Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Gozunuz aydin Rabbim anali babali buyutsun
Neden aglamiyormus?ciger gelisimi ilemi ilgili? Dualarimiz sizinle

Gozunuz aydin Rabbim anali babali buyutsun
Neden aglamiyormus?ciger gelisimi ilemi ilgili? Dualarimiz sizinle
Doktor hersey normal dedi.ciger gelisimi ile ilgili bisey soylemedi.sadece olk dogdugundan cok acti.sut gelmeyince hemen meme verdik.uyudu.simdide uyuyor.hic aglamiyor.ben sasirdim viyak viyak bekliyordum..ama doktor normal dedi cok sukur

Kizlar bisi sormak istiyorum dün çatı muayenesi olmustum doktor kanaman falan olursa korkma dedi. Eve gelince hiç kanamam falan yoktu gece yatarken bi baktim kahverengi sumuksu bi leke var az az da devam ediyo sizce bu nişan mi yoksa cati muayenesinden dolayi mi oluyor.

Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah gözünüz aydın darısı biz doğumu bekleyenlerin başına inşallah

Evet canim normal bebek kanala inmeye calisiyor. Ben de iki haftadir ayni agrilari cekiyorum

Hayirli olsun canim Allah anali babali buyutsun. Dr normal diyorsa korkma

bende aynıyım canım ya sezeryan ilk haftası çok rahattım. bu ikinci hafta perişanım bende diyorum bide normal yapsaydım nolcaktı. Dr a da gitmedim. sen gittin mi ne dedi
Gittim canim dun. Agri kesici igne vurdular birkac saat rahatlatti sonra yine ayni. Bir suru agri kesici hap krem ve fitil verdi. Gunde 3 defa oturabilecegin sicakta suya otur sonra bol krem sur dedi. Afedersin gaz cikarmak bile sikinti. 2 gundur wc cikamiyorum zaten. Korkuyorum cunku. Ustune oturdugumda bile sizliyor. Sicak su torbasina su koyup ayaklarimin altina koyuyorum acayip rahatlatiyor. Tavsiye ederim insallah sende de ise yarar

Doktor hersey normal dedi.ciger gelisimi ile ilgili bisey soylemedi.sadece olk dogdugundan cok acti.sut gelmeyince hemen meme verdik.uyudu.simdide uyuyor.hic aglamiyor.ben sasirdim viyak viyak bekliyordum..ama doktor normal dedi cok sukur
Ohh masallah iyi bari
Dr.iyi diyorsa korkmana gerek yok
ama surekli emzirmeye calis(gerci sutun hemen gelmez)
demekki uslu bir bebis olacak :))masallah

Canim benimde muayne gunu olmadi ertesi gun gelmisti. Doktor muayneyle ilgili degildir deyip hastaneye cagirmisti. Bir sonraki gunde ayni akinti devam etti artarak ve doktor suyunda sizinti var deyip yatis yapti o aksam dogum oldu. Doktoruna danis istersen

Suyum gelmiyor sadece o leke geliyor. Doktor zaten çok yakın dogumun dedi bu hafta ici gelebilir olmazsa cumartesi suni sanci verip dogumu baslatcak az az geliyor leke simdilik agrim yok. Yarina kadar gecmezse ariyim ben doktorumu en iyisi

Beyazmelek16 V vendetta42 çörek otu yağı iyi geliyor hemoroide. nino ben denemedim ama çok önerdiler nane yağı Ağrı'lara iyi geliyormuş. İlaç olarak baş Ağrı'sı değil de çok ağrı çektim ben günde 3-4 tane parol içebilirsin demişti Dr. Bide baya oldu ama birisi sormuştu sanırım diş Ağrı'sına karanfil yağı birebir

