Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

Dogum izni icin hangi hafta giderseniz kalanini yaziyorlar. Mesela 34 te gittiniz. 37 ye 3 hafta var 3 hafta daha calisabilir raporu veriyorlar. Bayram sonu gitmenizde bir sorun olmaz bir sey de degismez hafta olarak

merhaba, ya bu çalışamaz raporunu bayramdan sonra almak gibi birşey mümkün olamaz gibi geliyor bana. siz 32de çalışır raporu aldınız mı? aldıysanız o ne zamansa 37 de ona göre alınmak zorunda değil mi? benim bayram içinde kalıyor çalışamaz raporunun ve boşa gidiyor günler yasal iznimden ama 37. haftayı bayramdan sonraya almam nasıl mümkün olacak ki sonuçta 32. haftamın ne olduğu belli?

Rabbim ömür boyu yüzünüzü guldursun inşallah çok güzel bi tablo allahım 41 kere maşallah

Maşallah size yaa çok güzel görünüyorsunuz nazar değmesin sizi gördükçe doğurasım gelio benmde ya huff bebeğinde çok güzell pamuk gibi sağlıklı bol sütlü günler tatlımmm

Canim 32 den once vermiyorlar raporu. 32. Haftadan sonra ne zaman gidersen kalanini aktariyorlar 33 te de gitsen 34 te de gitsen ayni tarihe kadar izinlisin
Ben 33 te aldim. Gerci benim almama gerek yoktu ogretmen oldugum icin yandi dogum oncesi iznim. Yaz tatili olunca aktarma kabul edilmedi

Kizlar doktordan geliyorum simdi. Hersey yolunda cok sukur . Benim sezeryan gunum cumartesiydi ama nst de sancim 80 cikti bir tane. Doktora kalsa beni yarin ameliyata alicak . Nedeni de su ki "sen myomektomili oldugun icin seni sezeryan yapma amacimiz zaten bu kasilmalari cekmeden ameliyata almak seni " dedi. Alttan muayene de etti acikligim yok aslinda ama yumusama varmis. 1saatte kac kere kasildigimi sordu ki su gunlerde 3den fazla oldugu da olabiliyor bazen. Bugun saat basi say kasilmalarini 3 4 den fazla olursa mutlaka one cekelim dedi. Annem de persembe gecesi gelecek aslinda ,daha erken gelemez mi dedi. Annem de panik oldu o da epey yogun ne yapicaz hic bilemiyorum.
Ay daha cikolatalarimi bile siparis etmemistim yetismeyecek sanirim

Hayırlı olsun

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. Rüzgar Bebek babasına benziyor.

Canim pasa gelmekmi istiyor 38-39 olmadan anlasilan aceleci bu pasa anneyi babayi bir an once gormek istiyor :))) saglikla gelsin pasacan :))❤❤

maşallah çok tatlı bir bebek sağlıklı birlikte mutlu yıllarınız olsun

kubbaa , M mystiquee , G Gul1806 kızlar birine sormadım ama mantıken raporu bayramdan sonra alabiliriz bence ama doktor kağıda gününü yazacak mesela bayramdan sonra pazartesi aldım o gün de 37+5 raporada 37+5 yazacak yani boşa gidecek bayram izni bence şanssızız sanırım sat 3- 5 gün sonra olaydı iyiydi yaa kızlar çalışınca 3- 5 günün hesabını yapar olduk bebişimizle daha fazla zaman geçirmek için

canım moralini yüksek tut doğduğunda hızla kilo alıyorlar 1 haftada 200-300 gram alabilir bence arkadaşların dediği gibi muz,kaşar,süt,pekmez,yumurta inş.işe yarar

Uzulme canim benim. Senin uzulmen bebegini de uzuyordur unutma. Varsın kucuk olsun yeter ki saglikligi yerinde olsun. Dogduktan sonra cabucak toparlar minnosun

Yeni gördüm canim desene senin bebekde aceleci cikti saglikla gelir insallah, ,, bende hurmaya basladim bugün dogumu kolaylastiriyormus insallah faydasini görürüm

Çok heyecanlı yaa sağlıkla gelsin inşallah

Biraz açılıyor gibi canım. Bizimki baba kopyası adeta görenler sen doğurmamışsın direk babayı klonlamışsın diyorlar. Tek fark gözlerimiz şimdili, inşallah daha açılır da bana benzer bir şeyler yakalarım.

Hep dualarımdasınız canımm, Allah bir avazda kurtarsın hepinizi. Eşsiz bir duygu gerçekten, hepiniz sağlıkla alın kucağınıza inşallah.

Ayy ağza dudaklara yanaklara bak maşallah canm maşallah ne tatlı görünüyor siz izmirliler buluşacak mısınız yani ne güzellll
Teşekkür ederiz teyzesi. :) Onlar tanışıyorlar aslında, Biz 5. Ayda buluşturmuştuk bebişleri. :)) tembelanne nin kuzusu da bizimleydi. Şimdi İstanbul' a taşınmadan çok isterim tekrar bebişlerle bir araya gelmeyi.

sinemnur geçmiş olsun canım sanırım yavaş yavaş geliyo minikler Bu sancıların egilmenle alakası var mı acaba canim bisey dedi mi dr egilme falan gibi?
Teşekkür ederim canım, kendi doktorum yoktu dün, başka bir doktora muayene oldum, bu dönemde yalancı sancılar beklenen bir şey normal dedi, kendi doktorum hareketi asla kısıtlamadı, hiç dinlen, yorulma, yat diyen bir doktor değil zaten , sürekli normal rutinini bozma diyor, ben de evde olduğum dönemlerde bile aşırı hareketsiz kaldım diyemem.

Bozma moralini bazen ölçümler doğru çıkmıyor biliyorsun, sağlıkla doğsun da en güzel şekilde besler kilo aldırırsın meleğine.

sinemnur canım selim tuna kapıya gelmiş zili çalıyo çok heyecanlııııı ,sağlıkla gelsin inşallah
Canım sabırsızlıkla bekliyoruz kuzumu, bugün kasıklarım regl ağrısı gibi ağrıyor ama hiç de doğum olacak gibi hissedemiyorum hala, hayırlısıyla kavuşalım kuşum hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…