Gozunuz aydin Rabbim anali babali buyutsunArkadaslar dun gece 2.5 ta suyum geldi.malesef adanaya gidemedim.ve dogumum nigdede oldu.cok korktum..gece uykumdan uyandim ve bir anda butun su bosaldi.esim ve annem acilen hastaneye getirdi.4.11 de sezeryan ile alin bebek dunyaya geldicok sukur.doktor muayne etti hersey normal dedi.sadece kizim aglamiyor hic topuk kani aldilar o zaman bile aglamadi..surekli uyuyor.meme verdik sutum henuz yok.2 kez mama verdik.simdi tekrar vericez...lutfen bana dua edin arkadaslar..ihtiyacim var buna
Doktor hersey normal dedi.ciger gelisimi ile ilgili bisey soylemedi.sadece olk dogdugundan cok acti.sut gelmeyince hemen meme verdik.uyudu.simdide uyuyor.hic aglamiyor.ben sasirdim viyak viyak bekliyordum..ama doktor normal dedi cok sukurGozunuz aydin Rabbim anali babali buyutsun
Neden aglamiyormus?ciger gelisimi ilemi ilgili? Dualarimiz sizinle
Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah gözünüz aydın darısı biz doğumu bekleyenlerin başına inşallahArkadaslar dun gece 2.5 ta suyum geldi.malesef adanaya gidemedim.ve dogumum nigdede oldu.cok korktum..gece uykumdan uyandim ve bir anda butun su bosaldi.esim ve annem acilen hastaneye getirdi.4.11 de sezeryan ile alin bebek dunyaya geldicok sukur.doktor muayne etti hersey normal dedi.sadece kizim aglamiyor hic topuk kani aldilar o zaman bile aglamadi..surekli uyuyor.meme verdik sutum henuz yok.2 kez mama verdik.simdi tekrar vericez...lutfen bana dua edin arkadaslar..ihtiyacim var buna
Öncelikle doğum yapmış tüm annelerin gözü aydın allah beneklerinizi size bağışlasın. Ve biz doğumu bekleyenlere de Allah bi avazda doğurmayı nasip etsin. Bi sorm var dün gece ağrıdan dolayı uyumadım karın ve kasık ağrısı sanki iç organlarım çıkacakmıs gibi alta duğru zorluyordu ama şimdi hiç bişi yok normal mi acaba
Arkadaslar dun gece 2.5 ta suyum geldi.malesef adanaya gidemedim.ve dogumum nigdede oldu.cok korktum..gece uykumdan uyandim ve bir anda butun su bosaldi.esim ve annem acilen hastaneye getirdi.4.11 de sezeryan ile alin bebek dunyaya geldicok sukur.doktor muayne etti hersey normal dedi.sadece kizim aglamiyor hic topuk kani aldilar o zaman bile aglamadi..surekli uyuyor.meme verdik sutum henuz yok.2 kez mama verdik.simdi tekrar vericez...lutfen bana dua edin arkadaslar..ihtiyacim var buna
Gittim canim dun. Agri kesici igne vurdular birkac saat rahatlatti sonra yine ayni. Bir suru agri kesici hap krem ve fitil verdi. Gunde 3 defa oturabilecegin sicakta suya otur sonra bol krem sur dedi. Afedersin gaz cikarmak bile sikinti. 2 gundur wc cikamiyorum zaten. Korkuyorum cunku. Ustune oturdugumda bile sizliyor. Sicak su torbasina su koyup ayaklarimin altina koyuyorum acayip rahatlatiyor. Tavsiye ederim insallah sende de ise yararbende aynıyım canım ya sezeryan ilk haftası çok rahattım. bu ikinci hafta perişanım bende diyorum bide normal yapsaydım nolcaktı. Dr a da gitmedim. sen gittin mi ne dedi
Ohh masallah iyi bariDoktor hersey normal dedi.ciger gelisimi ile ilgili bisey soylemedi.sadece olk dogdugundan cok acti.sut gelmeyince hemen meme verdik.uyudu.simdide uyuyor.hic aglamiyor.ben sasirdim viyak viyak bekliyordum..ama doktor normal dedi cok sukur
Canim benimde muayne gunu olmadi ertesi gun gelmisti. Doktor muayneyle ilgili degildir deyip hastaneye cagirmisti. Bir sonraki gunde ayni akinti devam etti artarak ve doktor suyunda sizinti var deyip yatis yapti o aksam dogum oldu. Doktoruna danis istersenKizlar bisi sormak istiyorum dün çatı muayenesi olmustum doktor kanaman falan olursa korkma dedi. Eve gelince hiç kanamam falan yoktu gece yatarken bi baktim kahverengi sumuksu bi leke var az az da devam ediyo sizce bu nişan mi yoksa cati muayenesinden dolayi mi oluyor.
