2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Aaaa ne kadar güzel topigin ikinci anneside belli oldu :) hayirli olsun canım sağlıkla kucağına almayi nasib etsin inşallah :) hiç belirtin oldu mu :)
Evet, baya belirtim oldu. Hatta belirtilerden anladım. Çünkü hiç umudum yoktu. Yumurtlama gününü kaçırmıştım, eşim sınav çalışıyordu vs.
İlk olarak geceleri sık tuvalet ihtiyacım başladı. Sonra uyku hali. Pazar günü gün içinde çok fazla uyudum. Sonra da göğüs hassasiyeti ve kasıkta batmalar başladı. Bugün de akıntı başladı.

Dayanamadım gittin aldım yaptım sonuç bu. 4 TL aldığım dandik bir test

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    70,7 KB · Görüntüleme: 88
Evet, baya belirtim oldu. Hatta belirtilerden anladım. Çünkü hiç umudum yoktu. Yumurtlama gününü kaçırmıştım, eşim sınav çalışıyordu vs.
İlk olarak geceleri sık tuvalet ihtiyacım başladı. Sonra uyku hali. Pazar günü gün içinde çok fazla uyudum. Sonra da göğüs hassasiyeti ve kasıkta batmalar başladı. Bugün de akıntı başladı.
Ayy o sık tuvaletten hiç anlayamam ki zaten saat başı tuvalete taşınan biriyim :KK70:ama ikidir baş dönmesi yaşıyorum yer ayaklarimin altından kayiyor :) insallah bu ay gelir artık sipam :anneadayı:

Benimde test sonucum çıktı amh hormonu 2.99 Cumartesi doktora gidicem bakalım artık bu ay olsun hepimizin

Tebrik ederim tatlım demekki değerin artmış :) sağlıkla kucağına al inşallah :) çok sevindim senin adına :)[/QUOTE

MarV-el MarV-el ne düşünmeliyim bilmiyorum doktora geçen hafta gittim kese yok Bebek yok dedi ultrasonla baktı ben kendimi hamile hissediyorum ama kan testleri düşük çıktı idrar testine güven olur mu kafamda deli sorular
Yarın ola hayrola ama yine de sevincime ortak olduğun için teşekkür ederim. Yine de daha tam sahiplenmiyorum ben doktora tekrar gideceğim

Canim kese alttan 1000 bhcg ile karindan 6000 bhcg ile belli oluyor canım sabır et :) allahin izniyle meleğin seninle :) 6 haftalıkken görünür muhtemelen geçen hafta daha 3 haftalikmis sabim :emir_bebek:sabır annesi :)

Merhaba kızlar benim 2.5 yaşında bir kızım var 2. İçin yola çıktık. Allah herkese hayırlı bi evlat versin tez zamanda kucaklarını doldursun inş. Bat 5 ocak. Kızımı bata 2 gün kala dandik testlerle öğrenmiştim. İnş Allah çok bekletmez. Hepiniz gibi sabırsızım

Canım çok erken gitmişin doktora, kendini strese sokma, tavsiyem kan testini yaptır. İçin rahatlasın, sonra bir hafta bekle, anca o zaman alttan kese belli olur. tembelanne tembelanne

Merhaba kızlar benim 2.5 yaşında bir kızım var 2. İçin yola çıktık. Allah herkese hayırlı bi evlat versin tez zamanda kucaklarını doldursun inş. Bat 5 ocak. Kızımı bata 2 gün kala dandik testlerle öğrenmiştim. İnş Allah çok bekletmez. Hepiniz gibi sabırsızım
Merabe canım, benimde bat 4 yada 5 ocak . Umarım müjdeli haberi beraber alırız. :KK49:

Gebeligini öğrenen arkadaşları tebrik ederim inş kucaklarinada almak nasip olur.
Bende dayanamadim ve test yaptim sonuç tek çizgi :KK43: 3 günüm var ama umudum kalmadi olsa cikardi diye düşünüyorum :KK61:

İnş canım inş. Benim ovulasyon günüm bugün. Bi bebeyi uyutabilirsem şansımızı denicez inş :KK70: bide pazartesi günü denedik. Hakkımızda hayırlısı inş :) 1 haftadır sizi takip ediyorum ama anca yazdım :)
Evet canım benimde dün yada buğün ovulasyon günüm. Ama ben cumartesi günü ovulasyon takibine gittiğimde doktorum bana 2 yumurtan iyi gelişmiş buğün yarın çatlar dedi. Bizde cumartesi, pazar ve pazartesiyi değerlendik, bir de buğünü değerlendirdik. İşimi şansa bırakmayacağım bu ay. Yumurtlama günüm geçmiştir büyük ihtimalle ama gün aşırı devam edeceğiz. Rabbim ihş bu sefer nasip eder. 18 ay oldu ilk gebeliğim olacak ihş :KK49:

Gebeligini öğrenen arkadaşları tebrik ederim inş kucaklarinada almak nasip olur.
Bende dayanamadim ve test yaptim sonuç tek çizgi :KK43: 3 günüm var ama umudum kalmadi olsa cikardi diye düşünüyorum :KK61:
Canım erken yapmışın biraz daha sabır. Gününü bekle ihş kırmızılar gelmez

X