Ben de her gece bu gece doğacak heralde diyorum ama sabah geçiyor canım. Akşama kadar ayakta olduğumuzdan oluyor sanırımÖncelikle doğum yapmış tüm annelerin gözü aydın allah beneklerinizi size bağışlasın. Ve biz doğumu bekleyenlere de Allah bi avazda doğurmayı nasip etsin. Bi sorm var dün gece ağrıdan dolayı uyumadım karın ve kasık ağrısı sanki iç organlarım çıkacakmıs gibi alta duğru zorluyordu ama şimdi hiç bişi yok normal mi acaba
Çok fazla mamaya yüklenmeyin derim ilk günden. Mama çok uzun süre tok tutuyor ve seni emmesine gerek kalmadan uyutuyor. Allah kolaylık versin. Bebeğin hayırlı olsun canımArkadaslar dun gece 2.5 ta suyum geldi.malesef adanaya gidemedim.ve dogumum nigdede oldu.cok korktum..gece uykumdan uyandim ve bir anda butun su bosaldi.esim ve annem acilen hastaneye getirdi.4.11 de sezeryan ile alin bebek dunyaya geldicok sukur.doktor muayne etti hersey normal dedi.sadece kizim aglamiyor hic topuk kani aldilar o zaman bile aglamadi..surekli uyuyor.meme verdik sutum henuz yok.2 kez mama verdik.simdi tekrar vericez...lutfen bana dua edin arkadaslar..ihtiyacim var buna
Canım doğumun da yakınmış, çatı muayenesinden sonra normal nişanın gelmesi. Endişelenme bence. Gelen su olsa 24 saat içinde doğuyormuş genelde bebekler. Gerçi kayınvalidem eşime hamileyken 2-3 gün susuz beklemiş hastanede. Sonra doğum olmuş. Ama nişan öyle değil zatenSuyum gelmiyor sadece o leke geliyor. Doktor zaten çok yakın dogumun dedi bu hafta ici gelebilir olmazsa cumartesi suni sanci verip dogumu baslatcak az az geliyor leke simdilik agrim yok. Yarina kadar gecmezse ariyim ben doktorumu en iyisi![]()
Tecrübeli insanın hali başka, maşallah sana. Kızın ve oğlun iyiler inşallah olbeycimCanim oturma banyolarini ihmal etme tarif etmislerdir herhalde. Ben ogluma hamileyken cok ciddi sorun yasamistim. En iyisi o. Kremini de sur ama kritik olan disari cikan varsa onlari icerde tutabilmek. Eldiven takip kremle tikistir aksi halde makat kasildikca onlar daha cok sisip aciyacaklar.
Bir de tuvalate cikmayi ihmal etme hic. Sonra daha cok ikinmak zorunda kalirsan daha buyuk problem. Tez zamanda gecer insallah canim.
Gozun aydin canim saglikla buyusun hayirli evlat olsun insallah. Beslenmesi mama ile saglaniyorsa uyumasini dert etme. Hastanede ve kontrol altindasiniz bosuna evham yapma. Bol su ic uyu dinlen. Bebek uyanip emmiyorsa pompayla sag mutlaka. Uyndikca da mamadan once gogsunde tutmayi denersin. Hava musaitse ten temasi da senin sutunun gelmesi acisindan yrarli olur. Bebisin sana temasini saglayabilirsin.
Bastan sesleri kedi gibi cikiyor zaten aglasalar bile. Cayirtilar 10-15gunden sonra basliyor rahat ol. O zaman da bi sussalar diye bakicas. Doktorlar normal diyorsa guven ve dinlen bence :)