Allah razı olsun kızlar çok teşekkür ederim tek tek alıntı yapamadım.
Çok şükür acil sezaryen felan durumları olmadı çok korktum en çok hiç istemediğim bi hastane idi ve bebeğim neden öyle oldu die hem allahım hayirlisini wer die dua ediorum hem burda olmasın die. Neyse ki çok şükür uzunca nstde kaldım detaylı bi sekildr ultrosonla bakildi çarşambayı beklebiliceimi söyledi ordaki dr.
Kalp atışlarında biz anormal bi duruma rastlamadık dediler bebegimin hareket lerini sayarak beklicez.
Benimde normal de ayaklarım siserdi ama dün haddinden fazla şişti ve ellerim de sismeye başladı eşimle içimiz rahat etmedi gittik acile orda ki doktor nstde kalp atışlarında sıkıntı gördüğünü ve bu kadar odemin iyi olmadığını söyledi bizi araştırmaya gonderdi bizde ewe dönüp eşyalarımızı alıp gittik. Eşim sakindi erken den kucagimiza alicaz bak die beni hep sakinleştiriyor du ama ben çok stres oldum ağladım migrenim tuttu ve hala başım zonkluyor.
R abbime şükürler olsun..

gözün aydın canım, sağlıklı mutlu olsun ömür boyu inşallah. dualarımız da sizinle. canını sıkma, yakında gelecektir sütün, her şey yoluna girer canım, yeter ki moralin yüksek olsun.

Yani doğum yapmadin degil mi canim

Merhem de harika fikirmiş. Teşekkürler

Allah razı olsun kızlar çok teşekkür ederim tek tek alıntı yapamadım.
Çok şükür acil sezaryen felan durumları olmadı çok korktum en çok hiç istemediğim bi hastane idi ve bebeğim neden öyle oldu die hem allahım hayirlisini wer die dua ediorum hem burda olmasın die. Neyse ki çok şükür uzunca nstde kaldım detaylı bi sekildr ultrosonla bakildi çarşambayı beklebiliceimi söyledi ordaki dr.
Kalp atışlarında biz anormal bi duruma rastlamadık dediler bebegimin hareket lerini sayarak beklicez.
Benimde normal de ayaklarım siserdi ama dün haddinden fazla şişti ve ellerim de sismeye başladı eşimle içimiz rahat etmedi gittik acile orda ki doktor nstde kalp atışlarında sıkıntı gördüğünü ve bu kadar odemin iyi olmadığını söyledi bizi araştırmaya gonderdi bizde ewe dönüp eşyalarımızı alıp gittik. Eşim sakindi erken den kucagimiza alicaz bak die beni hep sakinleştiriyor du ama ben çok stres oldum ağladım migrenim tuttu ve hala başım zonkluyor.
R abbime şükürler olsun..

Canim oturma banyolarini ihmal etme tarif etmislerdir herhalde. Ben ogluma hamileyken cok ciddi sorun yasamistim. En iyisi o. Kremini de sur ama kritik olan disari cikan varsa onlari icerde tutabilmek. Eldiven takip kremle tikistir aksi halde makat kasildikca onlar daha cok sisip aciyacaklar.

Bir de tuvalate cikmayi ihmal etme hic. Sonra daha cok ikinmak zorunda kalirsan daha buyuk problem. Tez zamanda gecer insallah canim.

Gozun aydin canim saglikla buyusun hayirli evlat olsun insallah. Beslenmesi mama ile saglaniyorsa uyumasini dert etme. Hastanede ve kontrol altindasiniz bosuna evham yapma. Bol su ic uyu dinlen. Bebek uyanip emmiyorsa pompayla sag mutlaka. Uyndikca da mamadan once gogsunde tutmayi denersin. Hava musaitse ten temasi da senin sutunun gelmesi acisindan yrarli olur. Bebisin sana temasini saglayabilirsin.

Bastan sesleri kedi gibi cikiyor zaten aglasalar bile. Cayirtilar 10-15gunden sonra basliyor rahat ol. O zaman da bi sussalar diye bakicas. Doktorlar normal diyorsa guven ve dinlen bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…