- 16 Ekim 2016
- 7.414
- 45.903
- 498
Tepe noktasi 4-6 hafta oluyormus o haftalarida gectik sukur ama hala ayni cok zor gece gunduz perisaniz o gaz yapar bu gaz yapar hicbiseyde yemiyorum ayin 9 unda 3 ay olucak umudumuzu onabagladik insallah gecer Allah herkesin yardimcisi olsunmutlaka geçecektir,belli bir tepe noktasından sonra azalarak bitiyo.sindirim ve boşaltım sistemi geliştikçe geçecektir,zamanı bebekten bebeğe değişir.pek bişey fayda etmiyo zaman herşeyin ilacı.maalesef bu gaz herkesin başında
Ben penye don ve corap giydiriyorum. Icindede kisa kollu body varKızlar bebislerinizi nasıl giydiriyorsunuz ? Bizim ev 22- 23 derece oluyor donunun altından külotlu çorap guydiriyordum normalde ama sanırım sıkıyor ve rahatsız oluyor bende onun yerine ince ayaklı tulum şeklindeki donlardan giydiriyorum ama o da fazla sıcak mi oluyor bilemedim. Erkek bebeğe külotlu çorap olmaz dediler etrafimdakiler tek giydirirsende usur diyorlar. Bir gün tek giydirdim tam sıcak olmadı bacakları .. yani ne yapsam bilemedim siz ne yapıyorsunuz
Benim bebisde henuz donme yok ki sanki daha erken donmek icin 4 de yavas yavas olur diye biliyorum yuzukoyun cok sevmiyor ama arada yattigi zaman kaldiriyor seninki?Kizlar bebeklerinizin boyu ne kadar?
Dönmeye basladinizmi? Yüzükoyun yatinca kafasini dimdik kaldirabiliyormu?
Oglumda dönmüyor henüz. Yüzükoyun yatmayi hic sevmiyor, basini kaldiriyor ama kollarini destekleyemiyor daha.Benim bebisde henuz donme yok ki sanki daha erken donmek icin 4 de yavas yavas olur diye biliyorum yuzukoyun cok sevmiyor ama arada yattigi zaman kaldiriyor seninki?
Ooo masallah hayirli olsun bende bu aylarda istiyorum sunnet ettirmeyi ama gaz sancisi cok yavrumun zaten perisaniz bide sunnet olmasin dedijBenim oğlum da dönmüyor bence de dönmesi için erken diye düşünüyorum. Yüzüstü yatınca başlıyor ağlamaya sevmiyor hiç. Dün sunnet oldu yavrum
Teşekkür ederizdarısı sizin ve tüm erkek evlatların başına.sancı biter bitmez tavsiye ederim ne kadar erken o kadar iyi.Ooo masallah hayirli olsun bende bu aylarda istiyorum sunnet ettirmeyi ama gaz sancisi cok yavrumun zaten perisaniz bide sunnet olmasin dedij
Insallah... tabi sanci biterse bu konuda umudum kalmadi artikTeşekkür ederizdarısı sizin ve tüm erkek evlatların başına.sancı biter bitmez tavsiye ederim ne kadar erken o kadar iyi.
Biter inşaallah bizim de hala bitmiş değil. Masaj çok iyi geliyoInsallah... tabi sanci biterse bu konuda umudum kalmadi artik
Ben zaten cocuk cerrahi yapiyor diye biliyorum neden urolog yaptiki zaten?85 günlük iken sunnet ettirdim. Eğer gaz sancısı yoksa erteleme çünkü eller durmamaya başladı pipisine zarar vermesin yavru yanlışlıkla.7 eylülde doğdu bebeğim.bide pişmanlığım var onu da dile getirmek isterim ürologa ye değil çocuk cerrahina yaptırın annelere tavsiyem.
Küçük olduğu için büyük bi değişikliğe uğramaz huy olarak diye düşünüyorum.en azından bizde yok bu değişiklik. Tanıdık bi doktorumuz gelişmesinde de faydası olacağını söyledi . Cerrah ameliyat yapar urolog da teşhis koyar diye biliyorum. Yine de araştırmalisin.elbette urolag da sünnet ediyo fakat cerrahi bi müdahale.bizde 72 gunluguz gaz sancimiz yok.cok sukur. ocakta yaptrmayi dusunuyoz sunneti.korkuyorum huylari cok degisiyomu kac gun de iyilesiyo siz kac gun oldu. bizde urolaga gidecegiz ama simdi aklim.karisti cocuk cerrahi mi daha iyi ?
Rica ederim. Cumlemizwcok tesekkur ederiim cevapladiginiz icin. gozunuz aydin.mevla.kolaylik versin
Rica ederim size de iyi günler.cok tesekkur ederiim cevapladiginiz icin. gozunuz aydin.mevla.kolaylik versin
Uyusturma nasil oldu? Sadece o bölgeyimi uyusturuyor?Benim oğlum da dönmüyor bence de dönmesi için erken diye düşünüyorum. Yüzüstü yatınca başlıyor ağlamaya sevmiyor hiç. Dün sunnet oldu yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?