadaşın kötü dememiş canım bazen basit bi iltihap bile engel olabiliyor :) hemen kötü düşünme :) şu 14 ayda ne tepkiler gördüm bu hiç bişey canım :) çok yakın saydığım insanlar benden çocuklarıni benden sakladilar çocukları hastalansa yüzüme baka baka acaba kimin nazari mi demediler, yüzüme bakıp bakıp yazık inşallah olur demeyen mi olmadı neler neler :) ama unutma rahim rabbimin sıfatıdir o verecek emanetini :) kendini üzme :) insallah hepimiz kavuşuruz evlatlarimiza :)

İnşallah canim Rabbim en kisa zamanda isteyen herkese nasip etsin. Bende bebegimi kaybettigim zaman cok yakin bir arkadasim hamile kaldi. Benden saklamis ve ben bebeğimi kaybettiğim için nazarimin degebilecegini söylemiş DDuyduğumda o kadar gücüme gitti ki. Alanda veren de Rabbim. Ben neden nazar edeyim. Allah düşmanima bile evlat acisi vermesin

Canim anlıyorum seni ama arkadaşın kötü dememiş canım bazen basit bi iltihap bile engel olabiliyor :) hemen kötü düşünme :) şu 14 ayda ne
tepkiler gördüm bu hiç bişey canım :) çok yakın saydığım insanlar benden çocuklarıni benden sakladilar çocukları hastalansa yüzüme baka baka acaba kimin nazari mi demediler, yüzüme bakıp bakıp yazık inşallah olur demeyen mi olmadı neler neler :) ama unutma rahim rabbimin sıfatıdir o verecek emanetini :) kendini üzme :) insallah hepimiz kavuşuruz evlatlarimiza :)

Eğer yeniden hamile kalabilirsem karnim cikana kadar kimseye soylemeyecegim. Sonra aksi giden bir şey oldu mu patavatsiz insanlar yüzünden daha çok üzülüyor insan.

İnşallah canim Rabbim en kisa zamanda isteyen herkese nasip etsin. Bende bebegimi kaybettigim zaman cok yakin bir arkadasim hamile kaldi. Benden saklamis ve ben bebeğimi kaybettiğimiz için nazarimin degebilecegini söylemiş DDuyduğumda o kadar gücüme gitti ki. Alanda veren de Rabbim. Ben neden nazar edeyim. Allah düşmanima bile evlat acisi vermesin
Amin canım .. kul bunu dusunse zaten başkasını kirmaz .. daha geçenlerde bi arkadaşım doğum yapmıştı şehir dışından gelmis , her geldiğinde haber verirdi bu kez gizlemis .. duyduğumda o kadar ağladım ki çok zoruma gitti çünkü :KK43: ama kula bakıp kendimizi üzmeye değmez.. insan arkadaşını dostunu böyle tanıyor

Evett kızlar düşünmüyoruz bize üzen kişileri, kötü düşünen insanları. Biz Rabbimize sığınalım. Stres yok şu an tek isteğimiz hamile kalmak. Ama bu ay olmazsa başka zaman olacağını ümit edelim ve kendimizide çok fazla üzmeyelim. Dualarım hepimize Allaha emanet olun. İyigeceler ebyar ebyar MarV-el MarV-el

Evett kızlar düşünmüyoruz bize üzen kişileri, kötü düşünen insanları. Biz Rabbimize sığınalım. Stres yok şu an tek isteğimiz hamile kalmak. Ama bu ay olmazsa başka zaman olacağını ümit edelim ve kendimizide çok fazla üzmeyelim. Dualarım hepimize Allaha emanet olun. İyigeceler ebyar ebyar MarV-el MarV-el
Haklısın canım :) kendimize ve bebeklerinize bakalım gelecekler bu ay yy :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

o kadar güzel ve doğru paylaşımlar yapmışsınız ki Allah güzel yüreklerinize göre versin insallah içime işledi sözleriniz Allah ım inşallah hayırlı evlatlar versin isteyen herkese size.. umudu hiç bir zaman kaybetmemek lazım inşallah gelecekler bu ay MarV-el MarV-el ın dediği gibi :)) bekleyişlerimizde Allah sabır versin inşallah.. :KK19:

Günaydınlar Hakkı'mızda hayırlısı olsun hepimizin. Kısmetimizde var olan gelip bizi bulsun.
Çok sevdiğim bir temenni var
Allahım gönlümüzdekini Hakkımızda hayırlı kıl :)

X