How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
gündüzleri 3 saatte bir geceleri 3-4 saatte bir emziriyorum.

bizde 2 kere yasadik o durumu. Prima premium protection normal primaya göre daha iyi. Premium protectionun bantlari daha esnek, önündeki seritten ne kadar cis yaptigida anlasiliyor. Pisikte yapmiyor.

cok güzel vermissin.bende vermek istiyorum :KK43: :KK43:
Masallah kilosuda cok iyi. Bizim kilomuz 5840 cikti dün.
sizede masallah canim bizim kilo biraz fazla sizinki kararinda. bazilari hizli ilerleyip sonra hic almayabiliyomus oyle olcaz sanirim. ben kiloyu mecbur verdim aslinda istemeden. cok gazli bi bebek cinar ve sanirim kolikti bi ara. bende sut urunlrrini filan ve gaz yapan yiyecekleri yemiyim derken ne yicegimi sasirdim epey azalttim ogunlerimi mecbur. sindi yeniden yemeye basliyotum cunku cok da fayda etmedi ve sutumun azaldigini hissettim. artik gaz icin bebisin buyumesini beklicez yspcak bisi yok. krizlerimiz azaldi son gunlerde. hepsi saglikli mutlu olsunlar yeter;)

Benimde kızım iki aylık son bir haftaya kadar emzik almıyordu ve sürekli beni emmek istiyordu çok ağlayınca veriyordum mecburen. Anne sütünü sindirememe gibi bi sorun olabileceğini sanmıyorum doyduğunda bırakır zaten ve fazla geleni kusar. Gaz olayı da çok emmekten kaynaklanabiliyor 15 gün boyunca kızımda ger akşam saatlerce ağladı gaz yüzünden , gazını da çıkarıyordu oysa. Doktorum bunun ilk 3 ayda normal olduğunu söyledi masaj önerdi ve hafif ılık sıcak su torbasını 20 dk max karnına koy dedi birde saç kurutma makinesi sesi ağlamaları sakinleştiriyor. Bunları yaptım çok şükür 15 gün sonunda normale döndük. İnternetten kolik bebek masajı diye aratınca çıkıyor masaj dene canım:KK46:
Teşekkür ederim tavsiye için bi deneyelim bakalım müzik aciyordum ben de bazen ise yarıyor bazen yaramıyor

Teşekkür ederim tavsiye için bi deneyelim bakalım müzik aciyordum ben de bazen ise yarıyor bazen yaramıyor

Bizimki kolik durumumuz kısa sürdü ama 16 gün bile beni çok yıprattı bebeğim ağladıkça ben ağlamıştım Umarım sizde kısa zamanda atlatırsınız bebişin ağlamak yerine agucuklar yapar ☺️

Bizimki kolik durumumuz kısa sürdü ama 16 gün bile beni çok yıprattı bebeğim ağladıkça ben ağlamıştım Umarım sizde kısa zamanda atlatırsınız bebişin ağlamak yerine agucuklar yapar ☺️
Su iki aylık sürede çok fazla şeye ağladığım için bunda sakin kalmaya çalışıyorum ama başka bir ortamda insanların sürekli bir yeri agriyor muhabbetleri yapması sinirimi bozuyor agrisa sadece aksam belli saati mi olur diyorum laf anlamayan var yine de sabah keyfi yerinde oluyor muhabbet ediliyor ama akşamları asabi işte

Su iki aylık sürede çok fazla şeye ağladığım için bunda sakin kalmaya çalışıyorum ama başka bir ortamda insanların sürekli bir yeri agriyor muhabbetleri yapması sinirimi bozuyor agrisa sadece aksam belli saati mi olur diyorum laf anlamayan var yine de sabah keyfi yerinde oluyor muhabbet ediliyor ama akşamları asabi işte

Bana da herkes aynı şeyleri diyordu ve bende senin gibi düşündüm hep bu çocuğun hep mi akşam 9 12 arası biyeri ağrır diye ama gerçekten kolik bebekler gaz ve sindirim problemleri yaşadıkları için karın ağrısı çekermiş. Ve araştırdığım kadarıyla hep akşamüstü saatleri yada gece oluyomuş bu huysuzluk hali. Ama tabi annelere kayınvalidelere fln kolik anlatmak zor Eskiden kolik mi varmış :63:

