Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

Kızlar şimdi geldik hastaneden. Ebe açıklık muayenesi yaptı henüz 1 parmak. Muayene esnasında da nişanım geldi. Hatta halen gelmeye devam ediyor azar azar, ped ile dolaşıyorum. Nst ye girdim düzenli kasılmalarım başlamış 50-60 larda gözüktü. Aktif doğum için yeterli bir rakam değil ama sıkıntı ben bunları 1,5 dk da bir yaşadım ve tam bitti derken diğeri geliyordu ve dinlenmeye fırsat bulamadım haliyle. Ebe de şaşırdı birden aralıklarının sıklaşmasına. Doğum başlamış gözüküyor dedi ama 100 leri görmeden hastaneye gitmek istemedik. Zaten hiç uyumadığın için enerjiye ihtiyacın olacak, git dinlenebildiğin kadar dinlen, sık sık duş al dedi. Gün içinde tekrar haberleşeceğiz. bizim eve yakın oturduğu için benim sancı durumuma göre gelip açıklık kontrolü yapacak. Şuan uyku sancıdan daha ağır basıyor ve gidip uyuyacağım. Gelişmelerden haberdar ederim.

Canim guzelce dinlen. Vakitlice saglikla gelir insallah kuzucun

yatisim yapildi ciger gelistirici igne vurulacak bebege..kilosu 2.800 yarin sabah alinacak

Allah saglikla kavustursun canim. Telas etme sakin kilosu guzel tedbirler alinmis. Kavusmaya az kaldi insallah

Oglum iki aylikken falan kusmaya basladi zaten bu yuzden 5.5aylik ek gidaya baslamistik
Dr.u yastikta degilde penye kundaklardan hafif yukseklik yapip uzerinde yatirmamizi istemisti
bide her uyandiginda diger yana yatiriyordum kafa kemikleri cok yumusak oldugu icin kafasinda sekil bozuklugu olmasin diye
Teşekkür ederim canım, vakit yaklaştıkça kafamdaki soru işaretleri bir bir beliriyor,hayırlı doğumlar inşallah.

Önceki gün eşimin arkadaşları vardı, karı koca çiftle sohbet ediyoruz, konu hassaslıktan, duygusallıktan açıldı, ben yengeçim bir de dedim, ikisi de karı koca biz deee dediler:) yengeç burçlarının farklı bir çekim alanı vardır birbirlerini, inanıyorum ben buna:KK66: başak burcu hiç yok çevremde ama çok güzel şeyler okudum hep, titiz, itinali, disiplinli oluyorlarmış, yengeçlerle iyi anlaşırlar diyedüşünüyorum. Bahtları güzel olsun inşallah canım.

Bu seneki sıcaklar mı başka, bizim hormonlar sadece ter bezlerini mi coşturuyor, vücutta ödem çok onu mu terle atıyoruz ben de anlamadım canım, Allah yardımcımız olsun, sayılı gün kaldı.
Bu hafta 37. hafta bitiyor, artık daha bir hazır hissediyorım doğum için ben de kendimi,35+3 iken 3200 gramdı, bugünlerde kilo artışı oldu mu bilemiyorum, randevumuz da haftaya perşembe, doğum yapanlar arasında da kilosu + yönde sapan sanırım yok gibi,sağlıkla gelsinler inşallah.
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin, inşallah sıkıntısız, stressiz atlatırız hepimiz süreci, sevgiler canım:KK200:
Canim ben dogum yaptigim gun kontrolde doktor doktor olcumleri boy 3633gr boy 49cm demistim. Dogum raporumuz 3635gr 49cm :KK66: doktor teyzemiz tam tutturmus olcumleri :super:

Önceki gün eşimin arkadaşları vardı, karı koca çiftle sohbet ediyoruz, konu hassaslıktan, duygusallıktan açıldı, ben yengeçim bir de dedim, ikisi de karı koca biz deee dediler:) yengeç burçlarının farklı bir çekim alanı vardır birbirlerini, inanıyorum ben buna:KK66: başak burcu hiç yok çevremde ama çok güzel şeyler okudum hep, titiz, itinali, disiplinli oluyorlarmış, yengeçlerle iyi anlaşırlar diyedüşünüyorum. Bahtları güzel olsun inşallah canım.

