Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Canim bende hep oyle diyordum. Temizlik bitsin oyle gelsin. Temizlik yaptim tamam artik gelebilir zeynep hanim dedim ve aksam uzeri kontrole gittigimde doktor hastaneye yatisini yapalim gelsin artik dedi bizim sozumuzu dinliyor bu veletler

Hahaha zaten cumartesi temizlik pazar günü direk doğum. Geçen hafta gelseydi vallahi çok iyi olacaktı bunalmıştım.
Bu arada görümce kayınvalide 2lisiyle durumlar ne alemde

Selam herkese.. Sayfalari okuyamadim henuz. Herkes iyidir umarim. Elif beren 10.11de 2650gr 49cm olarak dogdu :)

Ikimiz de iyiyiz. Henuz kalkmadim yeni birseyler yemeye basladim. Insallah sonrasi da kolay olur. Hepinizi opuyorum
Ohh çok sevindim canım kavuştunuz, sağlıklı keyifli günler size

Kızlar tahlil sonucunu gostermeye geldigimde tansiyonum yüksek cikti baya. Dinlenip olcmesinr ragmen 18-11 e kadar çıktı. Doktor da cok riskli acil sezeryan dedi. Kahvaltida yapmistim halbuki sonuc olarak sezeryan oldum bebegimde bende iyiyiz cok şükür birbirimize alismaya calisiyoruz :) pek minnak bir kizim oldu 2740gr ufacik minnacik bisey :) darisi bekleyen sirasi gelen herkese olsun. Bizim kız surpriz yapti bize

Bu kizlar cok sabirsiz. Allah anali babali buyutsun canim. Hayirli evlat eylesin insallah

Hahaha zaten cumartesi temizlik pazar günü direk doğum. Geçen hafta gelseydi vallahi çok iyi olacaktı bunalmıştım.
Bu arada görümce kayınvalide 2lisiyle durumlar ne alemde
Ucuslardalar ev panayir yeri gibi annem, kayinvalidem, gorumcem derken evde bos koltuk yok. Sezeryanli oldugum icin kizin bakimiyla onlar ilgileniyor. Genelde kayinvalide kimseye aman vermiyor. Bu aksam kendi evlerindeler. Ilk kez az once kizimin altini temizledim, mamasini hazirlayip doyurdum. Anne oldugumu az once daha fazla idrak ettim sanirim. Annemi kaldirmadim kendim basarabilecegimi ispatlamaya calisyorum onlara ki annem zaten 3-5 gune gidecek kaynanada bakamiyor deyip basima coreklenmesin simdilik durumlar boyle canim

Aaa R rootstock derken sen sürpriz yaptın:) hayırlı oldun canım. Eşin gelebildi mi?

Ayyy son durumun ne
Uyuyamadım. Duştan sonra hafifledi derken daha da şiddetlendi. Ebeme mesaj atıp anlattım durumu. Doğumun başlamış olabilir ama bazen doğumlar karanlıkta tetiklenir gündüzleri baskılanır dedi. Gün doğmasını bekleyelim dedi. eğer halen şiddetinde azalma olmazsa ebenin yakınlardaki bir hastanede sabah 8 de doğumu varmış öncesinde muayene için gideceğiz oraya. Şimdilik bel masajlarıyla baskılıyoruz umarım o gün bugün değildir de azcık uyuyabilirim.

Hayirlisi olsun canim. Bebegin ve senin icin hangi gun uygunsa oyle olsun diye dua edelim. Bende 3 gundur toplasan 6-7 saat anca uyumusumdur ama senin normal dogum icin enerjiye ihtiyacin olacak.

Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün.

Hakkında hayırlı ne ise o olsun inşallah sağlıcakla kavuş bebeğine rabbim bizede nasip etsin inşallah:)

Ay maaşallah gecenin sürprizi
Sağlıkla büyüsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…