Can'ım bEnim özel sektör uygulamayı anlatayım 32 dolduğunda çalışabilir raporu aldım 37 dolduğunda çalışamaz raporu alcam böylece bu 5 haftamı doğum izni olarak kullancam toplam 16 hafta Hakkı'mız var ama işte Bayram'a denk gelmesi ilginç oldu doktor herhalde bayram sonrası yazacak çalışamaz raporunu onu sorcam haftaya gittiğimde doğum olduğunda doğum raporunu da işyerine vercem bizim işyeri sgk ile halledecek sen çalışıyormuşsun izne ayrıldın mı
Dogum izni icin hangi hafta giderseniz kalanini yaziyorlar. Mesela 34 te gittiniz. 37 ye 3 hafta var 3 hafta daha calisabilir raporu veriyorlar. Bayram sonu gitmenizde bir sorun olmaz bir sey de degismez hafta olarak
tamam canım tşkler sağlıkla kallCnm bizim de önce yeşil sulu idi simdi sarı sulu bazen katı sulu karışık yapıyor doktoru aramıştık ishal mi diye normal dedi
Rabbim ömür boyu yüzünüzü guldursun inşallah çok güzel bi tablo allahım 41 kere maşallahKızlaaar
Daha yeni fırsatım oldu. Alıntılayamadım yazdıklarınızı okudum çok mutlu oldum
Hastaneye geldiğimizde sancım 140 lardaydı, düzenliydi ve doğum başlamıştıebe suni verelim normal yap dedi ama yok çok tırstım
Apar topar aldılar beni. Sabah 8:10da doğdu paşam
Alınan süslenen hiçbir şeyi gözünüz görmüyor. Bir ara ağrıdan çığlık atarken bile bebişe bakınca hepsini unuttum
Öyle güzel ki
Sütüm hemen geldi ve benim vampir ciddi anlamda sömürüyor. Vampirliğinin hakkını veriyor oğluşum
Çok şükür iyiyiz3000 gr doğdu rüzgar doğum hikayemizide ilk fırsatta yazacağım, cidden komik oldu hahaha
Eki Görüntüle 1877664 Eki Görüntüle 1877665
Maşallah size yaa çok güzel görünüyorsunuz nazar değmesinKızlaaar
Hastaneye geldiğimizde sancım 140 lardaydı, düzenliydi ve doğum başlamıştıebe suni verelim normal yap dedi ama yok çok tırstım
Alınan süslenen hiçbir şeyi gözünüz görmüyor. Bir ara ağrıdan çığlık atarken bile bebişe bakınca hepsini unuttum
Öyle güzel ki
Sütüm hemen geldi ve benim vampir ciddi anlamda sömürüyor. Vampirliğinin hakkını veriyor oğluşum
Çok şükür iyiyiz3000 gr doğdu rüzgar doğum hikayemizide ilk fırsatta yazacağım, cidden komik oldu hahaha
ağza burna bak ya maşallahh
Oy maşallah paşama tam laz uşağı yav
Hayırlı uğurlu olsun bitanem. Doğdu doğacak derken şimdi kucaklarımızdalar,verene şükürler olsun.Bi ara bi görüştürelim şunları.
merhaba, ya bu çalışamaz raporunu bayramdan sonra almak gibi birşey mümkün olamaz gibi geliyor bana. siz 32de çalışır raporu aldınız mı? aldıysanız o ne zamansa 37 de ona göre alınmak zorunda değil mi? benim bayram içinde kalıyor çalışamaz raporunun ve boşa gidiyor günler yasal iznimden ama 37. haftayı bayramdan sonraya almam nasıl mümkün olacak ki sonuçta 32. haftamın ne olduğu belli?
Kızlaaar
Öyle güzel ki
Canim pasa gelmekmi istiyor 38-39 olmadan anlasilan aceleci bu pasa anneyi babayi bir an once gormek istiyor :))) saglikla gelsin pasacan :))❤❤Kızlar merhaba, sabah kahvaltıdan sonra bulaşık makinasına eğildim kalkarken çok şiddetli sancı girdi kasıklarıma, çığlık attıracak seviyede, eşim koştu hemen yanıma, oturttu, nefes egzersizleri filan biraz rahatladım ama epey ağlattı beni o kasılmalar, zaten geceden beri artmıştı ağrılarım, öğlen 12 ye kadar düzensiz devam eden sancılar oldu, doktora gittik, hem ebe hem doktor açıklık kontrolü yaptı, 2 cm açıklık varmış, arada 70 e çıkan sancılar olsa da çok düzensizdi geneli de 25 deydi sancıların, yani doğum sancıları değildi, yalancı kasılmalardı. Doktor isterseniz bu gece kontrol altına alalım sizi, ama bekleyebildiğimiz kadar bekleyeceğiz dedi, istemedim, evimize geldik, peçeteye sürekli pembe leke geliyor, nişan mı, yoksa açıklık kontrolü olduğu için mi bilmiyorum, beklemedeyiz.
