İyi akşamlar herkese bebeklerin burnundaki kurumuş kirleri nasıl temizliyorsunuz var mı pratik bir yolu dokundurtmuyor burnuna ama nefes alışı sıkıntılı oluyor zaman zaman rahat edemiyor gibi
Doğumdan 40 gün sonra adet oldum fakat bu ay adetim 3 gün gecikti hamile olabilirmiyimyoksa adetim düzene girmedimi henüz kızlar bu konuda bir fikriniz varmı
Tabi öyle bir ihtimalde olabilir ama doğumdan sonra oluşan yumurta hücreleri zayıf olacağından döllenme düşük adet düzensizliği ise çok Yüksek ihtimal
Elimdeki 3noyu kullanmaya baslayinca kakadi bacak kismindan tasiyordu galiba bez buyuk geliyorduKızlar ya prima bizde sızdırma yapıyor özellikle kakası belinden sızdırıyor günde iki üç defa kıyafet değiştiriyorum sizdede böyle sorun var mı? en iyisi diye o kadar para veriyoruz yinede sızdırıyor
Kızlar doğumdan sonra adet oldunuz mu ben olmadım henüz 2aylık erken diodum ama olanlar varmış normali ne bu işin?
Ayyyy evet pek özlenesi bişey deil haklısınGenetik bi durum bu. Oglumda da 3 aylik olmustu kizimda da bu ay oldu :) 1 sene bile olmayabiliyor takma hic. Inan ozlememisim :))
Benim bebisimde eylul dogumlu rotavirusun 1. dozunu bu ay yaptirdik 2. dozu 4 aylik yapilacak sizin 2 hafta arayla olmasi cok yakin geldi bana sizin ilk dozu erkenmi yapildi?Ilk dozu yapildi bizim. Hic bir yan etkisinide görmedim. 2 hafta sonra ikinci doz yapilcak.
Masallah size inanin gipteyle okudum yazdiklarinizi bu gaz bizide mahvetti ve hala esiyoda bizde kolik degil sukur aglama krizleri yok ama uykuya dalamiyor sureeeekli besikte salliyorum surekli huzursuz yatirsan durmuyor kucakta durmuyor ahhh ahhhicbirywre cikamiyorum kimseyi kabul edemiyorum sinirden delirmek uzereyim onceden hergun son zamanlarda bikac gunebir agliyorum cok yoruldum ve uykusuzumKolik durumunu bizde 15 gün kadar yaşadık her akşam 9-12 arası kesintisiz ağlama krizleri gaz sancıları bende 3 ayın sonunda bitecek diye beklerken 15 gün sonunda birden kesildi çok şükür. Bu süreçte düzenli masaj yaptım karnına sıcak havlular koydum vs. sab-simplex rahatlatıyordu ve birde sürekli saç kurutma makinesi sesi dinlettim o da sakinleştiriyordu. Birde kızım emzik almıyordu tam deliriyordum ki 10 gün kadar önce ağlamalar kesildi ve şimdi de emziğe alışmaya başlıyoruz bakalım. Umarım en kısa zamanda sizin de geçer gider.Sağlıkla büyüsün yavrunuz.
