How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Anneler günaydın buralara pek uğrayan yok sanırım ben sessiz bir takipciyim de rotavirus aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz yaptıran var mı kimisinde yan etkileri ağır oluyormus kararsizim
aynen canim bende suphedeyim ne yapsak bilmiyorum. ticari amac tasidigini da dusunmeye basladim. yaptirmasam diyorum ama hastaligi da cok zor oluyormus,korkuyorum.

aynen canim bende suphedeyim ne yapsak bilmiyorum. ticari amac tasidigini da dusunmeye basladim. yaptirmasam diyorum ama hastaligi da cok zor oluyormus,korkuyorum.
Ben sanırım yaptirmayacagim canım aşıyı olup aynı hastalıkta olduğu gibi o ağır ishAli yaşayanlar var bünyesini de bilemiyoruz ki miniklerin zaten uç aşıyı birden olacak bir de rotavirus eklenmesin dedim gerekli gören var ticari diyen var kreş ortamında olan çocuklar için daha gerekli diyen de var

Kalkanı kullanıyorum zaten , kaymayıp durduğu müddetce... Kremlerin ikisi de elimde var. Nasıl uyguluyorsunuz acaba? Karıştırıp falan mı?

Emzirme bittiğinde garmastan sürüp kapatıyordum
Emzirmeden önce lansinoh sürüyorum hem bebeğin ağzında pamukçuk olmasınıda önlüyor. Gece yatarken ikisini karıştırıp kalkanları takıp yatıyordum.

cook zaman oldu foruma bakamadim yazilarinizi okuyamadim ama ozlemisim buralari. benim gibi bicogunuz zaman bulamiyorsunuz anlasilan. kolik ve gazli bebek ne zor bir durummus, yasayanlara sabir diliyorum. hepsi cabucak gecer umarim. genelde 3 ay diyorlar kizlar bu durumu yasayan varsa son durumlar nasil sizde? biz 2 ayi bitirdik artik zaman gecse de su durum da bitse diye gun sayiyirum resmen. kilolari nasil vercem diye dusunmeme bile gerek kalmadi. stresten ve gaz olmasin diye ne yicegimi sasirmaktan kilolar hizla gidiyor ama ben sevinemiyorum. bebegimin krizleri sancilari bitsin ben 100 kg olmayi yeglerim. bunu yasamayanlar etrafimda bi bebege mi bakamiyorsun diyorlar bir de..
hala forumu okuyanlara selam, hepinizi ozledim, opuyorum..

Kolik durumunu bizde 15 gün kadar yaşadık her akşam 9-12 arası kesintisiz ağlama krizleri gaz sancıları bende 3 ayın sonunda bitecek diye beklerken 15 gün sonunda birden kesildi çok şükür. Bu süreçte düzenli masaj yaptım karnına sıcak havlular koydum vs. sab-simplex rahatlatıyordu ve birde sürekli saç kurutma makinesi sesi dinlettim o da sakinleştiriyordu. Birde kızım emzik almıyordu tam deliriyordum ki 10 gün kadar önce ağlamalar kesildi ve şimdi de emziğe alışmaya başlıyoruz bakalım. Umarım en kısa zamanda sizin de geçer gider.Sağlıkla büyüsün yavrunuz.

Herkes whats app grubunda galiba. Eskisi gibi aktif degil burasi. Ne güzel bilgiler aliyorduk. Keske eskisi gibi olsa.

Dogum kilonuz ne durumda. Ben hala bir kilo bile veremedim :(

Herkes whats app grubunda galiba. Eskisi gibi aktif degil burasi. Ne güzel bilgiler aliyorduk. Keske eskisi gibi olsa.

Dogum kilonuz ne durumda. Ben hala bir kilo bile veremedim :KK43:
62 ile girdim doğuma iki ay oldu su an 49 kiloyum ama vücudun sıkılaşması için spor şart göbek gitmiş olsa bile eskisi gibi sıkı değil hala ben plates ve squat dusunuyorum tabii bebeğim izin verir de fırsat bulursam...

Dogum kilonuz ne durumda. Ben hala bir kilo bile veremedim :KK43:
ya aslında emzirmeyle öyle şakır şakır gitmiyo kilolar yinede dikkat etmek gerekiyo.bende 70 ile doğuma girdim 58 im şuan.52ydm önceden ama çok zor gidiyo artuk

Günaydın anneler bebeğim tam iki aylık oldu ne sıklıkta emziriyorsunuz ben uç saat arayla vermeye çalışıyorum fazla sık verirsem kakasi değişiyor sindirememis gibi parçalar oluyor aglayinca memeyi dayamak doğru değil sanırım akşamlari huysuzluk seansları var sebebini cozemiyoruz gaz gibi ama aslında çıkarıyor da gazını ama ağlıyor yine de cilgin gibi gündüz iyi gece de iyi gören bir yeri agriyor deyince de tepem atıyor ağrısı olsa sanki sadece akşam olurmuş gibi

Bir de ben gaz damlası kullanmak istemiyorum ilaç sevmedigm için doktorun yazdığı metsil damla duruyor öyle çok az rezene veriyorum iki çay kaşığı falan gaz için var mı sihirli formül

