Evet sancılara takılmamaya, uyumaya çalış bolca. Allah her şekilde o gücü verecektir sana ama ilk doğum olduğu için uzun sürüyor ve beklemek yoruyor en çok da
Kızlar şimdi geldik hastaneden. Ebe açıklık muayenesi yaptı henüz 1 parmak. Muayene esnasında da nişanım geldi. Hatta halen gelmeye devam ediyor azar azar, ped ile dolaşıyorum. Nst ye girdim düzenli kasılmalarım başlamış 50-60 larda gözüktü. Aktif doğum için yeterli bir rakam değil ama sıkıntı ben bunları 1,5 dk da bir yaşadım ve tam bitti derken diğeri geliyordu ve dinlenmeye fırsat bulamadım haliyle. Ebe de şaşırdı birden aralıklarının sıklaşmasına. Doğum başlamış gözüküyor dedi ama 100 leri görmeden hastaneye gitmek istemedik. Zaten hiç uyumadığın için enerjiye ihtiyacın olacak, git dinlenebildiğin kadar dinlen, sık sık duş al dedi. Gün içinde tekrar haberleşeceğiz. bizim eve yakın oturduğu için benim sancı durumuma göre gelip açıklık kontrolü yapacak. Şuan uyku sancıdan daha ağır basıyor ve gidip uyuyacağım. Gelişmelerden haberdar ederim.
Yalnız çok şanslısın, öyle özel bir eben var. Sabah gidip kontrol olma şansın da oldu. Direkt hastaneye gitseydin yatardın muhtemelen. Şimdi evde uyumadan bile dinlenirsin inşallah