benim kuaförüm evin hemen karşısında sancı başlayınca gel hemen hallederiz demişti ama tv de bir programda jinekolog yurt dışında kadınlar rahat bizde ağdaya gidip geliyorlar ciğer gibi kıpkırmızı doğal olarak enfeksiyona açık oluyor demişti. bilinçaltıma işlemiş kıpkırmızı gidersem de kendimi rahat hissetmeyeceğim. annem o sancılar sırasında en son aklına gelecek şey kıl tüy kızarıklık diyor.MERiN_ ben hazırlıkları bitirip Ağrı'ya gittim en son kuafördekilere doguma gidecgm deyince panik olmuşlardı hemen hallettik ama hastaneye yarım saat geç kaldım doktorum aradı nerde kaldınız diye eşime yaptırmak istemedim anne abla da yoktu o an yanımda. Neyseki hallettik atlattık şükür
Lalola şimdi böyle söyleyince heyecanlandimbebişlerimizi alip gezmelere gitmeler falan.annelerimiz yine 40 tan önce bebek gezdirilmez falan diye tuttururlar sanirim
Canm yaa sen böyle anlattıkça kendimi senin yerine koyuyorum bende normal doğum yapacağım için o sancıları çekeceğim, inşallah seni daha fazla uğraştırmadan gelir kuzucuğun, kolay bir doğum olurBiraz size takılayım kafam dağılsın kızlar. Kasılmalar 6-7 dk da bir düzenli olarak geliyor ama şiddeti dayanılmayacak boyutta değil. Geldikçe nefes egzersizi yapıyorum ve eşim belime baskı yapıyor iki eliyle çok iyi geliyor. Arada kalan zamanlarda evi toparlıyorum, çantanın eksiklerine filan bakıyorum. Wc de kanlı mukuslu akıntı da devam ediyor. 12 saati geçti bu sancılarım. Doktorum aradı, bebeğin pozisyonuna ve rahim ağzı durumuna göre sancın yüksek görünüyor, istersen hastaneye geç epidural taktıralım sana rahat edersin dedi. İstemedim şimdilik idare ediyorum dedim. Dayanamadığımız noktada hastaneye geçeceğiz. Bebeğin aşağı itilmesi için de hormon eklenecek seruma. Şimdilik her şey yolunda gibi gözüküyor. Bebişko aşağılarda olsaydı şimdiye doğumun aktif fazına geçmiştim ama buna da şükür diyelim.
Hamilelikte çıkmadı mı geri? Koltukaltıma ve çeneme yaptırmıştım ben. Çenemde eskisinden çok, koltukaltımda da eskisi kadar olmasa da epey çıktı.40gun evde durulur mu yabebisi arabasina koyup gezdirmek icin cok sabirsizlaniyorum 15 20gun sonra filan ben de iyice toparlaninca cikarmayi dusunuyorum. O zamana kadar da evin onunde azicik turlarim. Buralar zaten cok sicak
Bu kil tuy isleri icin de iyi ki iyi ki onceden lazer epilasyona gitmisim diye sukrettim hamileligim boyunca. Hakikaten cok zor
Selam eşlerin bu bele baskı yapması çok işe yarıyor cidden. Acayip hafifletiyor ağrıyı. Epidural almaman iyi oluyordur belki. Açılmayı yavaşlatıyor demişti doktorum en son sorduğumda. Senin de 1 cmdi açıklık. Belki yavaşlatırdı. Ne olursa olsun hayırlısı olsun hakkında. Teklif etmesi de iyi yani. Bize de dua et tam sancı zamanındasın işteBiraz size takılayım kafam dağılsın kızlar. Kasılmalar 6-7 dk da bir düzenli olarak geliyor ama şiddeti dayanılmayacak boyutta değil. Geldikçe nefes egzersizi yapıyorum ve eşim belime baskı yapıyor iki eliyle çok iyi geliyor. Arada kalan zamanlarda evi toparlıyorum, çantanın eksiklerine filan bakıyorum. Wc de kanlı mukuslu akıntı da devam ediyor. 12 saati geçti bu sancılarım. Doktorum aradı, bebeğin pozisyonuna ve rahim ağzı durumuna göre sancın yüksek görünüyor, istersen hastaneye geç epidural taktıralım sana rahat edersin dedi. İstemedim şimdilik idare ediyorum dedim. Dayanamadığımız noktada hastaneye geçeceğiz. Bebeğin aşağı itilmesi için de hormon eklenecek seruma. Şimdilik her şey yolunda gibi gözüküyor. Bebişko aşağılarda olsaydı şimdiye doğumun aktif fazına geçmiştim ama buna da şükür diyelim.
