Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meraba canım günaydın benım hesaplarıma göre dün yumurtlama gününm dü dediğin gibi bir kaç gün önce veya sonra olabılır yumurtlama, ben cumartesi, pazar ve pazartesi gününü değerlendirdim. Bundan sonra da Bat 'a kadar günaşırı devem edecegimben de hesaplayıcı programlara pek güvenemiyorum bir iki gün oynar yumurtlama günüm belki her insana göre değişir diye gün aşırı devam hayırlısıyla olur inşallah daha var beklicez mecbuuur :)
Seninde kandilin mübarek olsun canım sakın stres yapma Rabbimin izniyle ihş anne olursun. Dua edelim bol bol. Kendine iyi bak ALLAH'A emanet olSagolun arkadaslar desteginiz icin...vakit ayirip yazan arkadaslara ayrica tesekkur ederim.hepimizin kandili mubarek olsun...bu gece elleri semaya acma zamani..Allaha emanet olun
Ayy canım sen bi test yapsana değerin belki yükselmiştir :)Ben hala kırmızıları görmedim. Bir umut bekliyorum. Ben daha 2. Ayda böyle olduysam dHa fazla zamandır deneyenler ne oluyor kim bilir. Rüyamda kırmızılar geliyordu içimden üzülme bu Bebek için yeni bir şans aslında diyordum kendime uyandım baktım kırmızı falan yok. Gergin bir bekleyişteyim
Niye geriyon ki kendini bak bebis varsa onu da geriyorsundur haa :)Ben hala kırmızıları görmedim. Bir umut bekliyorum. Ben daha 2. Ayda böyle olduysam dHa fazla zamandır deneyenler ne oluyor kim bilir. Rüyamda kırmızılar geliyordu içimden üzülme bu Bebek için yeni bir şans aslında diyordum kendime uyandım baktım kırmızı falan yok. Gergin bir bekleyişteyim
Test erkenden erkenden yaptırdım şimdi artık günüm geldi sayılır. Yani günüm geçerse yaptırcam cumartesi.Niye geriyon ki kendini bak bebis varsa onu da geriyorsundur haa :)
Biraz daha sabret canım. İhş gebe kalma sürecin uzamaz ... ben yaklasık 18 aydır bekliyorum... Senin Bat yaklaşmış bayağı ... benim 4 ocak Bat tarihim :) İhş hamilesindir... :)Test erkenden erkenden yaptırdım şimdi artık günüm geldi sayılır. Yani günüm geçerse yaptırcam cumartesi.
Rüyamda kırmızı wc ye gidiyorum kırmızı korkusu. Günümüde net bilemiyorum yani 25 kasımda adettim her ay 2 gün öne gelmez mi kafam karışık
Ben kızıma hamileyken günüm geçmeden anlamıştım hamile olduğumu devamlı sıkışık hissediyordum wc ye gidip duruyordum. Üşüttüğümü düşündüm haziran ayıydı denize gidiyorduk ıslak mayodan üşüttüm dedim. Deli gibi iştahım da artınca gebelik testi yaptım hamileyim. Dr gidince 2 hafta sonra gel kalp atışını duyalım öyle etrafına söyle hamileyim diye dedi çok erken daha dedi.
Şimdi o sıkışıklık hissi yok.
Eczaneye gidip gebelik testi almaya çekiniyorım. Folik asit alırken cesaret edip diyemedim gebelik testi diye. Az kaldı hafta sonuna netleşir durumum umuyorum. sizlerden ne haber nasılsınız ne yapıyorsunuz?
İhş canım ben ilk defa bir topiğe yazdım ... ilk defa bu ay çok ümitlendim... bu ay olmazsa üzülürüm... zaten bu ay da olmazsa , hamileliğim kesinleşmeden başka bir topiğe yazmam ... İnsan alışınca zor oluyor ayrılmak... Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsinArd arda haberleri paylasiriz inşallah 2 li testleri , doğumu , alışverişleri, Bebek isimlerini de konuşuruz inşallah
ben de bekliyorum. aslında sat 26 kasım ama ilk bebeğim sezeryan olacağı için doğum tarihi 1hafta ne gelir diye düşünüyorum. yine de size de yazmak istedim. bugün adetimin 3.günü. sabah ilk idrarla test yaptım çıkan sonuç bu :) bu akşam ya da yarın kan vermeyi düşünüyorum hayırlısı bakalım :)
Ay ismini değiştirdiğin için bi duraksadim :) canım sabredebiliyorsan bekle canım :) ama her hamileligin belirtisi aynı olmuyormuş annemden biliyorum :)Test erkenden erkenden yaptırdım şimdi artık günüm geldi sayılır. Yani günüm geçerse yaptırcam cumartesi.
Rüyamda kırmızı wc ye gidiyorum kırmızı korkusu. Günümüde net bilemiyorum yani 25 kasımda adettim her ay 2 gün öne gelmez mi kafam karışık
Ben kızıma hamileyken günüm geçmeden anlamıştım hamile olduğumu devamlı sıkışık hissediyordum wc ye gidip duruyordum. Üşüttüğümü düşündüm haziran ayıydı denize gidiyorduk ıslak mayodan üşüttüm dedim. Deli gibi iştahım da artınca gebelik testi yaptım hamileyim. Dr gidince 2 hafta sonra gel kalp atışını duyalım öyle etrafına söyle hamileyim diye dedi çok erken daha dedi.
Şimdi o sıkışıklık hissi yok.
Eczaneye gidip gebelik testi almaya çekiniyorım. Folik asit alırken cesaret edip diyemedim gebelik testi diye. Az kaldı hafta sonuna netleşir durumum umuyorum. sizlerden ne haber nasılsınız ne yapıyorsunuz?
Canim silik çizgi var kan testi yaptır inşallah pozitif gibi :) hayirli olsun şimdiden :)az evvel yine yaptım yine aynı tablo :)