Yani diyorum gazi var
Bana da herkes aynı şeyleri diyordu ve bende senin gibi düşündüm hep bu çocuğun hep mi akşam 9 12 arası biyeri ağrır diye ama gerçekten kolik bebekler gaz ve sindirim problemleri yaşadıkları için karın ağrısı çekermiş. Ve araştırdığım kadarıyla hep akşamüstü saatleri yada gece oluyomuş bu huysuzluk hali. Ama tabi annelere kayınvalidelere fln kolik anlatmak zor Eskiden kolik mi varmış :63:
Yani diyorum gazi var ondan oluyor diye ama yok kulağı agriyor yok karnı aç sütun mü az saçma muhabbetler sünnet ettirdik onu da öne süren var iyileşti diyorum acaba agriyor mu yarası bir sürü laf iste

Yani diyorum gazi var

Yani diyorum gazi var ondan oluyor diye ama yok kulağı agriyor yok karnı aç sütun mü az saçma muhabbetler sünnet ettirdik onu da öne süren var iyileşti diyorum acaba agriyor mu yarası bir sürü laf iste

Bazen kulakları tıkamak gerek sanırım. Ama yeni Doğum yapmış insan psikolojisi dayanmıyor maalesef ben artık akşamları misafir kabul etmiyordum. Onca ağlama sırasında çocuğum yorgun düşüp artık 10 dk fln uyurdu onda da ay sustu sevelim biraz da deyip kucağa alıp uyandırıyorlar hadii ağlamaya devam. Gel de delirme. Başka odaya gitsen çocuğu sakınıyor derler. Oof of

Bazen kulakları tıkamak gerek sanırım. Ama yeni Doğum yapmış insan psikolojisi dayanmıyor maalesef ben artık akşamları misafir kabul etmiyordum. Onca ağlama sırasında çocuğum yorgun düşüp artık 10 dk fln uyurdu onda da ay sustu sevelim biraz da deyip kucağa alıp uyandırıyorlar hadii ağlamaya devam. Gel de delirme. Başka odaya gitsen çocuğu sakınıyor derler. Oof of
Evet bir de o uyurken kucağa almaları var bağırmaya başlayınca da al annesi tut babası deyip geri ustune atıyorlar ya sabır sabır herkesin her konuda bir diyeceği var muhakkak sut olsun kilosu olsun huyu olsun herkes her şeyi biliyor

Evet bir de o uyurken kucağa almaları var bağırmaya başlayınca da al annesi tut babası deyip geri ustune atıyorlar ya sabır sabır herkesin her konuda bir diyeceği var muhakkak sut olsun kilosu olsun huyu olsun herkes her şeyi biliyor

O yüzden kimseyi dinlemeden bebeğim için en doğru olduğunu düşündüğüm neyse onu yapıyorum inatlaşıyorum yeri geliyo kendi evladımı nasıl yetiştireceğime neye alıştıracağıma ben karar veririm sonuçta. Büyükler eleştirmek yerine yol göstermeye çalışmalılar bence bi yeri ağrıyo doymuyor demek yerine sakin ol kızım çocuk bu ağlar da hastalanır da böyle büyür biz şöyle yapardık deyip akıl vermeliler. Benim eltimin 2 yaşında çocuğu var ve o hep tecrübelerini paylaşıp bana destek oluyo. Birşey olunca annemden önce onu arayıp akıl alıyorum. Böyle insanlar Lazım yani

Kızlar ya prima bizde sızdırma yapıyor özellikle kakası belinden sızdırıyor günde iki üç defa kıyafet değiştiriyorum sizdede böyle sorun var mı? en iyisi diye o kadar para veriyoruz yinede sızdırıyor:KK43:

Bez kucuk mu geliyor acaba? Biz premium care devam ediyoruz yeni 3 numaraya gectik minnos gidiyoruz diye simdilik bir sorun yok. Kaka cikmasin diye belini ice katlarim ben hep. Ama huggies de iyidir onu da deneyebilirsin. Ben 5i oglumda huggies kullanmisyim prima sarkma yapiyor diye huggies cok guzel cok derli toplu bir bez.

