Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Selam herkese.. Sayfalari okuyamadim henuz. Herkes iyidir umarim. Elif beren 10.11de 2650gr 49cm olarak dogdu :)

Ikimiz de iyiyiz. Henuz kalkmadim yeni birseyler yemeye basladim. Insallah sonrasi da kolay olur. Hepinizi opuyorum
Canim benim gözünüz aydiiiiiinnnn.darisi başimizasezeryan oldun degilmi?

Zor oluyor, ama kedini mutsuz görmek zor. Ben artık alıştım. Eskisi gibi neşeli bir kedi değil, ama yavaştan da kızımla kovalamaca filan oynamaya başladılar, bakalım hayırlısı :) kedinin karakterine çok bağlı tabii. Sizinki hemen sever umarım, sorunsuzca atlatırsınız

Canım sürekli anlaşma yeniliyoruz bebişimle, gece sayıyoruz artık, az kaldı çokşükür, çok merak ediyorum seni,bebişi, nasıl gidiyor tatlım, sağlıkla kalın siz de, sevgiler...
çok yorgunum canım ya aslında bebiş çok rahat uykusu gazı emmesi. ama ben gözümü ayıramıyorum. bikaç defa uykuda kustu korkuyorum boğazına kaçar diye. yemeğimi bile yatakta bebişe bakarak yiyorum. bikaç ay geçip bebiş toparlanınca psikopatlığım umarım geçer . sende sağlıkla kal

Aynı dertten muzdaribiz canım bende ewde oturduğum yerde sırılsıklam oluyorum ve hayatımda bukadar terledigimi hatırlamıyorum kizimda temmuz da doğum yaptım ama inan hiç hatırlamıyorum bu kadar terledigimi..
Gece kalkıp üstümü değiştiriyorum sabah yine su gibi kalkıyorum.
Bu arada biz anne baba çocuk olarak yengeç burcuyuz :)) oğlum başak olarak gelicek aramıza nasıl olucak merak edioruz :)
Inşallah istediğin zamanda gelir oğlun. Ciğer gelişimi 37.haftada tamamlanıyor normalde son ay hızlı kg alıp ancak son iki hafta yeri dar olduğu için azalıyor kg alımı. Hiç merak etme yanılma payı yüksek oluyor ultrosonda belki dediklerinden daha fazla gelir kgsu
Doktorların doğum kg su olarak kabul ettiği kg 2.500 dür bunu normal görüyorlar. Tabi bakımı kolay oluyor ama daha düşük doğarsa da çok çabuk toplanıyor lar merak etme sen. Rabbim gönlüne göre wersin inşallah.
Ewet ikinci olunca insan daha rahat oluyor elbette ama emmeyince gaz sorunu olunca sarılık olunca hiç şüphesiz tecrübelerimin yerini stres ve olumsuzluklar alacak biliorum. allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun canım.. sağlıcakla esinle birlikte kucağına alman dileğiyle

Sezaryende anne uyusturulduktan sonra 7 kat kesi atiliyor canim.Iste cilt , cilt alti falan kesildikten sonra rahimdrn geçip amniyotik keseye ulasiliyor.Bu keseyi de kesip bebeği cikariolar sonra icerde kalan herseyi temizliolar.O su iceri aksa da temizlenio.Hani bazı anneler der ya normal doğum yap içinde ne varsa temizlensin diye :) Aslında sezaryende de içinde bişey kalmio. Benim doguma girecek ekiple nerdeyse her gün konusuyoruz.Onlar bebek 3700 ün ustundeyse sezaryene gir diolar kendini hirpalama hersey cok gelisti diolar ama ben oluruna kadar normal istiorum.Insallah sağ salim aliriz kucagimiza

Ne kadar aşık bir hamiş
Göndermesen bu defa lohusayken gidecekti ve bence daha kötü.
Bizler inan bana çok şanslıyız, görüntülü görüşme yapabiliyorsunuz baksana
Yıllarca millet asker yolu gözlermiş, her izinde hamile kalır ve kayınvalide elinde zebil olurlarmış yazık
Çok az kaldı kuzum cuma günü yine el ele

Zaman Zaman öyle içten de oluyor hemen tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorum doktorla bir konuşayım bakalım ne diyecek
Kolestazi karaciğerle ilgili bir problemmiş annede herhangi bir problem olmuyor ( kaşıntı dışında ) Bebek'te ise kakasını yeme sorunu falan oluyormuş Allah korusun.
Allah korusun Can'ım inşallah sağlıkla alalım kucaklarımıza

kubbaa evet kuzum kayinvalidem ve birlikte çalıştığı doktor inanilmaz tecrübeliler. onlar girecek dogumuma doktor falan neyse de kayinvalidemden çok cekiniorum soyleyemiorum da! Ay beni yine bi heyecan bastı
Can'ım Sezer'den neyse de normal de herşey canlı yayın
Eminim kv çok heyecanlıdır torununu kucağına ilk alacak kişi olacak diye müthiş bir deneyim

Can'ım ben ilk doğumum için kendim hazırladım süslerimi Mevlüt için de
Ama şimdi Zaman bulamıyorum Bebek tacımı yapabilirsem ne ala

Ozaman bende yazayım isim alternatiflerini az önce 12 adetten 3 adete düşürdük :)
1.Aziz mert
2.Yiğit alp
3.Ali emir (Emir ali)
Yardım ve yorumlarınızı bekliyorum canlar yoksa kura çekicez
3 e inince bile karar vermek zorken 12 den iyi elemissiniz yine canim :) aziz mert benim hoşuma gitti yine de son katar sizin tabi :)

Selam herkese.. Sayfalari okuyamadim henuz. Herkes iyidir umarim. Elif beren 10.11de 2650gr 49cm olarak dogdu :)

Ikimiz de iyiyiz. Henuz kalkmadim yeni birseyler yemeye basladim. Insallah sonrasi da kolay olur. Hepinizi opuyorum
Hayırlı olsun cnm kolaylıklar sağlıkla büyüsün inş

Ne kadar içten ve doğru şeyler yazmışsın.hepimiz bu duygulardan geçtik sanırım. İlk hcg değerim 7 çıkmıştı,olmadı derken oldu. Büyük bir kanama atlattım,kesin düştü diyerek hastaneye gittim ama kuzum orda duruyordu.hala karnıma bakıpta bu mucize değildir de nedir diye konuşuyorum kendimle ve şükrediyorum,dua ediyorum isteyenlere. Hepimizin yavrularının hayırlı güzel ömürleri olsun,sağ salim kucaklarımıza da alalım inşallah.

Inşallah canım..
Rabbim gönlünce büyütmeyi nasip etsin inşallah sağlıcakla gelsin meleğin
Rabbim can wericekse istersen taş taşı ama wermicekse yattığın yerden kalkma istersen. Rabbim yawrularimizin ömrünü hayırlı ve uzun eylesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…