Suyum gelmiyor sadece o leke geliyor. Doktor zaten çok yakın dogumun dedi bu hafta ici gelebilir olmazsa cumartesi suni sanci verip dogumu baslatcak az az geliyor leke simdilik agrim yok. Yarina kadar gecmezse ariyim ben doktorumu en iyisiCanim benimde muayne gunu olmadi ertesi gun gelmisti. Doktor muayneyle ilgili degildir deyip hastaneye cagirmisti. Bir sonraki gunde ayni akinti devam etti artarak ve doktor suyunda sizinti var deyip yatis yapti o aksam dogum oldu. Doktoruna danis istersen
gözün aydın canım, sağlıklı mutlu olsun ömür boyu inşallah. dualarımız da sizinle. canını sıkma, yakında gelecektir sütün, her şey yoluna girer canım, yeter ki moralin yüksek olsun.Arkadaslar dun gece 2.5 ta suyum geldi.malesef adanaya gidemedim.ve dogumum nigdede oldu.cok korktum..gece uykumdan uyandim ve bir anda butun su bosaldi.esim ve annem acilen hastaneye getirdi.4.11 de sezeryan ile alin bebek dunyaya geldicok sukur.doktor muayne etti hersey normal dedi.sadece kizim aglamiyor hic topuk kani aldilar o zaman bile aglamadi..surekli uyuyor.meme verdik sutum henuz yok.2 kez mama verdik.simdi tekrar vericez...lutfen bana dua edin arkadaslar..ihtiyacim var buna
Çok teşekkürlerParol içebiliyoruz, ben 3-4 defa içmiştim, parasetamol içerikli ağrı kesiciler uygun diğeri de minoset sanırım.
Yani doğum yapmadin degil mi canimAllah razı olsun kızlar çok teşekkür ederim tek tek alıntı yapamadım.
Çok şükür acil sezaryen felan durumları olmadı çok korktum en çok hiç istemediğim bi hastane idi ve bebeğim neden öyle oldu die hem allahım hayirlisini wer die dua ediorum hem burda olmasın die. Neyse ki çok şükür uzunca nstde kaldım detaylı bi sekildr ultrosonla bakildi çarşambayı beklebiliceimi söyledi ordaki dr.
Kalp atışlarında biz anormal bi duruma rastlamadık dediler bebegimin hareket lerini sayarak beklicez.
Benimde normal de ayaklarım siserdi ama dün haddinden fazla şişti ve ellerim de sismeye başladı eşimle içimiz rahat etmedi gittik acile orda ki doktor nstde kalp atışlarında sıkıntı gördüğünü ve bu kadar odemin iyi olmadığını söyledi bizi araştırmaya gonderdi bizde ewe dönüp eşyalarımızı alıp gittik. Eşim sakindi erken den kucagimiza alicaz bak die beni hep sakinleştiriyor du ama ben çok stres oldum ağladım migrenim tuttu ve hala başım zonkluyor.
R abbime şükürler olsun..
Merhem de harika fikirmiş. TeşekkürlerÇok geçmiş olsun parol ve minoset kullanılabiliyor sadece
Migren hastasıyım hamileliğimin başlarında çok atak geçirdim baş ağrısı çok kötü bişey gerçekten Allah yardımcınız olsun bu arada ben hiç kullanmadım ağrı kesici nasıl olsa geçirmeyecek diye :):) mentollü merhem sürdüm alnıma boynuma şakaklarıma rahatlatıyordu tavsiye ederim
Ahh kizlar ahh bu hemoroid beni benden aldi 2 gundur resmen. Sezeryanla dogum yapmisken boyleyim birde normal dogurup ikinsam ne olacakti halim bilmiyorum. Ockadar kotu bir aci ki anlatamam. Dogum yaptigimi unutturdu bana resmen. Dun hastanelik oldum. Allah hicbirinize boyle birsey yasatmasin. Bebegime bile dogru duzgun bakamiyorum cok uzuyor beni
Arkadaslar dun gece 2.5 ta suyum geldi.malesef adanaya gidemedim.ve dogumum nigdede oldu.cok korktum..gece uykumdan uyandim ve bir anda butun su bosaldi.esim ve annem acilen hastaneye getirdi.4.11 de sezeryan ile alin bebek dunyaya geldicok sukur.doktor muayne etti hersey normal dedi.sadece kizim aglamiyor hic topuk kani aldilar o zaman bile aglamadi..surekli uyuyor.meme verdik sutum henuz yok.2 kez mama verdik.simdi tekrar vericez...lutfen bana dua edin arkadaslar..ihtiyacim var buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?