• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Can'ım bEnim özel sektör uygulamayı anlatayım 32 dolduğunda çalışabilir raporu aldım 37 dolduğunda çalışamaz raporu alcam böylece bu 5 haftamı doğum izni olarak kullancam toplam 16 hafta Hakkı'mız var ama işte Bayram'a denk gelmesi ilginç oldu doktor herhalde bayram sonrası yazacak çalışamaz raporunu onu sorcam haftaya gittiğimde doğum olduğunda doğum raporunu da işyerine vercem bizim işyeri sgk ile halledecek sen çalışıyormuşsun izne ayrıldın mı:anneadayı:

Dogum izni icin hangi hafta giderseniz kalanini yaziyorlar. Mesela 34 te gittiniz. 37 ye 3 hafta var 3 hafta daha calisabilir raporu veriyorlar. Bayram sonu gitmenizde bir sorun olmaz bir sey de degismez hafta olarak

merhaba, ya bu çalışamaz raporunu bayramdan sonra almak gibi birşey mümkün olamaz gibi geliyor bana. siz 32de çalışır raporu aldınız mı? aldıysanız o ne zamansa 37 de ona göre alınmak zorunda değil mi? benim bayram içinde kalıyor çalışamaz raporunun ve boşa gidiyor günler yasal iznimden ama 37. haftayı bayramdan sonraya almam nasıl mümkün olacak ki sonuçta 32. haftamın ne olduğu belli?

Kızlaaar:KK200:
Daha yeni fırsatım oldu. Alıntılayamadım yazdıklarınızı okudum çok mutlu oldum:KK200:
Hastaneye geldiğimizde sancım 140 lardaydı, düzenliydi ve doğum başlamıştı :KK70: ebe suni verelim normal yap dedi ama yok çok tırstım :KK70:
Apar topar aldılar beni. Sabah 8:10da doğdu paşam:KK46:
Alınan süslenen hiçbir şeyi gözünüz görmüyor. Bir ara ağrıdan çığlık atarken bile bebişe bakınca hepsini unuttum:KK200:
Öyle güzel ki:nazar:
Sütüm hemen geldi ve benim vampir ciddi anlamda sömürüyor. Vampirliğinin hakkını veriyor oğluşum :KK70:
Çok şükür iyiyiz:dua: 3000 gr doğdu rüzgar :KK45:doğum hikayemizide ilk fırsatta yazacağım, cidden komik oldu hahaha :KK70:

Eki Görüntüle 1877664 Eki Görüntüle 1877665
Rabbim ömür boyu yüzünüzü guldursun inşallah çok güzel bi tablo allahım 41 kere maşallah :nazar:
:KK200:

Daha yeni fırsatım oldu. Alıntılayamadım yazdıklarınızı okudum çok mutlu oldum:KK200:
Hastaneye geldiğimizde sancım 140 lardaydı, düzenliydi ve doğum başlamıştı :KK70: ebe suni verelim normal yap dedi ama yok çok tırstım :KK70:
Alınan süslenen hiçbir şeyi gözünüz görmüyor. Bir ara ağrıdan çığlık atarken bile bebişe bakınca hepsini unuttum:KK200:
Sütüm hemen geldi ve benim vampir ciddi anlamda sömürüyor. Vampirliğinin hakkını veriyor oğluşum :KK70:
Çok şükür iyiyiz:dua: 3000 gr doğdu rüzgar :KK45:doğum hikayemizide ilk fırsatta yazacağım, cidden komik oldu hahaha :KK70:

Maşallah size yaa çok güzel görünüyorsunuz nazar değmesin :nazar::nazar::nazar: sizi gördükçe doğurasım gelio benmde ya huff :KK76: bebeğinde çok güzell pamuk gibi sağlıklı bol sütlü günler tatlımmm :KK36:

merhaba, ya bu çalışamaz raporunu bayramdan sonra almak gibi birşey mümkün olamaz gibi geliyor bana. siz 32de çalışır raporu aldınız mı? aldıysanız o ne zamansa 37 de ona göre alınmak zorunda değil mi? benim bayram içinde kalıyor çalışamaz raporunun ve boşa gidiyor günler yasal iznimden ama 37. haftayı bayramdan sonraya almam nasıl mümkün olacak ki sonuçta 32. haftamın ne olduğu belli?