Bu seneki sıcaklar mı başka, bizim hormonlar sadece ter bezlerini mi coşturuyor, vücutta ödem çok onu mu terle atıyoruz ben de anlamadım canım, Allah yardımcımız olsun, sayılı gün kaldı.
Bu hafta 37. hafta bitiyor, artık daha bir hazır hissediyorım doğum için ben de kendimi,35+3 iken 3200 gramdı, bugünlerde kilo artışı oldu mu bilemiyorum, randevumuz da haftaya perşembe, doğum yapanlar arasında da kilosu + yönde sapan sanırım yok gibi,sağlıkla gelsinler inşallah.
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin, inşallah sıkıntısız, stressiz atlatırız hepimiz süreci, sevgiler canım:KK200:
Inşallah canım :dua:
Biz 3 yengeç iyi anlaşıyoruz oglusum hiç şansı yok 3e tek :KK37:
Havada sıcak bizde yukluyuz iyice suluya bağladık lohusa iken böyle terlemek istemiorum ameliyat li ameliytli:KK57:

bebeklere sağsalim kavuşanlar hergeçen gün artıyor. bebeklere sağlıklı uzun ömür diliyorum ve darısı biz bekleyenlerin başına diyorum :KK68:
günü belli olan doğumlar tamam da acil olarak doğuma giden anneler kıl tüy işlerini nasıl hallettiniz. bebeğin kıyafetleri hala paketli yıkanıp ütülenmedi ama bu kıl tüy işi beni daha çok strese sokuyor acil bir durum olursa diye. :olamaz:

Teşekkür ederim canım, vakit yaklaştıkça kafamdaki soru işaretleri bir bir beliriyor,hayırlı doğumlar inşallah.
Benimde bu ara aklima cocuk dr.u takildi
Hala arastirmadim oglumun dr.u iyiydi hala yerinde mi ona bakicam,oglumda 15gunlukken ihtiyac duymustum cok agladigi icin :))

Canım bir hafta sonra her şey daha rayına oturmuş olacaktır inşallah, sütün geliyor mu, sağma işlemini denedin mi, mamayı biberonla mı veriyorsun, her doğum hikayesinde heyecanlanıyorum, soru yağmuruna tutuyorum sizleri, kusura bakma canım. Allah kolaylıklar versin.
Canim sutum tam anlamiyla gelmiyor. Cok cok az. O yuzden sarilik olmasin diye mama veriyoruz. Ama once emziriyorum sutu getirsin diye sonra biberonla mama veriyorum az miktarda 30ml kadar. Bebek hemsiresi oyle yapmami soyledi. Hafif sarilik var gibi geliyor. Bugun cocuk doktorunda randevumuz var duruma gore yavas yavas kesecegim mamayi. Dun sagmayi denedim ama manuel pompayla pek olmadi yoruldum yani sagana kadar 2 kasik birsey cikti. Onuda kasikla verdim. Zaten hala akiskan bir sut yok. Koyu sari bir su gibi

Benimde bu ara aklima cocuk dr.u takildi
Hala arastirmadim oglumun dr.u iyiydi hala yerinde mi ona bakicam,oglumda 15gunlukken ihtiyac duymustum cok agladigi icin :))
İlk doğumdan sonra çocuk doktoru kendisi gelip kontrol ediyor sanırım, sonra ihtiyç durumuna göre biz tercih ediyoruz değil mi?