Gözünüz aydın canım, çok sevindim, bizler için de dua et lütfen, meleğine de sevgi dolu öpücükler...Kızlar bebeğim kuvezden çıktı evimize geldik hepinize dualarınız için teşekkür ederim sizlerde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebekleriniz
Canım yarına kucağında inşallah meleğin, şu an için her şey yolunda görünüyor, ilk doğumlar genellikle 16 -30 saat arası sürüyor sanırım, sen 12 saati geçirdin, inşallah sağlıkla kavuşacaksınız canım, duamdasınız.Biraz size takılayım kafam dağılsın kızlar. Kasılmalar 6-7 dk da bir düzenli olarak geliyor ama şiddeti dayanılmayacak boyutta değil. Geldikçe nefes egzersizi yapıyorum ve eşim belime baskı yapıyor iki eliyle çok iyi geliyor. Arada kalan zamanlarda evi toparlıyorum, çantanın eksiklerine filan bakıyorum. Wc de kanlı mukuslu akıntı da devam ediyor. 12 saati geçti bu sancılarım. Doktorum aradı, bebeğin pozisyonuna ve rahim ağzı durumuna göre sancın yüksek görünüyor, istersen hastaneye geç epidural taktıralım sana rahat edersin dedi. İstemedim şimdilik idare ediyorum dedim. Dayanamadığımız noktada hastaneye geçeceğiz. Bebeğin aşağı itilmesi için de hormon eklenecek seruma. Şimdilik her şey yolunda gibi gözüküyor. Bebişko aşağılarda olsaydı şimdiye doğumun aktif fazına geçmiştim ama buna da şükür diyelim.
Hamilelikte çıkmadı mı geri? Koltukaltıma ve çeneme yaptırmıştım ben. Çenemde eskisinden çok, koltukaltımda da eskisi kadar olmasa da epey çıktı.
Ne yapıyorım bilmiyorum pek otomatik pilota geçmiş gibiyim gece gündüz emzir yatır kaldır altını al
Ben hala ayrılmadım ama iki haftadır yıllık iznimi kullanıyorum haftaya işe başlayıp sonraki hafta doğum iznime ayrılıyorum artık, senin kaç gün yıllık iznin uzatamıyor musun yada 37. Haftan haftaya doluyor olması lazım doğum iznine çıkabilirsin işe gitmek zorunda değilsinaramızda doğum iznine ayrılamayan var mıııııı.....
ben hala çalışıyorum. pztesi için yıllık iznimden aldım salı da 30 ağustos haftasonuyla birleştirip 4 günde ev işlerini ve bebek cicilerini halledeceğim. tüm yaz ev kapalıydı annemde kaldığım için. müdürüm çarşamba doğum olmazsa gel diyor. bıktım artık taşeron olmaktan.
benim bu yıldan 14 geçen yıldan 8 gün yıllık iznim var ama doğumdan sonra 20 günde toparlan gel diyen bir işyerim varBen hala ayrılmadım ama iki haftadır yıllık iznimi kullanıyorum haftaya işe başlayıp sonraki hafta doğum iznime ayrılıyorum artık, senin kaç gün yıllık iznin uzatamıyor musun yada 37. Haftan haftaya doluyor olması lazım doğum iznine çıkabilirsin işe gitmek zorunda değilsin
cok sukur hallettik kil sorununuiyi ki kardeşlerimiz varbenim kardeşimde takama kafana ben hallederim acil birşey olursa diyor. malum görüş alanımız dışında bu aralar.
Korkma tehlikeli donem geride kaldı normal sayılıyormuş dr bu haftaya pramatre demiyor vaktinde bakıyorlar inş sağ salım sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın bebeğinikizlar 36+2 erken mi yaaaasuyum hala az az gelio serum taktilar igne vurdular asiri stresliyim
ins cnm ya yarin 36+3 olacak 2.800 kilosu sorun olmaz insKorkma tehlikeli donem geride kaldı normal sayılıyormuş dr bu haftaya pramatre demiyor vaktinde bakıyorlar inş sağ salım sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın bebeğini
ins cnm ya stres oldum ayaga kalktilca su gelio serumla desteklenioASSELL87 canim 37+5 de doğum yaptım. Cok şükür kuvez sorunumuz olmadi. Insallah sizinde olmayacak iyi düşün canim dualarim seninle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?