Canim 32 den once vermiyorlar raporu. 32. Haftadan sonra ne zaman gidersen kalanini aktariyorlar 33 te de gitsen 34 te de gitsen ayni tarihe kadar izinlisin
Ben 33 te aldim. Gerci benim almama gerek yoktu ogretmen oldugum icin yandi dogum oncesi iznim. Yaz tatili olunca aktarma kabul edilmedi

Kizlar doktordan geliyorum simdi. Hersey yolunda cok sukur . Benim sezeryan gunum cumartesiydi ama nst de sancim 80 cikti bir tane. Doktora kalsa beni yarin ameliyata alicak . Nedeni de su ki "sen myomektomili oldugun icin seni sezeryan yapma amacimiz zaten bu kasilmalari cekmeden ameliyata almak seni " dedi. Alttan muayene de etti acikligim yok aslinda ama yumusama varmis. 1saatte kac kere kasildigimi sordu ki su gunlerde 3den fazla oldugu da olabiliyor bazen. Bugun saat basi say kasilmalarini 3 4 den fazla olursa mutlaka one cekelim dedi. Annem de persembe gecesi gelecek aslinda ,daha erken gelemez mi dedi. Annem de panik oldu o da epey yogun ne yapicaz hic bilemiyorum.
Ay daha cikolatalarimi bile siparis etmemistim yetismeyecek sanirim

Hayırlı olsun

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. Rüzgar Bebek babasına benziyor.

Kızlar merhaba, sabah kahvaltıdan sonra bulaşık makinasına eğildim kalkarken çok şiddetli sancı girdi kasıklarıma, çığlık attıracak seviyede, eşim koştu hemen yanıma, oturttu, nefes egzersizleri filan biraz rahatladım ama epey ağlattı beni o kasılmalar, zaten geceden beri artmıştı ağrılarım, öğlen 12 ye kadar düzensiz devam eden sancılar oldu, doktora gittik, hem ebe hem doktor açıklık kontrolü yaptı, 2 cm açıklık varmış, arada 70 e çıkan sancılar olsa da çok düzensizdi geneli de 25 deydi sancıların, yani doğum sancıları değildi, yalancı kasılmalardı. Doktor isterseniz bu gece kontrol altına alalım sizi, ama bekleyebildiğimiz kadar bekleyeceğiz dedi, istemedim, evimize geldik, peçeteye sürekli pembe leke geliyor, nişan mı, yoksa açıklık kontrolü olduğu için mi bilmiyorum, beklemedeyiz.
@Alin lina bebeğini kucağına almışsın ne mutlu size, tebrik ederim, hayırlı olsun canım, ömrü güzel, bahtı açık olsun, sevgiler:KK200:
Canim pasa gelmekmi istiyor 38-39 olmadan anlasilan aceleci bu pasa anneyi babayi bir an once gormek istiyor :))) saglikla gelsin pasacan :))❤❤

maşallah çok tatlı bir bebek sağlıklı birlikte mutlu yıllarınız olsun:KK200:

kubbaa kubbaa , M mystiquee , G Gul1806 kızlar birine sormadım ama mantıken raporu bayramdan sonra alabiliriz bence ama doktor kağıda gününü yazacak mesela bayramdan sonra pazartesi aldım o gün de 37+5 raporada 37+5 yazacak yani boşa gidecek bayram izni bence şanssızız sanırım sat 3- 5 gün sonra olaydı iyiydi:KK53: yaa kızlar çalışınca 3- 5 günün hesabını yapar olduk bebişimizle daha fazla zaman geçirmek için :KK46:

Yaaaa neden böyle oluyor yaa bebek 2 hafta önceki kilosundan 5o gram vermiş 2450 gr dı bugun 2400 çıktı kan tahlili ve nst oldum öğleden sonra tekrar gidicez haftaya perşembe cuma alırız ama zayıf bi bebek olucak dedi. Peki solunum sıkıntısı çekermi kuveze girermi dedim öğleden sonra daha detaylı görüşelim dedi. Neden böyle oldum bilmiyorum ama çöktüm birden tansiyonum yükseldi evde yatıyorum şimdi. ben ne yapıcam şimdi
canım moralini yüksek tut doğduğunda hızla kilo alıyorlar 1 haftada 200-300 gram alabilir bence arkadaşların dediği gibi muz,kaşar,süt,pekmez,yumurta inş.işe yarar

Yaaaa neden böyle oluyor yaa bebek 2 hafta önceki kilosundan 5o gram vermiş 2450 gr dı bugun 2400 çıktı kan tahlili ve nst oldum öğleden sonra tekrar gidicez haftaya perşembe cuma alırız ama zayıf bi bebek olucak dedi. Peki solunum sıkıntısı çekermi kuveze girermi dedim öğleden sonra daha detaylı görüşelim dedi. Neden böyle oldum bilmiyorum ama çöktüm birden tansiyonum yükseldi evde yatıyorum şimdi. ben ne yapıcam şimdi
Uzulme canim benim. Senin uzulmen bebegini de uzuyordur unutma. Varsın kucuk olsun yeter ki saglikligi yerinde olsun. Dogduktan sonra cabucak toparlar minnosun

