How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Aynen uyandığında beşikte sallıyorum ben de. . Bi de biz de gece uykusu yok 1-2den önce kesinlikle uyumuyo. Dün gece 3te uyudu mesela. . .
Evet benimde günü gününü tutmuyor öyle hafif ki uykusu anlatamam. Hiç derin uyumuyor. Gece uykusu hak getire oluyor bazen uyulmadığı gecenin gunduzu de uyumuyor sürekli ağlıyor cildirir gibi oluyorum o zaman. Dr a sordum normal dedi gazi vardır uyumak istemiyordur 3 aya kadar sabret dedi. İnşaallah bir düzene girer inan sabahtan beridir evi anca supurebildim gittiğim her odaya onuda götürerek. Allah yardımcımiz olsun.

Evet benimde günü gününü tutmuyor öyle hafif ki uykusu anlatamam. Hiç derin uyumuyor. Gece uykusu hak getire oluyor bazen uyulmadığı gecenin gunduzu de uyumuyor sürekli ağlıyor cildirir gibi oluyorum o zaman. Dr a sordum normal dedi gazi vardır uyumak istemiyordur 3 aya kadar sabret dedi. İnşaallah bir düzene girer inan sabahtan beridir evi anca supurebildim gittiğim her odaya onuda götürerek. Allah yardımcımiz olsun.
Aynen cnm çok düzensiz uykusu inşallah düzelir. . Çok gazlı bi bebek benimki damla kullanıyoruz o rahatlattı biraz. Şu an annemleyim ben nerdeyse hiç bi işim yok bebişten başka. Kendi evime gidince çok zorlanıcam eminim:(

Aynen cnm çok düzensiz uykusu inşallah düzelir. . Çok gazlı bi bebek benimki damla kullanıyoruz o rahatlattı biraz. Şu an annemleyim ben nerdeyse hiç bi işim yok bebişten başka. Kendi evime gidince çok zorlanıcam eminim:KK43:
Benimki de çok gazlı bende ilaç kullanıyorum aşırı faydası olmasa da biraz rahatlattı çok sukur. Evet yanında birinin olması büyük nimet. Bende geçen hafta annemdeydim diken diken olmuş saclarim ve morarmis gözlerim düzeldi geldim :) ama iki gunde inan enerjim bitti olsun sağlıkları iyi olsun da geçici bir dönem sonuçta biraz daha sabırlı olmamiz gerekiyor. Allah sana da banada kolaylık sabır ve güç enerji versin canım.

A
Benimki de çok gazlı bende ilaç kullanıyorum aşırı faydası olmasa da biraz rahatlattı çok sukur. Evet yanında birinin olması büyük nimet. Bende geçen hafta annemdeydim diken diken olmuş saclarim ve morarmis gözlerim düzeldi geldim :) ama iki gunde inan enerjim bitti olsun sağlıkları iyi olsun da geçici bir dönem sonuçta biraz daha sabırlı olmamiz gerekiyor. Allah sana da banada kolaylık sabır ve güç enerji versin canım.
Amin canım sağlıklı olsunlar da böyle büyüyüp gidecekler inşallah:)

Merhaba, sizler bir ay daha deneyimlisiniz benden. 3 günlük anneyim... Emzirirken hissedilen o acı hissi ile nasıl baş ettiniz? Bana da söyleyin ne olur :( yatak odasından çıkmıyorum inanır mısınız? Üzerime kıyafet giyemiyorum. Çocuk doktoru da moralimi bozdu, acıyor dersem beynim mesaj yolluyormus süt sağma dermiş.. Bir ağlama tuttu beni.. Nasıl acımıyor diyeceğim :(

Çok sağol canım detaylı bilgiler için ama ilerde dışkı tutamama gibi sorunlar olmuyor muymuş doktorun riskler hakkında bilgi verdi mi kası kesmiş galiba anladığım kadarıyla kabız olunca yenilenmeyecek mi kesin çözüm mü ameliyat
Bi daha böyle olmaz dedi canim ama sen yine de fazla kabiz olmamaya calis dedi simdilik diski tutamama gibi biseyim yok canim herseyim normal inan o acilari cekmektense böyle olmak daha iyi :))