Canım benim, tahmin edebiliyorum durumları, ben de ayak izlerini takip ederim bu konuda, psikopatlık konusunda kendimden eminim, İnşallah en kısa sürede adapte olur, tecrübeleniriz biz de, hem kendimi relax anne olma konusunda telkin ediyorum hem de minicik bebek, bakıma muhtaç gözümü üstünden ayıramam diyorum. Beşiğinde yastıkla mı yatıyor, yastıksız düz mü yatırıyorsun canım, bu konuda da düz yatınca boğazına kaçar diyen var, en güzel kurbağa modeli diyen var, öyle boğulurdiyen var, uyku arasında sağ sol kafayı çevirin kafa güzel şekilleniyor aksi takdirde kafa şekli basık oluyor diyen var, sanırım bahsi geçmedi, bebişleri nasıl yatıracağız?
Ailen filan gelebildiler mi canım ilk şoku atlattılar sanırım. :KK66:
. yatış pozisyonu değiştiriiyorum ama bizim kız çok hızlı kendi çeviriyor kafasını . ailem gelen olmadı vize zor bu aralar her taraf karışık olduğu için. daha yeni yeni şoku atlattılar allahtan hamilelik foto larım vardı yoksa evlat edinme espirisi çok geçti. gerçi benim küçüklüğüme benziyor avrupa da bide böyle esmerr çocuk bulmak zor hepsi sarışın :halay:

Canim sutum tam anlamiyla gelmiyor. Cok cok az. O yuzden sarilik olmasin diye mama veriyoruz. Ama once emziriyorum sutu getirsin diye sonra biberonla mama veriyorum az miktarda 30ml kadar. Bebek hemsiresi oyle yapmami soyledi. Hafif sarilik var gibi geliyor. Bugun cocuk doktorunda randevumuz var duruma gore yavas yavas kesecegim mamayi. Dun sagmayi denedim ama manuel pompayla pek olmadi yoruldum yani sagana kadar 2 kasik birsey cikti. Onuda kasikla verdim. Zaten hala akiskan bir sut yok. Koyu sari bir su gibi
Canım arkadaşım da manuel pompayla kendimi helak ediyordum, sonuçta da 2 kaşık süt ya çıkıyordu ya çıkmıyordu, otomatik aldık da çok rahat ettim demişti, istersen sen de bir tane otomatik makina al,sezaryende 3 gün sonra ancak geliyor diyorlar, daha gelir canım, bol sıvı alıp dinlenmeye çalış, bol sütün olur inşallah, öpüyorum canım sizi.

bebeklere sağsalim kavuşanlar hergeçen gün artıyor. bebeklere sağlıklı uzun ömür diliyorum ve darısı biz bekleyenlerin başına diyorum :KK68:
günü belli olan doğumlar tamam da acil olarak doğuma giden anneler kıl tüy işlerini nasıl hallettiniz. bebeğin kıyafetleri hala paketli yıkanıp ütülenmedi ama bu kıl tüy işi beni daha çok strese sokuyor acil bir durum olursa diye. :olamaz:
Canım ben bugünlerde her daim hazır moddayım, rahimde batmalar, çatımda ağrılar var sürekli. Geçen hafta epilasyon yapmıştım, zaten zayıf tüylerim var, arada çıkanları sürekli alıyorum ne olur ne olmaz diye.

Canım arkadaşım da manuel pompayla kendimi helak ediyordum, sonuçta da 2 kaşık süt ya çıkıyordu ya çıkmıyordu, otomatik aldık da çok rahat ettim demişti, istersen sen de bir tane otomatik makina al,sezaryende 3 gün sonra ancak geliyor diyorlar, daha gelir canım, bol sıvı alıp dinlenmeye çalış, bol sütün olur inşallah, öpüyorum canım sizi.
Dun biraz acelece banyo yaptim. Dikislere getirmemeye calisarak. Ondan sonra goguslerim sertlesmeye basladi. Yavas yavasta olsa artar insallah

Back