Teşekkür ederim, amin inşallah kızlar, gece sancıyla uykusuz sabahı ettik, sancılar çok düzensiz, yarım saatte bir geldiği de oluyor, 5-10dakikada bir geldiği de, doktorum da beş dakikada hatta 2 dakikada bir gelmesi önemli dedi, sancılara dayanabildiğim için gitmedik doktora, gece pembe akıntı durmuştu, sabah tekrar geldi, akıntı bazen açık pembe bazen kirli pembe renginde ,sümükümsü yapısa,bakalım bugün nasıl geçecek, ne kadar daha bekleyebilecek bizimki, hepinize sevgiyle sarılıyorum, Allah hepimizi sağlıkla kavuştursun inşallah.
Yeni gördüm canim desene senin bebekde aceleci cikti saglikla gelir insallah, ,, bende hurmaya basladim bugün dogumu kolaylastiriyormus insallah faydasini görürüm

Teşekkür ederim, amin inşallah kızlar, gece sancıyla uykusuz sabahı ettik, sancılar çok düzensiz, yarım saatte bir geldiği de oluyor, 5-10dakikada bir geldiği de, doktorum da beş dakikada hatta 2 dakikada bir gelmesi önemli dedi, sancılara dayanabildiğim için gitmedik doktora, gece pembe akıntı durmuştu, sabah tekrar geldi, akıntı bazen açık pembe bazen kirli pembe renginde ,sümükümsü yapısa,bakalım bugün nasıl geçecek, ne kadar daha bekleyebilecek bizimki, hepinize sevgiyle sarılıyorum, Allah hepimizi sağlıkla kavuştursun inşallah.
Çok heyecanlı yaa sağlıkla gelsin inşallah:nazar:

Canım maşallah çok tatlı zeynep bebek, yanaklara bak tam yemelik:KK200::nazar::nazar: doğum hikayene de bayıldım, cennet kokusu evinizi doşdurmuştur şimdi, darısı bize inşallah, senin kızın almış mı annesinin maviş gözlerini :KK66: öpüyoruz sizi.
Biraz açılıyor gibi canım. Bizimki baba kopyası adeta görenler sen doğurmamışsın direk babayı klonlamışsın diyorlar. Tek fark gözlerimiz şimdili, inşallah daha açılır da bana benzer bir şeyler yakalarım. :D

Canım yaa ne güzel yazmışşsın şuan senin gibi olmayı çok isterdm bende normal doğum yanlısı biri olarak :) bir avazda kurtulmşsun resmen darısı bzmde başımıza çok dua et bize de olurmu minnağınıda öp kok bzm içinn :KK200::KK200::KK200:
Hep dualarımdasınız canımm, Allah bir avazda kurtarsın hepinizi. Eşsiz bir duygu gerçekten, hepiniz sağlıkla alın kucağınıza inşallah.

Ayy ağza dudaklara yanaklara bak maşallah canm maşallah ne tatlı görünüyor :nazar::nazar: siz izmirliler buluşacak mısınız yani ne güzellll:KK200::KK200:
Teşekkür ederiz teyzesi. :) Onlar tanışıyorlar aslında, Biz 5. Ayda buluşturmuştuk bebişleri. :)) tembelanne tembelanne nin kuzusu da bizimleydi. Şimdi İstanbul' a taşınmadan çok isterim tekrar bebişlerle bir araya gelmeyi.

sinemnur sinemnur geçmiş olsun canım sanırım yavaş yavaş geliyo minikler Bu sancıların egilmenle alakası var mı acaba canim bisey dedi mi dr egilme falan gibi?
Teşekkür ederim canım, kendi doktorum yoktu dün, başka bir doktora muayene oldum, bu dönemde yalancı sancılar beklenen bir şey normal dedi, kendi doktorum hareketi asla kısıtlamadı, hiç dinlen, yorulma, yat diyen bir doktor değil zaten , sürekli normal rutinini bozma diyor, ben de evde olduğum dönemlerde bile aşırı hareketsiz kaldım diyemem.

Bozma moralini bazen ölçümler doğru çıkmıyor biliyorsun, sağlıkla doğsun da en güzel şekilde besler kilo aldırırsın meleğine.

sinemnur sinemnur canım selim tuna kapıya gelmiş zili çalıyo çok heyecanlııııı ,sağlıkla gelsin inşallah:nazar::nazar:
Canım sabırsızlıkla bekliyoruz kuzumu, bugün kasıklarım regl ağrısı gibi ağrıyor ama hiç de doğum olacak gibi hissedemiyorum hala, hayırlısıyla kavuşalım kuşum hepimiz:KK200:

Back