@Alin lina bebeğini kucağına almışsın ne mutlu size, tebrik ederim, hayırlı olsun canım, ömrü güzel, bahtı açık olsun, sevgiler
maşallah çok tatlı bir bebek sağlıklı birlikte mutlu yıllarınız olsunKızlaaar
Öyle güzel ki
canım moralini yüksek tut doğduğunda hızla kilo alıyorlar 1 haftada 200-300 gram alabilir bence arkadaşların dediği gibi muz,kaşar,süt,pekmez,yumurta inş.işe yararYaaaa neden böyle oluyor yaa bebek 2 hafta önceki kilosundan 5o gram vermiş 2450 gr dı bugun 2400 çıktı kan tahlili ve nst oldum öğleden sonra tekrar gidicez haftaya perşembe cuma alırız ama zayıf bi bebek olucak dedi. Peki solunum sıkıntısı çekermi kuveze girermi dedim öğleden sonra daha detaylı görüşelim dedi. Neden böyle oldum bilmiyorum ama çöktüm birden tansiyonum yükseldi evde yatıyorum şimdi. ben ne yapıcam şimdi
Uzulme canim benim. Senin uzulmen bebegini de uzuyordur unutma. Varsın kucuk olsun yeter ki saglikligi yerinde olsun. Dogduktan sonra cabucak toparlar minnosunYaaaa neden böyle oluyor yaa bebek 2 hafta önceki kilosundan 5o gram vermiş 2450 gr dı bugun 2400 çıktı kan tahlili ve nst oldum öğleden sonra tekrar gidicez haftaya perşembe cuma alırız ama zayıf bi bebek olucak dedi. Peki solunum sıkıntısı çekermi kuveze girermi dedim öğleden sonra daha detaylı görüşelim dedi. Neden böyle oldum bilmiyorum ama çöktüm birden tansiyonum yükseldi evde yatıyorum şimdi. ben ne yapıcam şimdi
Yeni gördüm canim desene senin bebekde aceleci cikti saglikla gelir insallah, ,, bende hurmaya basladim bugün dogumu kolaylastiriyormus insallah faydasini görürümTeşekkür ederim, amin inşallah kızlar, gece sancıyla uykusuz sabahı ettik, sancılar çok düzensiz, yarım saatte bir geldiği de oluyor, 5-10dakikada bir geldiği de, doktorum da beş dakikada hatta 2 dakikada bir gelmesi önemli dedi, sancılara dayanabildiğim için gitmedik doktora, gece pembe akıntı durmuştu, sabah tekrar geldi, akıntı bazen açık pembe bazen kirli pembe renginde ,sümükümsü yapısa,bakalım bugün nasıl geçecek, ne kadar daha bekleyebilecek bizimki, hepinize sevgiyle sarılıyorum, Allah hepimizi sağlıkla kavuştursun inşallah.
Çok heyecanlı yaa sağlıkla gelsin inşallahTeşekkür ederim, amin inşallah kızlar, gece sancıyla uykusuz sabahı ettik, sancılar çok düzensiz, yarım saatte bir geldiği de oluyor, 5-10dakikada bir geldiği de, doktorum da beş dakikada hatta 2 dakikada bir gelmesi önemli dedi, sancılara dayanabildiğim için gitmedik doktora, gece pembe akıntı durmuştu, sabah tekrar geldi, akıntı bazen açık pembe bazen kirli pembe renginde ,sümükümsü yapısa,bakalım bugün nasıl geçecek, ne kadar daha bekleyebilecek bizimki, hepinize sevgiyle sarılıyorum, Allah hepimizi sağlıkla kavuştursun inşallah.
Biraz açılıyor gibi canım. Bizimki baba kopyası adeta görenler sen doğurmamışsın direk babayı klonlamışsın diyorlar. Tek fark gözlerimiz şimdili, inşallah daha açılır da bana benzer bir şeyler yakalarım.Canım maşallah çok tatlı zeynep bebek, yanaklara bak tam yemelikdoğum hikayene de bayıldım, cennet kokusu evinizi doşdurmuştur şimdi, darısı bize inşallah, senin kızın almış mı annesinin maviş gözlerini öpüyoruz sizi.
Hep dualarımdasınız canımm, Allah bir avazda kurtarsın hepinizi. Eşsiz bir duygu gerçekten, hepiniz sağlıkla alın kucağınıza inşallah.Canım yaa ne güzel yazmışşsın şuan senin gibi olmayı çok isterdm bende normal doğum yanlısı biri olarak :) bir avazda kurtulmşsun resmen darısı bzmde başımıza çok dua et bize de olurmu minnağınıda öp kok bzm içinn
Teşekkür ederiz teyzesi. :) Onlar tanışıyorlar aslında, Biz 5. Ayda buluşturmuştuk bebişleri. :))Ayy ağza dudaklara yanaklara bak maşallah canm maşallah ne tatlı görünüyorsiz izmirliler buluşacak mısınız yani ne güzellll
Teşekkür ederim canım, kendi doktorum yoktu dün, başka bir doktora muayene oldum, bu dönemde yalancı sancılar beklenen bir şey normal dedi, kendi doktorum hareketi asla kısıtlamadı, hiç dinlen, yorulma, yat diyen bir doktor değil zaten , sürekli normal rutinini bozma diyor, ben de evde olduğum dönemlerde bile aşırı hareketsiz kaldım diyemem.sinemnur geçmiş olsun canım sanırım yavaş yavaş geliyo minikler Bu sancıların egilmenle alakası var mı acaba canim bisey dedi mi dr egilme falan gibi?
Bozma moralini bazen ölçümler doğru çıkmıyor biliyorsun, sağlıkla doğsun da en güzel şekilde besler kilo aldırırsın meleğine.Yaaaa neden böyle oluyor yaa bebek 2 hafta önceki kilosundan 5o gram vermiş 2450 gr dı bugun 2400 çıktı kan tahlili ve nst oldum öğleden sonra tekrar gidicez haftaya perşembe cuma alırız ama zayıf bi bebek olucak dedi. Peki solunum sıkıntısı çekermi kuveze girermi dedim öğleden sonra daha detaylı görüşelim dedi. Neden böyle oldum bilmiyorum ama çöktüm birden tansiyonum yükseldi evde yatıyorum şimdi. ben ne yapıcam şimdi
Canım sabırsızlıkla bekliyoruz kuzumu, bugün kasıklarım regl ağrısı gibi ağrıyor ama hiç de doğum olacak gibi hissedemiyorum hala, hayırlısıyla kavuşalım kuşum hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?