• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Biraz açılıyor gibi canım. Bizimki baba kopyası adeta görenler sen doğurmamışsın direk babayı klonlamışsın diyorlar. Tek fark gözlerimiz şimdili, inşallah daha açılır da bana benzer bir şeyler yakalarım. :KK70:

Hep dualarımdasınız canımm, Allah bir avazda kurtarsın hepinizi. Eşsiz bir duygu gerçekten, hepiniz sağlıkla alın kucağınıza inşallah.

Teşekkür ederiz teyzesi. :) Onlar tanışıyorlar aslında, Biz 5. Ayda buluşturmuştuk bebişleri. :)) tembelanne tembelanne nin kuzusu da bizimleydi. Şimdi İstanbul' a taşınmadan çok isterim tekrar bebişlerle bir araya gelmeyi.
Ben hazırım yani oğlumla ben hazırız ne Zaman nerde derseniz Çarşamba yarı kırkımız çıkıyorama biz çıktık hep ara ara dışarı. Siz de göbeği düşürün rahatlayın buluşalım
Ayrıca senin gözler efsane inşallah benzemiştir rengini yakalamıştır Zeynep hanım :)
Dıptısı bilemedim ama doğırdı mı. Yok buralarda?
Biz buluştuğumuzda 5 aylıkmıydık ya Zaman ne çabuk geçiyor:)

Canim pasa gelmekmi istiyor 38-39 olmadan anlasilan aceleci bu pasa anneyi babayi bir an once gormek istiyor :))) saglikla gelsin pasacan :))❤❤
Canım o da bize mi şaka yapıyor, gelmek mi istiyor anlayamadım, ilk olunca hangi sancı doğum, hangisi yalancı ayırt edemiyorum, dünden beri düzensiz sancılar devam ediyor, bakalım paşamız ne zaman gelecek kucağımıza, siz nasılsınız, prenseslerin ve annesinin keyfi yerinde mi?

Selam kızlar bende aralık anneleri gurubundayım fakat kendi grubumda benim durumumda olan kimse yok ben Akdeniz anemisi taşıyıcıyım dün Kum döktüğüm için acilde kan verdim kanım 11.2 lerden 8.8 e düşmüş o kadar güzel beslenmeme rağmen gittikçe düşüyor kan şurubu da içiyorum aranızda benim durumumda olan var mı varsa Allah rızası için yazsın

merhaba, ya bu çalışamaz raporunu bayramdan sonra almak gibi birşey mümkün olamaz gibi geliyor bana. siz 32de çalışır raporu aldınız mı? aldıysanız o ne zamansa 37 de ona göre alınmak zorunda değil mi? benim bayram içinde kalıyor çalışamaz raporunun ve boşa gidiyor günler yasal iznimden ama 37. haftayı bayramdan sonraya almam nasıl mümkün olacak ki sonuçta 32. haftamın ne olduğu belli?
Benim haftaya 6 eylülde 37. Haftam doluyor mecburen almak zorundayım ama senin bayrama denk geliyorsa sonra da alabilirsin, sonuçta çalışmadığın zaman nasıl çalışamaz raporu olsun ki doktorunla konuştun mu?

Yeni gördüm canim desene senin bebekde aceleci cikti saglikla gelir insallah, ,, bende hurmaya basladim bugün dogumu kolaylastiriyormus insallah faydasini görürüm
Canım henüz suyum filan gelmedi, dün ben de hurmaya başladım, daha önce korkmuş yememiştim, dün yedim 2 tane, doktorum sezaryen diyor ama normal doğum ihtimalini hala düşünüyorum;) hayırlısı neyse o olsun inşallah.

Çok heyecanlı yaa sağlıkla gelsin inşallah:nazar:
İnşallah canım hayırlısıyla, sağlıkla kavuşalım, dün hastaneye ilk sancıyla gidince, acil doktoru hemen kadın doğuma sevk etti, bugün 5. doğum olacak maşallah dedi, iyice panik oldum geliyor diye ama böyle böyle 38. haftayı da mı bitireceğiz bilmiyorum:)

Ikra meyra Ikra meyra canım nasılsın kızlar nasıl :)
Benim kanım düşmeye devam ediyor ya sende de anemi vardı demi ama Akdeniz değildi galiba ciğer dalak falan yiyordun doktoruma bi sorayım yasak demezse bende başlayım 8.8 e düşmüş kanım moralim çok bozuldu kan naklinden bahsettiler Allahım iyilikle ver bebeğimle bana.

