Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

Maşallah Allah anali babali büyütsün cok tatli

Maşallah canım çok tatlı görünüyor Mirza Aras Böyle gördükçe aşka geliyoruz biz de, sağlıkla kavuşalım hepimiz inşallah, öpüyoruz sizleri, gözünüz aydın

Oyy yerim o rüzgarcığı:) geçmiş olsun canım. Ama zor zamanlar geçiyor yavaş yavaş. İç gömleğin üzerine direkt tulum mu giydirdin?

sağlıklı mutlu uzun bir ömrü olsun ailesiyle birlikte, hoşgelmiş oğluşun. sana da çok geçmiş olsun canım. bizden de kucak dolusu sevgiler size

Kaç cm olmuş canım? Benim ctesiden beri 5cm. İlk görünce sezeryan istediler. Sonra 2 doktor daha gördü. Beklettik zorla. Ama zamanımız doldu artık

Geçmiş olsun. Maşallah Mirza Aras beye de:)

Aynı durumdayız peki ayın 7 sinde yatış falan mı olucak suni sancı falan mı aynı durumdayız diye merak ettim doktorunun görüşünü

Kaç cm olmuş canım? Benim ctesiden beri 5cm. İlk görünce sezeryan istediler. Sonra 2 doktor daha gördü. Beklettik zorla. Ama zamanımız doldu artık
Canım aklım almıyor 5 cm açıklıkla nasıl bırakıyorlar öyle ya büyük cesaret ağrın sancın varmı peki ihmal etme sakın ayin 2 falan bir git zamanın doluyor artık

Masallah Allah analı babalı guzel günlerde büyütmeyi nasip etsin canim

Canım ya anlıyorum seni ama bebişlerimiz çok beklememeli bu bir risk kızımda geç doğdu çok bekledim ama olmadı açılmam da sancimda 41+2 de suni sancı fitille falan doğdu zordu evet ama gerçekten zamanı dolduysa doğurtulmalı kızım geç doğdu diye kakasini yutmustu ve kuveze falan girdi bu sefer beklemeye hiç niyetim yok 40 haft dolduğu gibi doğurtmasıni isteyecem doktordan doktorumda aynı görüşte

Canım aklım almıyor 5 cm açıklıkla nasıl bırakıyorlar öyle ya büyük cesaret ağrın sancın varmı peki ihmal etme sakın ayin 2 falan bir git zamanın doluyor artık
Açıklık değil o 5cm. Su seviyesi. Keşke açıklık olsa açıklık yok, rahim ağzı yukarıda, baş geliş ama İnmemiş aşağıya

Ayy umut oldun bana. Ben hiç açılma ve sancı yok diye suni sancı tutmaz diye korkuyordum. Benim de ilk alttan fitil koyulacak, 5-6 saat sonra gidişat belli olurmuş.

Aynı durumdayız peki ayın 7 sinde yatış falan mı olucak suni sancı falan mı aynı durumdayız diye merak ettim doktorunun görüşünü
Ayin 7sinde ne yapacagimiza karar veririz dedi. Bilmiyorum ki hic acilma yokken suni sanciyla dogum olur mu acaba ? :/ Bu anormal bi durum degil aksine her sey yolunda gidiyor dedi ama ben beklemekten yoruldum sanki bi an once dogsun istiyorum:)

Ben kesinlikle sezaryen olmak istemiyorum bunu da bastıra bastıra söyledim. Suni sancı nasil olur bilemiyorum benim de ilk dogumum olacak ama Rabbim bi kolaylik verir insallah. Sezaryen isteseydim simdiye kadar on kere yapardi kac defa sordu bana emin misin normal dogum yapmaya diye... Rabbim kadina bu yeteneği verdiyse olmasi gereken buysa ben bunu istiyorum dedim. Hakkimizda hayirlisi saglikli olsunlar da bekleriz artik napalim

Selam sana ve diğer suni sancıyla doğumu başlatılacak olan arkadaşlara seslenmek istedim. Ben de ilk hamileliğimde hiç açıklık yokken, 40.haftada suni sancıyla doğum yaptım. Daha sonra iki kere de kendi sancımla doğum yaptım. Suni sancıda ilk saatler kesinlikle sancı olmadı. Sonra başladığında da 5 saat falan çektim. Bitti gitti. Diğer doğumlardan ve sancılardan farklı olarak suni sancı daha sık geliyor evet. Ama aynı oranda da daha hızlı oluyor bebeğin doğması. Allah yardımcınız olsun. Benim de bebeğim büyük göründüğü için suniyle başlatabilirler sancımı. İnşallah kendi gelir ama bakalım kısmet herşey

Allah sabir versin canim. Takmamaya calis boyle seyleri. Sonucta bebisine sut veriyosun. Uzme kendini hic.

Masallah canim Mirza Aras'a saglikla buyusun hayirli evlat olsun insallah :)

Ben razıyım acı çekmeye canım acık değil... Belki 4-5 saat sıkıntı çekeceğim ama sonra rahat edecegim. Sezaryen olup günlerce farkli sıkıntılar cekmektense buna razıyım. Sag olasin aydınlattığin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…