2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Canım benim 4 ocak bazen bir gün oynayabilir. Eğer adet olmazsam 6 ocakta direk kan testi yapmayı düşünüyorum tembelanne tembelanne ☺️

Merhaba kızlar
Ben pzt akşam ve dün sabah silik çizgileri görünce bugün kan testi yaptırdım. 98 çıktı:)
Elh hamileyim:) temmuzda bir düşüğüm oldu, inş bu sağlıkla dünyaya gelir.
Tebrik ederim canım Rabbim kucağına almayıda nasip eder ihş İlk hamilelik müjdesini sen verdin devamı gelir ihş ☺️ idrardaki test adet gününü kaç gün geçince yaptın canım.

Merhaba kızlar
Ben pzt akşam ve dün sabah silik çizgileri görünce bugün kan testi yaptırdım. 98 çıktı:)
Çok sevindim ben. Sağlıkla geçirip kucağına almak güle oynaya büyütmek nasip olsun. Pozitif düşünelim pozitif gelişsin süreçler. Kutluyorum gönülden. Kan testini ve şdrar testini Adetin geçince mi yaptırdın? İlk Bebek mi?

ben de eşime sürpriz yapmayı düşünüyordum ama bugun acile gitmem mümkün değil tek başıma. Galiba akşam eşime sürprizimsi bişeyler yapıp kan vermeye gidelim diyeceğm :)

ben de eşime sürpriz yapmayı düşünüyordum ama bugun acile gitmem mümkün değil tek başıma. Galiba akşam eşime sürprizimsi bişeyler yapıp kan vermeye gidelim diyeceğm :)
Hadi ihş hayırlısı. Bizede sonucu bildir canım. Bu heyacanı yaşamak bizede nasip olur ihş. :KK49:

Şimdi kırmızılar gelse tekrar acaba hamilemiyim sorusuna 35 gün falan var demektir. Daha regl bitecek yumurta olacak yumurtlama olacak ilişki olsun tekrar bhcg beklemeler. Düşünüp düşünüp içinden çıkamıyorum Hakkı'mızda hayırlısı allahım

Şimdi kırmızılar gelse tekrar acaba hamilemiyim sorusuna 35 gün falan var demektir. Daha regl bitecek yumurta olacak yumurtlama olacak ilişki olsun tekrar bhcg beklemeler. Düşünüp düşünüp içinden çıkamıyorum Hakkı'mızda hayırlısı allahım[/QUOTE

Bu kadar yürekten anınca gelecekler diye korkuyorum. Hiç bir Regli böyle heyecanla korkarak beklememiştim

Çok sevindim ben. Sağlıkla geçirip kucağına almak güle oynaya büyütmek nasip olsun. Pozitif düşünelim pozitif gelişsin süreçler. Kutluyorum gönülden. Kan testini ve şdrar testini Adetin geçince mi yaptırdın? İlk Bebek mi?
Evet, ilk bebek olacak inş. Adet günüm yarın ya da cuma normalde. Daha gün gelmeden yaptım.

B Besyildiz Marka adı versen bize ilk harfini son harfini yaz anlarım ben. Takmayayım dedikçe taktım. Ben de test yapıcam eczaneden almaya çeliniyorum hep erkekler var eczanede kalfa . Kadın eczacı ve kalfası bulursam stok yapıcam eve o derece
Akşam yaptığım labo.....k, sabah yaptığım p..y
Ben internetten sipariş verdim, daha elime geçmedi ama l ile başlayanın 25 tanesi 20 tl kargo dahil. Alın bence evde bulunsun.
Bir de iki test de normal ucuz testlerden.

Merhaba kızlar
Aaaa ne kadar güzel topigin ikinci anneside belli oldu :) hayirli olsun canım sağlıkla kucağına almayi nasib etsin inşallah :) hiç belirtin oldu mu :)

@ebyar sana da nasip etsin inşallah silik çizgileri hatta silik olmasın bas baya belli olsun inşallah
S sinkar seni de unutmadım 3 ocağı senin için bekliyorum
pozitifbiri pozitifbiri tebrik ederim kan testi sonucunda paylaş lütfen bizimle. Demin eczanenin önünden geçtim al dedim bir erken gebelik testi sonra dedim silik çizgi çizgi var aman yok çizgi geç çıktı dalan filan zaten 2 kere kan testi ile yeterince Allah bullak oldum. akışına bıraktın madem kararın arkasında dur dedim kendime.

MarV-el MarV-el sürekli isim değiştiren bir ruh halim evet var :) bu ara hem sabırsız hem tembel hissediyorum yapmam gereken tonla şey var hiç birine konsantre olamıyorum.
Bazen beklemek bir çok şeyi yapmaktan daha zor daha yıpratıcı ama başka yolu da yok bekleyeceğiz.
Ayy canım yıpratma kendini canım yaa bak cidden 14 ay boyunca çok öyle yaptım ama pişmanım tüm hayatını zihnini sakin buna odaklama :) aklından çıkar :) yaa ınanki olacaksa olur olmayacaksa ne yaparsak yapalım olmaz tevekkül et rabbime bırak :) hem bi evladın daha var yanlış hatırlamıyorsam rabbim bagislasin :) yani olacak inşallah bi problem yok biliyorsun kendini sıkıntıya koyma o yüzden :) ve senin oluşan bi bhcg değerin var zaten niye kötüyü düşünüyon :) bence hamilesin inşallah :)

X