Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Huzursuz bacak sendromu yaşayan ve bu yuzden uyumayan var mi, 1 aydir hic gecmedi bacağımı sallamaktan helak oldm
Beni de ekleyin.Ben ben ben![]()
Geliyor olmasınBeni de ekleyin.
Gelip giden bel ve kasık ağrılarım var. Bugün muayene çıkışı ağrın olabilir dedi ve oldu. Muayene rahattı acı hissetmedim ama ağrılar geliyor gidiyor.
Aralarını saydım 10-15 dk da bir duruyor ama çok ciddiye almadım şimdilik. Lekelenme de olabilir demişti ki o da oldu. Kahverengi-pembe akıntım oldu.
Hayırlara gitsin bakalım.![]()
Çok komik şekilde 5 dk da 1 e düştü. Ben bi duş alayım konuşuruz şgkfkdjsjsGeliyor olmasın
Çatı muaynesi doğumu tetikliyor diyorlardı genelde. Duş falan alsana canım, rahatlatır belki
Benimde 30dk arası olan kasılmalarım var dikiliyorumbugün gelmesin, cumartesi temizlik var. O bitsin öyle
![]()
O salak saçma hastalık bende de war doğumdan öncede sonrada hiç geçmedi dahada arttı. Resmen sinirimle oynuyor beynim de zonkluyor dizden aşağısını kopartip atasim warHuzursuz bacak sendromu yaşayan ve bu yuzden uyumayan var mi, 1 aydir hic gecmedi bacağımı sallamaktan helak oldm
Çok komik şekilde 5 dk da 1 e düştü. Ben bi duş alayım konuşuruz şgkfkdjsjs![]()
Çok heyecanlı ya hayrlisi ins
Çok komik şekilde 5 dk da 1 e düştü. Ben bi duş alayım konuşuruz şgkfkdjsjs![]()
Ben şok hepimiz iptal ayyyy geliyor bencedee
Rootstock doğuracak die beklerken senin sancılar başlarmış bide@DIPTISDIPTIS
Gaz dir o gazDuş aldım duş başlığıyla sıcak kompres uyguladım belime ve kasık bölgesine, biraz rahatladım gibi kızlar. Bilmiyorum tekrarlar mı , ,genelinde adet ağrısının şiddetlisi, çok çok rahatsız etmeyen ama düzenli tekrarlayan bir ağrıydı. Şuan bağırsaklarımda hareketlenme var sadece. Öyle tahmin ediyorum çatı muayenesiyle alakalı bir durum. Belli de olmaz tabi yarın bebemin fotosunu atarım size belki.Ben uyumayı deneyeyim öperim hepinizi.
![]()
Gozunuzaydin canim. Kendi bebisimle ilgilenmekten pek giremiyorum kk ya yeni gordum. Allah anali babali buyutsun hayirli bir evlat olarak yetissin insallahAmin kizlar :)) evet canim sezeryan oldu..
Canim bende hep oyle diyordum. Temizlik bitsin oyle gelsin. Temizlik yaptim tamam artik gelebilir zeynep hanim dedim ve aksam uzeri kontrole gittigimde doktor hastaneye yatisini yapalim gelsin artik dediGeliyor olmasın
Çatı muaynesi doğumu tetikliyor diyorlardı genelde. Duş falan alsana canım, rahatlatır belki
Benimde 30dk arası olan kasılmalarım var dikiliyorumbugün gelmesin, cumartesi temizlik var. O bitsin öyle
![]()