Kızlar ya prima bizde sızdırma yapıyor özellikle kakası belinden sızdırıyor günde iki üç defa kıyafet değiştiriyorum sizdede böyle sorun var mı? en iyisi diye o kadar para veriyoruz yinede sızdırıyor:KK43:

Günaydın anneler bebeğim tam iki aylık oldu ne sıklıkta emziriyorsunuz ben uç saat arayla vermeye çalışıyorum fazla sık verirsem kakasi değişiyor sindirememis gibi parçalar oluyor aglayinca memeyi dayamak doğru değil sanırım akşamlari huysuzluk seansları var sebebini cozemiyoruz gaz gibi ama aslında çıkarıyor da gazını ama ağlıyor yine de cilgin gibi gündüz iyi gece de iyi gören bir yeri agriyor deyince de tepem atıyor ağrısı olsa sanki sadece akşam olurmuş gibi
ben o istedikçe emziriyorum zaten istemezse aç deilse kabul etmiyo memeyi.huysuzluk seansları gazdandır muhtemelen akşam olduğuna göre.bitkisel içerikli takviyeler yazdırabilirsin dr a biz bio gaia kullanıyoruz ama faydas var mı yk mu bilemedim

Kızlar ya prima bizde sızdırma yapıyor özellikle kakası belinden sızdırıyor günde iki üç defa kıyafet değiştiriyorum sizdede böyle sorun var mı? en iyisi diye o kadar para veriyoruz yinede sızdırıyor:KK43:
yapıyor hem de nasıl daha akşam yaşadım,hem çişi hem kakayı sızdırıyo.elmdekiler bitsin komiliye geçicem

Prima kullanmadim ama molfixte aynı sorunu yaşıyorum huggies canbebe markalarinda bu sorun yok bariyer yapmışlar arka bölüme özellikle huggiesi beğendim ben dokusu da yumuşak komili de güzel aslında ama parfumlu olduğu için kullanmak istemedim

56 ile basladim 20 kg kadar almistim simdi 60gibiyim. ama ne kadar versem gobegin eski sikiligi olmadigi icin pek anlami yok. bi de gogusler buyudu tabi bikac kg da onlar ediyor heralde. su gobisi eski haline dondermek lazim;)
prima 3 no kullaniyorum, en cok da bu sizdirdi. elimdekiler bitince 4e geccem zaten bebis 6800du gecen hafta. 4 daha iyi diyolar bakalim. pisik olmasin diye marka degustirmeye de korkuyom.
gaz icin ne yapsak fayda etmicek onu anladim beklicez artik gecmesini. omrumden omur gitti ama:(

gündüzleri 3 saatte bir geceleri 3-4 saatte bir emziriyorum.

bizde 2 kere yasadik o durumu. Prima premium protection normal primaya göre daha iyi. Premium protectionun bantlari daha esnek, önündeki seritten ne kadar cis yaptigida anlasiliyor. Pisikte yapmiyor.

56 ile basladim 20 kg kadar almistim simdi 60gibiyim. ama ne kadar versem gobegin eski sikiligi olmadigi icin pek anlami yok. bi de gogusler buyudu tabi bikac kg da onlar ediyor heralde. su gobisi eski haline dondermek lazim:KK66:
prima 3 no kullaniyorum, en cok da bu sizdirdi. elimdekiler bitince 4e geccem zaten bebis 6800du gecen hafta. 4 daha iyi diyolar bakalim. pisik olmasin diye marka degustirmeye de korkuyom.
gaz icin ne yapsak fayda etmicek onu anladim beklicez artik gecmesini. omrumden omur gitti ama:KK43:
cok güzel vermissin.bende vermek istiyorum :( :(
Masallah kilosuda cok iyi. Bizim kilomuz 5840 cikti dün.

Benimde kızım iki aylık son bir haftaya kadar emzik almıyordu ve sürekli beni emmek istiyordu çok ağlayınca veriyordum mecburen. Anne sütünü sindirememe gibi bi sorun olabileceğini sanmıyorum doyduğunda bırakır zaten ve fazla geleni kusar. Gaz olayı da çok emmekten kaynaklanabiliyor 15 gün boyunca kızımda ger akşam saatlerce ağladı gaz yüzünden , gazını da çıkarıyordu oysa. Doktorum bunun ilk 3 ayda normal olduğunu söyledi masaj önerdi ve hafif ılık sıcak su torbasını 20 dk max karnına koy dedi birde saç kurutma makinesi sesi ağlamaları sakinleştiriyor. Bunları yaptım çok şükür 15 gün sonunda normale döndük. İnternetten kolik bebek masajı diye aratınca çıkıyor masaj dene canım:KK46:

Bende de primayla aynı sorun oldu 2 den 3 e geçtim ve bu kez komili aldım ve komiliden çok memnunum hem ekonomik hemde dokusu yumuşak ve kremli. Bez taşması bez küçük geldiğinden olabiliyor numarayı büyütmek sorunu çözdü bende

Bugün itibariyle 56günlük olmuş bir kızçem var benim de. Gülce Erva Kolik bir bebek ne yazık ki. 25. Gününde başladı ağlamaları ve halihazırda devam ediyor. Bu süreçte anladım ki kolik belasının tek ilacı zaman. Grubta yer almayı, paylaşımlarda bulunmayı çok isterim. Birbirimize destek olmak, sevinçleri paylaşmak için çok güzel bir portal. Öperim bebişlerinizi

Back