Canım o da bize mi şaka yapıyor, gelmek mi istiyor anlayamadım, ilk olunca hangi sancı doğum, hangisi yalancı ayırt edemiyorum, dünden beri düzensiz sancılar devam ediyor, bakalım paşamız ne zaman gelecek kucağımıza, siz nasılsınız, prenseslerin ve annesinin keyfi yerinde mi?
Cok sukur iyiyiz canim biraz zorlaniyorum agirlastik teke gore ikiz zor geciyor canim bugun 30+1 olduk son 6 haftamiz kaldi insallah rabbim saglikla nasip etsin cumlemize bebeklerimizi dua ile ecmain allahim korusun hepimizi...

Canım benim sinemnur sinemnur inşallah daha iyisindir okuyamadıgım sayfalar var kendi telaşemden giremedim... ? Gerçi biraz daha iyi oldugınu yazmıssın oğluşunla senin Allah yardımcınız olsun,belliki babasına kavusunca bekleyesi kalmadı çocugun çıkarın beni annem sürekli anlaşma yenileyip kandırıo beni dio :KK70:

Ikra meyra Ikra meyra canım nasılsın kızlar nasıl :)
Benim kanım düşmeye devam ediyor ya sende de anemi vardı demi ama Akdeniz değildi galiba ciğer dalak falan yiyordun doktoruma bi sorayım yasak demezse bende başlayım 8.8 e düşmüş kanım moralim çok bozuldu kan naklinden bahsettiler Allahım iyilikle ver bebeğimle bana.
Canim benimde dustu en son 10 lardaydi dut pekmezi alicam bugun halsizlik var kansizliktan dut pekmezi tuket keciboynuzu pekmezi tuket onlar gercekten yukseltiyor 2 hafta sonra tekrar kana bakarlarsa sana tekrar sonucu yazarim yukselmis olarak insallah cigeri fazla tuketmiyorum doktor arada diyor canim :)) rabbim saglik versin cumlemize

Kızlar bizde kontrolden geldik doktorumuza kalsa yarın yada çarşamba die tutturdu ama ben 1 eylül dünya barış gününde kızımı kucağıma alıcam die tutturdum,Allahdan şeker gibi adam günümüz belli olduğuna göre halılar perdeler yıkanır ev temizlenir son güne bişey kalmaz artık... Heyecanlı bi bekleyiş:skandal:

İnşallah canım hayırlısıyla, sağlıkla kavuşalım, dün hastaneye ilk sancıyla gidince, acil doktoru hemen kadın doğuma sevk etti, bugün 5. doğum olacak maşallah dedi, iyice panik oldum geliyor diye ama böyle böyle 38. haftayı da mı bitireceğiz bilmiyorum:)
Ben de dün gece iki üç kere değişik bi ağrı yaşadım acaba sancı bu mu dedim çok korktum bi kaç saniye de olsa.. Bakalım ne zaman gelecek minişler:) seninle tarihlerimiz de aynı doktorlar da:) ama bem daha bi kere gidebildim feyza hanıma. Bu hafta da gitmem gerekiyodu ama randevu alamadım bakalm yarın tekrar bi aricam

Canim benimde dustu en son 10 lardaydi dut pekmezi alicam bugun halsizlik var kansizliktan dut pekmezi tuket keciboynuzu pekmezi tuket onlar gercekten yukseltiyor 2 hafta sonra tekrar kana bakarlarsa sana tekrar sonucu yazarim yukselmis olarak insallah cigeri fazla tuketmiyorum doktor arada diyor canim :)) rabbim saglik versin cumlemize
Amin canım dut pekmezi tüketiyorum bilemedim aynı kalsaydı bari değerim 8.8 e düşmüş 9.5 dan 1 ayda Sağ sağlim kavuşalım inşallah bebeklerimize canım

Yaaaa neden böyle oluyor yaa bebek 2 hafta önceki kilosundan 5o gram vermiş 2450 gr dı bugun 2400 çıktı kan tahlili ve nst oldum öğleden sonra tekrar gidicez haftaya perşembe cuma alırız ama zayıf bi bebek olucak dedi. Peki solunum sıkıntısı çekermi kuveze girermi dedim öğleden sonra daha detaylı görüşelim dedi. Neden böyle oldum bilmiyorum ama çöktüm birden tansiyonum yükseldi evde yatıyorum şimdi. ben ne yapıcam şimdi
Canım ultrasonun hatası bile buna sebep olmuş olabilir. Moralini bozma hiç

Back