Bi daha böyle olmaz dedi canim ama sen yine de fazla kabiz olmamaya calis dedi simdilik diski tutamama gibi biseyim yok canim herseyim normal inan o acilari cekmektense böyle olmak daha iyi :))
Benim biraz kendiliğinden iyileşti kabızlık geçince yine acıyor ama sonrasında zonklama ağrı falan olmuyo artık derin nefes ala ala yapıyorum:))

Merhaba, sizler bir ay daha deneyimlisiniz benden. 3 günlük anneyim... Emzirirken hissedilen o acı hissi ile nasıl baş ettiniz? Bana da söyleyin ne olur :KK43: yatak odasından çıkmıyorum inanır mısınız? Üzerime kıyafet giyemiyorum. Çocuk doktoru da moralimi bozdu, acıyor dersem beynim mesaj yolluyormus süt sağma dermiş.. Bir ağlama tuttu beni.. Nasıl acımıyor diyeceğim :KK43:
Bebeğin tam kavraması önemli memeyi zeytinyağı sürebilirsin biraz pompayla yumuşatıp sonra bebeğe verebilirsin meme şiş olunca düzgün tutamıyor minnaklar ama sakın emzirmekten vazgeçme canım ilk zamanlar biraz acıması normal sabredicez inş

Bebeğin tam kavraması önemli memeyi zeytinyağı sürebilirsin biraz pompayla yumuşatıp sonra bebeğe verebilirsin meme şiş olunca düzgün tutamıyor minnaklar ama sakın emzirmekten vazgeçme canım ilk zamanlar biraz acıması normal sabredicez inş
Teşekkür ederim cevabın için. Benimki biraz acının fazlaca üzerinde ( Benim Açıdan yana eşiğim belki düşüktür) hamileliğin 3. Ayından beri zaten dokunamıyordum bile. O yüzden sormak istedim sizlere...

Umarım geçer dediğin gibi... Beklemekten başka çare yok sanırım.

Merhaba, sizler bir ay daha deneyimlisiniz benden. 3 günlük anneyim... Emzirirken hissedilen o acı hissi ile nasıl baş ettiniz? Bana da söyleyin ne olur :KK43: yatak odasından çıkmıyorum inanır mısınız? Üzerime kıyafet giyemiyorum. Çocuk doktoru da moralimi bozdu, acıyor dersem beynim mesaj yolluyormus süt sağma dermiş.. Bir ağlama tuttu beni.. Nasıl acımıyor diyeceğim :KK43:

Krem vs kullansanız? Birde aventin göğüs kalkanıyla kullanırsanız açıkta gezmek zorunda kalmazsınız. İlk bir kaç hafta korkunç acıyordu. Lansinoh ve garmastan krem sürüp kalkan taktım 2 günde iyileşti. Ara ara yine aynı oluyor ve yine aynı yöntemi uyguluyorum.

Teşekkür ederim cevabın için. Benimki biraz acının fazlaca üzerinde ( Benim Açıdan yana eşiğim belki düşüktür) hamileliğin 3. Ayından beri zaten dokunamıyordum bile. O yüzden sormak istedim sizlere...

Zamanla geçecek canım.üzerimi değişirken bile büz0şüp acırdı benimkiler,yaraları geçmesine rağmen böylemdevam etti.yaralar için hava teması önemli,kremler de etkili.ama acının sızının geçmesi için biraz zaman lazım.benim 1 ayda düzene girdi.sağdım çok şiş olduklarında.mastit olmamaya dikkat et.kolay gelsin

Bebisi aşırı gazlı olup çare bulan var mı acaba anneleri mız? Benim oğlan fena gazlı metsil damla verdi dr ayrıca rezene de kullaniyoruz ama yine de tam olarak basedemedik.
Merhaba rezeneyi nasıl kullanıyorsunuz hips markasının rezenesini almıştım ancak doktor önermiyoruz diyince korktum veremedim. 40 ımız çıktı gündüz hiç uyku yok, anca memede azcık gece ise saat başı uyanıyor birde sürekli meme istiyor nasıl başedicem bilmiyorum inşallah aç deildir korkusu da başladı. Psikolojim çok bozuk

