Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

Kızlar şimdi geldik hastaneden. Ebe açıklık muayenesi yaptı henüz 1 parmak. Muayene esnasında da nişanım geldi. Hatta halen gelmeye devam ediyor azar azar, ped ile dolaşıyorum. Nst ye girdim düzenli kasılmalarım başlamış 50-60 larda gözüktü. Aktif doğum için yeterli bir rakam değil ama sıkıntı ben bunları 1,5 dk da bir yaşadım ve tam bitti derken diğeri geliyordu ve dinlenmeye fırsat bulamadım haliyle. Ebe de şaşırdı birden aralıklarının sıklaşmasına. Doğum başlamış gözüküyor dedi ama 100 leri görmeden hastaneye gitmek istemedik. Zaten hiç uyumadığın için enerjiye ihtiyacın olacak, git dinlenebildiğin kadar dinlen, sık sık duş al dedi. Gün içinde tekrar haberleşeceğiz. bizim eve yakın oturduğu için benim sancı durumuma göre gelip açıklık kontrolü yapacak. Şuan uyku sancıdan daha ağır basıyor ve gidip uyuyacağım. Gelişmelerden haberdar ederim.
Evet sancılara takılmamaya, uyumaya çalış bolca. Allah her şekilde o gücü verecektir sana ama ilk doğum olduğu için uzun sürüyor ve beklemek yoruyor en çok da
Yalnız çok şanslısın, öyle özel bir eben var. Sabah gidip kontrol olma şansın da oldu. Direkt hastaneye gitseydin yatardın muhtemelen. Şimdi evde uyumadan bile dinlenirsin inşallah

Kızlar tahlil sonucunu gostermeye geldigimde tansiyonum yüksek cikti baya. Dinlenip olcmesinr ragmen 18-11 e kadar çıktı. Doktor da cok riskli acil sezeryan dedi. Kahvaltida yapmistim halbuki :KK43: sonuc olarak sezeryan oldum bebegimde bende iyiyiz cok şükür birbirimize alismaya calisiyoruz :) pek minnak bir kizim oldu 2740gr ufacik minnacik bisey :) darisi bekleyen sirasi gelen herkese olsun. Bizim kız surpriz yapti bize

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. Kilosu çokta a değil bundan sonra daha hızlı büyür.

kizlar sabah uyandim suyum geldi hala geliyor ve ben hic hazir degilim acil hastaneye gidiorum dua edin
Ayyy canım Allah yardımcınız olsun, seni de sakin sakin bekleyenler listesine almıştım ben halbuki, hadi güzel haberlerini bekliyoruz, sağlıkla gelsin prensesimiz inşallah, duamdasın canım.

Kızlar şimdi geldik hastaneden. Ebe açıklık muayenesi yaptı henüz 1 parmak. Muayene esnasında da nişanım geldi. Hatta halen gelmeye devam ediyor azar azar, ped ile dolaşıyorum. Nst ye girdim düzenli kasılmalarım başlamış 50-60 larda gözüktü. Aktif doğum için yeterli bir rakam değil ama sıkıntı ben bunları 1,5 dk da bir yaşadım ve tam bitti derken diğeri geliyordu ve dinlenmeye fırsat bulamadım haliyle. Ebe de şaşırdı birden aralıklarının sıklaşmasına. Doğum başlamış gözüküyor dedi ama 100 leri görmeden hastaneye gitmek istemedik. Zaten hiç uyumadığın için enerjiye ihtiyacın olacak, git dinlenebildiğin kadar dinlen, sık sık duş al dedi. Gün içinde tekrar haberleşeceğiz. bizim eve yakın oturduğu için benim sancı durumuma göre gelip açıklık kontrolü yapacak. Şuan uyku sancıdan daha ağır basıyor ve gidip uyuyacağım. Gelişmelerden haberdar ederim.
Canım artık kavuşma vakti geldi, inşallah normal doğumla kucağına gelecek minik zeynep'in. Allahım kolay doğumlar nasip etsin inşallah, dün sana egzersiz yapıyor musun diye sorduğumda sıranın sende olduğunu hissetmiştim, Güzel haberlerini bekliyoruz, dinlen güzelce, sevgiler kuzummm:KK200:

Canım benim, tahmin edebiliyorum durumları, ben de ayak izlerini takip ederim bu konuda, psikopatlık konusunda kendimden eminim, İnşallah en kısa sürede adapte olur, tecrübeleniriz biz de, hem kendimi relax anne olma konusunda telkin ediyorum hem de minicik bebek, bakıma muhtaç gözümü üstünden ayıramam diyorum. Beşiğinde yastıkla mı yatıyor, yastıksız düz mü yatırıyorsun canım, bu konuda da düz yatınca boğazına kaçar diyen var, en güzel kurbağa modeli diyen var, öyle boğulurdiyen var, uyku arasında sağ sol kafayı çevirin kafa güzel şekilleniyor aksi takdirde kafa şekli basık oluyor diyen var, sanırım bahsi geçmedi, bebişleri nasıl yatıracağız?
Ailen filan gelebildiler mi canım ilk şoku atlattılar sanırım. :KK66:

Bende reflü yatağı almayı düşünüyorum.

kizlar sabah uyandim suyum geldi hala geliyor ve ben hic hazir degilim acil hastaneye gidiorum dua edin
Hadi hayırlı güzel haberler verirsin inşallah ayrı bi heycan yaptım aramızda 1 gün var yani benimkininde gelme ihtimali var sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebeğini

Kaynım ihtiyaç duyarsan bizde var demişti diye henüz almadım, doğunca bakalım demiştim ama yastık konusu kafama takıldı.

Dr lar 2 yaşına kadar yastık önermiyormuş.

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    62,6 KB · Görüntüleme: 66
Kaynım ihtiyaç duyarsan bizde var demişti diye henüz almadım, doğunca bakalım demiştim ama yastık konusu kafama takıldı.
Oglum iki aylikken falan kusmaya basladi zaten bu yuzden 5.5aylik ek gidaya baslamistik
Dr.u yastikta degilde penye kundaklardan hafif yukseklik yapip uzerinde yatirmamizi istemisti
bide her uyandiginda diger yana yatiriyordum kafa kemikleri cok yumusak oldugu icin kafasinda sekil bozuklugu olmasin diye

flora_10 flora_10 kendimi paraladım resmen artık çıksın diye ama ı ıh yok:KK53:
Bu gidişle normal doğum bekleseydim haberlere çıkan 17 aydır hamile olan kadın gibi olurdum kesin :KK70:
Şu su gelmesi olayını çok merak ediyorum bende. Dur bakalım daha 3 günüm var belki gelir:deli:
Sırf bunu yaşamak için sezaryandan önce ebeye gel kız suyumu patlat diyesim war :halay:
Ay ay sabah sabah guldurdun beni ya :KK70::KK70:

Kızlar tahlil sonucunu gostermeye geldigimde tansiyonum yüksek cikti baya. Dinlenip olcmesinr ragmen 18-11 e kadar çıktı. Doktor da cok riskli acil sezeryan dedi. Kahvaltida yapmistim halbuki :KK43: sonuc olarak sezeryan oldum bebegimde bende iyiyiz cok şükür birbirimize alismaya calisiyoruz :) pek minnak bir kizim oldu 2740gr ufacik minnacik bisey :) darisi bekleyen sirasi gelen herkese olsun. Bizim kız surpriz yapti bize
Gözün aydın canım allah anali babalı büyütsün inşallah. :nazar:

Back