Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Evet sancılara takılmamaya, uyumaya çalış bolca. Allah her şekilde o gücü verecektir sana ama ilk doğum olduğu için uzun sürüyor ve beklemek yoruyor en çok da
Yalnız çok şanslısın, öyle özel bir eben var. Sabah gidip kontrol olma şansın da oldu. Direkt hastaneye gitseydin yatardın muhtemelen. Şimdi evde uyumadan bile dinlenirsin inşallah

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. Kilosu çokta a değil bundan sonra daha hızlı büyür.

kizlar sabah uyandim suyum geldi hala geliyor ve ben hic hazir degilim acil hastaneye gidiorum dua edin
Ayyy canım Allah yardımcınız olsun, seni de sakin sakin bekleyenler listesine almıştım ben halbuki, hadi güzel haberlerini bekliyoruz, sağlıkla gelsin prensesimiz inşallah, duamdasın canım.

Canım artık kavuşma vakti geldi, inşallah normal doğumla kucağına gelecek minik zeynep'in. Allahım kolay doğumlar nasip etsin inşallah, dün sana egzersiz yapıyor musun diye sorduğumda sıranın sende olduğunu hissetmiştim, Güzel haberlerini bekliyoruz, dinlen güzelce, sevgiler kuzummm

Bende reflü yatağı almayı düşünüyorum.

kizlar sabah uyandim suyum geldi hala geliyor ve ben hic hazir degilim acil hastaneye gidiorum dua edin
Hadi hayırlı güzel haberler verirsin inşallah ayrı bi heycan yaptım aramızda 1 gün var yani benimkininde gelme ihtimali var sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebeğini

Kaynım ihtiyaç duyarsan bizde var demişti diye henüz almadım, doğunca bakalım demiştim ama yastık konusu kafama takıldı.
Oglum iki aylikken falan kusmaya basladi zaten bu yuzden 5.5aylik ek gidaya baslamistik
Dr.u yastikta degilde penye kundaklardan hafif yukseklik yapip uzerinde yatirmamizi istemisti
bide her uyandiginda diger yana yatiriyordum kafa kemikleri cok yumusak oldugu icin kafasinda sekil bozuklugu olmasin diye

Sırf bunu yaşamak için sezaryandan önce ebeye gel kız suyumu patlat diyesim war
Ay ay sabah sabah guldurdun beni ya

Gözün aydın canım allah anali babalı büyütsün inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…