Allah kolaylik versin bol sabir diliyorum. Gececek hepsi

O yüzden kimseyi dinlemeden bebeğim için en doğru olduğunu düşündüğüm neyse onu yapıyorum inatlaşıyorum yeri geliyo kendi evladımı nasıl yetiştireceğime neye alıştıracağıma ben karar veririm sonuçta. Büyükler eleştirmek yerine yol göstermeye çalışmalılar bence bi yeri ağrıyo doymuyor demek yerine sakin ol kızım çocuk bu ağlar da hastalanır da böyle büyür biz şöyle yapardık deyip akıl vermeliler. Benim eltimin 2 yaşında çocuğu var ve o hep tecrübelerini paylaşıp bana destek oluyo. Birşey olunca annemden önce onu arayıp akıl alıyorum. Böyle insanlar Lazım yani
Benim de tek destekçim annem sağ olsun sakinleştirmeye çalışan normal olduğunu anlatıp yukumu hafifleten tek o dediğin gibi kesinlikle böyle kişiler lazım yoksa zaten geriliyorsun çocuk bağıra cagira ağlarken söylenenler de tuz biber oluyor

sizede masallah canim bizim kilo biraz fazla sizinki kararinda. bazilari hizli ilerleyip sonra hic almayabiliyomus oyle olcaz sanirim. ben kiloyu mecbur verdim aslinda istemeden. cok gazli bi bebek cinar ve sanirim kolikti bi ara. bende sut urunlrrini filan ve gaz yapan yiyecekleri yemiyim derken ne yicegimi sasirdim epey azalttim ogunlerimi mecbur. sindi yeniden yemeye basliyotum cunku cok da fayda etmedi ve sutumun azaldigini hissettim. artik gaz icin bebisin buyumesini beklicez yspcak bisi yok. krizlerimiz azaldi son gunlerde. hepsi saglikli mutlu olsunlar yeter:KK66:
Bende bi hafta kalori takibi yaparak kilo vermeye calistim hemen sütüm azaldi.
Yani diyorum gazi var

anneden sanki daha iyi taniyorlar bebegi. Destek yerine köstek olmaya seviyorlar

Bez kucuk mu geliyor acaba? Biz premium care devam ediyoruz yeni 3 numaraya gectik minnos gidiyoruz diye simdilik bir sorun yok. Kaka cikmasin diye belini ice katlarim ben hep. Ama huggies de iyidir onu da deneyebilirsin. Ben 5i oglumda huggies kullanmisyim prima sarkma yapiyor diye huggies cok guzel cok derli toplu bir bez.
2 numara kullanıyorum elimdekiler bitsin 3 e geçeceğim. merakımdan bimde satılan bezi denedim sızdırma yapmadı ama o da bebeğimin poposunu ıslak bırakıyor.

Kızlar eğer pişik sorununuz varsa kesinlikle sudocrem i öneririm. 3.ayımıza yaklaştık bu krem sayesinde çok şükür hiç pişik olmadık.

25.günden sonra ilk defa dün gece ağlamadan uyuduk. Dün sabah ve önceki gece bir çay demleyip içtim, sanıyorum onun faydası oldu. Gazını patır patır çıkardı :))) :dua:

Hangi çay acaba:)
:)) büyük bir bardak sıcak su da birer tutam anason, kimyon, çörekotu, ısırgan, iki tane papatya atıp demliyorum bitki çayı süzgecinde. Ben içiyorum yalnız bebişime vermiyorum :) bi bardak sabah bir de gece içiyorum. İyi geldi şimdilik. İnşallah geçici bir durum değildir de düzelmiştir yavrum. Çok acı çekti :(

:)) büyük bir bardak sıcak su da birer tutam anason, kimyon, çörekotu, ısırgan, iki tane papatya atıp demliyorum bitki çayı süzgecinde. Ben içiyorum yalnız bebişime vermiyorum :) bi bardak sabah bir de gece içiyorum. İyi geldi şimdilik. İnşallah geçici bir durum değildir de düzelmiştir yavrum. Çok acı çekti :KK43:
İnşallah.... Bu gaz olayı çok fena. Teşekkür ederim bu arada ben de her gün rezene ve kimyon içiyordum ayrı ayrı

İnşallah.... Bu gaz olayı çok fena. Teşekkür ederim bu arada ben de her gün rezene ve kimyon içiyordum ayrı ayrı
Rica ederim. Hipp marka rezene ve humana stilltea içiyorum ben de doğumdan beri. Muhakkak ki onların da faydası oluyor ama bu çaydan sonra bariz şekilde belirgin bir fayda hissettim. Sütü de artırıyormuş ayrıca. Gaz için doktor önerisi bu çay.

Back