Krem vs kullansanız? Birde aventin göğüs kalkanıyla kullanırsanız açıkta gezmek zorunda kalmazsınız. İlk bir kaç hafta korkunç acıyordu. Lansinoh ve garmastan krem sürüp kalkan taktım 2 günde iyileşti. Ara ara yine aynı oluyor ve yine aynı yöntemi uyguluyorum.
Kalkanı kullanıyorum zaten , kaymayıp durduğu müddetce... Kremlerin ikisi de elimde var. Nasıl uyguluyorsunuz acaba? Karıştırıp falan mı?

Merhaba rezeneyi nasıl kullanıyorsunuz hips markasının rezenesini almıştım ancak doktor önermiyoruz diyince korktum veremedim. 40 ımız çıktı gündüz hiç uyku yok, anca memede azcık gece ise saat başı uyanıyor birde sürekli meme istiyor nasıl başedicem bilmiyorum inşallah aç deildir korkusu da başladı. Psikolojim çok bozuk

Mumkun oldugunca anne sutu disinda birsey vermeyin bebege. Gerekirse siz icin. Gaz vs durumundan dolayiysa uyumamasi doktorunuzdan bir damla tavsiye etmesini isteyebilirsiniz.

Ac mi acaba sorusu cok tehlikeli. Kendinizden emin bi sekilde bebegim doyuyor diye beyninize olumlu mesajlar gondererek emzirmeye calisin ki sutunuz etkilenmesin. Gunde 4-6 yumurta agirliginda cisli kakali bez cikiyorsa bebeginiz doyuyordur. Bebekler adaptasyon surecinde anneye yakin olmak guvende hissetmek ister. Belki derdi sadece konunuzu almaktir. Hemen en kotuyu dusunmeyin :) saglikla buyusun insallah

Kızlar oğluşum 2aylık kaşlarının ortası belirginleşti dökülür mü acaba tekrar bu tüyler

Anneler günaydın buralara pek uğrayan yok sanırım ben sessiz bir takipciyim de rotavirus aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz yaptıran var mı kimisinde yan etkileri ağır oluyormus kararsizim

Anneler günaydın buralara pek uğrayan yok sanırım ben sessiz bir takipciyim de rotavirus aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz yaptıran var mı kimisinde yan etkileri ağır oluyormus kararsizim
Ilk dozu yapildi bizim. Hic bir yan etkisinide görmedim. 2 hafta sonra ikinci doz yapilcak.

memeyi dogru vermeye calis
verirken makas yapma,dort parmak ile alttan kaldir bebege oyle ver daha rahat tutar ve acimaz
ilk zamanlar cok zor biliyorum benim sac diplerim terliyordu acidan ama hemsire boyle vermemi soyledi sukur kisa durede gecti
birde z.yagi veys krem surdukten sonra gogus kalkani kullandim yoksa hemen pede bulasip bir etkisi kalmiyordu

cook zaman oldu foruma bakamadim yazilarinizi okuyamadim ama ozlemisim buralari. benim gibi bicogunuz zaman bulamiyorsunuz anlasilan. kolik ve gazli bebek ne zor bir durummus, yasayanlara sabir diliyorum. hepsi cabucak gecer umarim. genelde 3 ay diyorlar kizlar bu durumu yasayan varsa son durumlar nasil sizde? biz 2 ayi bitirdik artik zaman gecse de su durum da bitse diye gun sayiyirum resmen. kilolari nasil vercem diye dusunmeme bile gerek kalmadi. stresten ve gaz olmasin diye ne yicegimi sasirmaktan kilolar hizla gidiyor ama ben sevinemiyorum. bebegimin krizleri sancilari bitsin ben 100 kg olmayi yeglerim. bunu yasamayanlar etrafimda bi bebege mi bakamiyorsun diyorlar bir de..
hala forumu okuyanlara selam, hepinizi ozledim, opuyorum..

Back