2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Hımm anladım canım ben daha yolun başındayım.. ama yinede ufak ufak bilgiler ediniyorum... birsey söyleyecegım bu aşılamalar devlette olmak zorunda mı yoksa özelde de yaptırıp tüp bebek için rapor çıkarabilrmisin??

rapor ıcın devlette tedavı olman zor ama sanada ılla 5 dea yapıcak dıe bırsey yok ben pcoluyum dıe yaptılar... kımıne dırek tup dıo kımıne2 adet asılama yapıo o hastaya göre . sadece illa sapor cıkartıcam dıosan basla anca. ama yok ben bu parayı verıım dıosan devlette hıc ama hıc ugrsamamı ıstemem anamı ağlattılar onca ılac +30 kılo oldum

rapor ıcın devlette tedavı olman zor ama sanada ılla 5 dea yapıcak dıe bırsey yok ben pcoluyum dıe yaptılar... kımıne dırek tup dıo kımıne2 adet asılama yapıo o hastaya göre . sadece illa sapor cıkartıcam dıosan basla anca. ama yok ben bu parayı verıım dıosan devlette hıc ama hıc ugrsamamı ıstemem anamı ağlattılar onca ılac +30 kılo oldum
Evet doğru diyorsun devlet uğraştırıyor. zaten karşıladıkları%25 onuda anamızı ağlatırlar... benimkisi sebebsiz inferlite ... bende ve eşimde hiçbir sorun yok ama yinede 18 aydan beri hiçbir şekilde gebelik gerçekleşmedi ... bu ay bakalım artık... bekliyoruz bizde...

aynen canım 2 ayda daha bırıktırsın rahat rahat devam edersin ama zaman kaybetme derim ben onca tedavı oldugum ıcın cok pişmanım

Canım şimdi gitsem rahim duvarı kalınlaşmış deyip gönderecek. ben 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum. Hftaya bir kez daha kan veririm sağlık ocagına. Duruma gre b hcg değerine göre giderim doktora. Deneyimliyim acelem yok :)
canım kan değerin ne çıktı ve ne zaman baktırdın sat ne ay çok mu soru sordum :)

Eğer yeniden hamile kalabilirsem karnim cikana kadar kimseye soylemeyecegim. Sonra aksi giden bir şey oldu mu patavatsiz insanlar yüzünden daha çok üzülüyor insan.
Ben de kimseyle paylaşmayacağım. Sonuna kadarkatılıyorum ebyar ebyar . Çevremdeki insanlar hep art niyetli. Misal biri hamileyim dese sağlıkla kucağına al inşallah derim diyelim ki Bebek düştü hiç sormam konuyu deşip yarasını kanatmam umut verici konuşurum. Geride bıraksın isterim. Ama insanlar çok kötü kalpli iyilikle sormak var bir de rahatsız etmek var. Karşımdaki anlatmak istemiyorsa sorup acısını taze tutmanın amaçı ne?
Sonra herkes tekrar tekrar soruyo var mı bişey falan. İnsan baskı altında hissediyor kendini.
Ben ahdım var hamileliğin 4. Ayına kadar kimseye söylemeyeceğim eşime de 10 haftalık olursa söyleyeceğim. O benden daha fazla evhamlı. 40 hafta o evham beni mahveder bari ilk 10 hafta kendi sadece kendi evhamlarımla başedeyim

Evet doğru diyorsun devlet uğraştırıyor. zaten karşıladıkları%25 onuda anamızı ağlatırlar... benimkisi sebebsiz inferlite ... bende ve eşimde hiçbir sorun yok ama yinede 18 aydan beri hiçbir şekilde gebelik gerçekleşmedi ... bu ay bakalım artık... bekliyoruz bizde...
S sinkar nasilsin canim bat 4 ocak ayniydik degil mi seninle? Calismalar bitti mi belirti var mi? Benim bugun 19.gün

Ben de kimseyle paylaşmayacağım. Sonuna kadarkatılıyorum ebyar ebyar . Çevremdeki insanlar hep art niyetli. Misal biri hamileyim dese sağlıkla kucağına al inşallah derim diyelim ki Bebek düştü hiç sormam konuyu deşip yarasını kanatmam umut verici konuşurum. Geride bıraksın isterim. Ama insanlar çok kötü kalpli iyilikle sormak var bir de rahatsız etmek var. Karşımdaki anlatmak istemiyorsa sorup acısını taze tutmanın amaçı ne?
Sonra herkes tekrar tekrar soruyo var mı bişey falan. İnsan baskı altında hissediyor kendini.
Ben ahdım var hamileliğin 4. Ayına kadar kimseye söylemeyeceğim eşime de 10 haftalık olursa söyleyeceğim. O benden daha fazla evhamlı. 40 hafta o evham beni mahveder bari ilk 10 hafta kendi sadece kendi evhamlarımla başedeyim
Canımm yaaa eşin anlamaz mı ?? benım eşim yumurtlama günümü bat tarihimi benden daha iyi biliyor... geçenlerde ben birsey söylemedim daha adetim yeni bitmişti... bana dedi ki senin regl tarihin bu ay doğumgününe geliyor dedi... sonra ben hesapladım. hakketen doğru... ben dört gözle eşim sekiz gözle bekliyor... :KK6:

Kızlar yazdıklarınızı okuyunca gözlerim doldu. Siz bir yandan kaybetmenin acısını yaşıyorsunuz, diğer taraftan da insanların iması ile uğraşıyorsunuz. Gerçekten çok zor şeyler yaşamışsınız. Ben gebeliğimi de düşüğümü de sadece çok yakınlarıma söylemiştim, o yüzden böyle laf sokmalarla karşılaşmadım. O halde bile ne kadar üzülmüştüm. Sizi çok iyi anlıyorum.
İnş en kısa zamanda sizlere de nasip olur, artık o laflara güler geçersiniz.

X