Günaydın anneler bebeğim tam iki aylık oldu ne sıklıkta emziriyorsunuz ben uç saat arayla vermeye çalışıyorum fazla sık verirsem kakasi değişiyor sindirememis gibi parçalar oluyor aglayinca memeyi dayamak doğru değil sanırım akşamlari huysuzluk seansları var sebebini cozemiyoruz gaz gibi ama aslında çıkarıyor da gazını ama ağlıyor yine de cilgin gibi gündüz iyi gece de iyi gören bir yeri agriyor deyince de tepem atıyor ağrısı olsa sanki sadece akşam olurmuş gibi
Kızlar ya prima bizde sızdırma yapıyor özellikle kakası belinden sızdırıyor günde iki üç defa kıyafet değiştiriyorum sizdede böyle sorun var mı? en iyisi diye o kadar para veriyoruz yinede sızdırıyor
Beş gündür düzelmiş gibi ağlama seansları da yok kakasi da taneli değil pek sümüksü iki defa gordum ayaklarını usutmesine bagladim çorapları çıkmıştı ayağından ama laktoz intoleransi ihtimali de geldi aklıma araştırırken şimdilik normal her şey ama bakalım sizinki sürekli olarak mı sindirilmemiş yapıdaydı gaz damlalarıni ilk günden beri kullanmıyorum zaten ilaca karşıyım mecburi olmadıkça hareket ettirerek çözmeye calisiyorduk işte bir suredir de krize girmiyor akşamlarıSakın saatli emzirme olayına girme. İstediği zaman emzirmelisin. Kakada taneler fazlaysa ve zaman zaman sümüksü bir yapısı varsa mutlaka kaka tahlili yaptırmalısın. 2,5 ay hem rüzgara hem kendimize eziyet ettik bu yüzden. Laktoz intoleransı denen bir zıkkım neden oluyormuş o çığlıklara ve tanelere. Sindiremiyor ve aşırı gaz birikmesi oluyor. Her gittiğim dr gazdır gaz dedi ilaçları dayadı. Yok yani çare olmadı hiçbiri. Canımdan ve bebeğimden bezmiştim. 20 kilodan fazla verdim stesten hesap et
Hatta zeka özrü olduğunu düşündüğüm bir dr aç ondan ağlıyor mama başlayacaksın dedi. Bu çocuk sadece anne sütüyle her ay min 1300-1400 gr alıyor
Çok basit bir damlayla çözülüyor. Laktazm
Kaka tahlili yaptırıp eğer sıkıntı buysa (ki sindirilememiş parçalar diyorsun bu en büyük belirti) sende bebeğinde rahat edin. Ben çektim başkası çekmesin
Saatli emzirme olayından da vazgeçtim arandikca veriyorum artık iki gün denemeye çalıştım da olmuyor o iş içime de sinmedi zaten fikirlerine oldukça güvenilen bir doktor var Kadir Tuğcu onun makalelerinde rastladım bu bilgiye de uç saatte bir emzirin demiş sık emzirmek yeşil ve sümüksü kakaya neden olabilir demişSakın saatli emzirme olayına girme. İstediği zaman emzirmelisin. Kakada taneler fazlaysa ve zaman zaman sümüksü bir yapısı varsa mutlaka kaka tahlili yaptırmalısın. 2,5 ay hem rüzgara hem kendimize eziyet ettik bu yüzden. Laktoz intoleransı denen bir zıkkım neden oluyormuş o çığlıklara ve tanelere. Sindiremiyor ve aşırı gaz birikmesi oluyor. Her gittiğim dr gazdır gaz dedi ilaçları dayadı. Yok yani çare olmadı hiçbiri. Canımdan ve bebeğimden bezmiştim. 20 kilodan fazla verdim stesten hesap et
Hatta zeka özrü olduğunu düşündüğüm bir dr aç ondan ağlıyor mama başlayacaksın dedi. Bu çocuk sadece anne sütüyle her ay min 1300-1400 gr alıyor
Çok basit bir damlayla çözülüyor. Laktazm
Kaka tahlili yaptırıp eğer sıkıntı buysa (ki sindirilememiş parçalar diyorsun bu en büyük belirti) sende bebeğinde rahat edin. Ben çektim başkası çekmesin
Beş gündür düzelmiş gibi ağlama seansları da yok kakasi da taneli değil pek sümüksü iki defa gordum ayaklarını usutmesine bagladim çorapları çıkmıştı ayağından ama laktoz intoleransi ihtimali de geldi aklıma araştırırken şimdilik normal her şey ama bakalım sizinki sürekli olarak mı sindirilmemiş yapıdaydı gaz damlalarıni ilk günden beri kullanmıyorum zaten ilaca karşıyım mecburi olmadıkça hareket ettirerek çözmeye calisiyorduk işte bir suredir de krize girmiyor akşamları
Saatli emzirme olayından da vazgeçtim arandikca veriyorum artık iki gün denemeye çalıştım da olmuyor o iş içime de sinmedi zaten fikirlerine oldukça güvenilen bir doktor var Kadir Tuğcu onun makalelerinde rastladım bu bilgiye de uç saatte bir emzirin demiş sık emzirmek yeşil ve sümüksü kakaya neden olabilir demiş
Rezalet bir bez aynı şeyi bizde yaşadık. Bembeyaz tişörtleri kakaya bulandı. Yaşasın a101 bezi diyorum. Lakin primada 3 alıyorsan a101 bezde 4 almak gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?