Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Selam herkese.. Sayfalari okuyamadim henuz. Herkes iyidir umarim. Elif beren 10.11de 2650gr 49cm olarak dogdu :)

Ikimiz de iyiyiz. Henuz kalkmadim yeni birseyler yemeye basladim. Insallah sonrasi da kolay olur. Hepinizi opuyorum
Allah analı babalı büyütsün insallah umarım en kısa zamanda toparlanirsin

Evet canım sancı çıktı. Ama kan tahlili ve rahim acikligina baktı. Sorun görmedi. Haftaya tekrar gideceğiz. 9 eylülde sezeryan olacağım sanırım. Tabi gelmek istemezse... kilo düşük çıktı. 2500 olmuş sadece... Ama boyu uzamış. 49.5 cm olmuş. İnşallah 3 kilo olur. Kilo da yanlışta olabilir dedi. Bebiş biraz aşağıya kaymış. Bu nedenle eksikte olabilir dedi. Artık bilmiyorum. Az daha kilo alıp 9 eylüle kadar sabreder inşallah...
İnşallah bekler canım,seninle tarihlerimiz yakın,bizim tarih 1eylülde belli olacak ama 9eylülde olmasını ben de çok istiyorum.2 gündür sancılarım tamamen alt tarafta, afedersin vajinanın içinde hissediyorum, eşim de yurt dışından cuma günü dönüyor,bebeğimle anlaşma yapmıştık bekleyecekti ama 2 gündür çok korkutuyor beni,bu gece doğru düzgün uyumadık bile,Rabbim yardımcımız olsun.

Başı üstte derken doğum pozisyonu almamış mı? Kanala mı girmemiş

Tadını çıkar bu günlerin insan karnındayken doğsa da kucağıma alsam diyor doğunca da özlüyor karnında taşıdığı günleri. İnşallah uslu bir Bebek olur da hamileliği özlemeye vakit bulursun
Sağlıkla haberlerini bekliyorum
hepinizin güzel haberlerini:)
Kanala girmemiş canım rahat rahat kafa atıyor halen. :) Şükürler olsun baştan beri güzel bir gebelik geçiriyorum, sona yaklaştım. Allah hepimizin hakkında hayırlı olanı versin. Önce sağlıkla gelsinler sonra hayırlı güzel evlat olsunlar.
Teşekkür ederim canım, senin kızın rahatı iyi görünüyor, yürüyüş,egzersiz filan yapıyormusun kanala inmesi için, hala normal doğum olan tek kişi yok aramızda, sezaryen tarihi belli olan bir çok arkadaş da var, tarih ve durum olarak sen normal doğum yapacak ilk kişi gibi duruyorsun:KK66:Sağlıkla kavuşalım inşallah.
İnşallah canım. Baştan beri yürüyorum, evde de topla egzersizler yapıyorum. Doktora da dışardan itici kuvvet olarak ne yapabiliriz? Dedim. :) "Bu günleri özleyeceksin, şuan sadece keyfini çıkar ve kızının gelmek istediği günü bekle. Eşinle 1-2 saat mesafedeki ufak bir tatile bile çıkabilirsiniz. :D Senden tek isteğim o gün geldiğinde son anda ben sezeryan olacağım deyip beni yalnız bırakma sakın. Elimizden geleni yapacağız" dedi. Öncelik bebeğimin ve benim sağlığımız. Doktoruma her konuda güveniyorum, eğer kendi ağzından sezeryana dönelim demediği sürece, Allah' tan güç istiyorum normal doğumla kucaklayabilmek için. Hepimizin hakkında hayırlı olan olsun canım.

. .
Merhaba,bizim de bi kedimiz var, umarım bebeklerle güzel anlaşırlar kıskanmazlar, heyecanla ilk vereceği tepkiyi bekliyorum, kedimi de o kadar seviyorum ki kıyamam asla anlaşamazlarsa, bebek odasına alıştırsam mi ben de, kedi içeri girmesin diye kapıyı kapalı tutuyoruz, girmemeyi öğrensin diye, siz neler yapıyorsunuz?
Ben ayrı oda yapmadım besik yatak odasında, o nedenle girdirmemezlik yapamam bizimle uyuyor çünkü :) hazırlık olarak sadece ara ara bebek sesi açıyorum tlfdan onda da haber verir gibi gelip bize sürtünüyor. Odayı kapalı tutmak ya da eşyalarını uzak tutmak daha çok merak yapmasın. Kediler sınırları sevmiyor malum. Bir de Doğumdan sonra ilk giydiği kiyafetini biz hastanedeyken eve göndereceğim kokusunu önce alsın gelince tanıdık koku olsun diye.

Kanala girmemiş canım rahat rahat kafa atıyor halen. :) Şükürler olsun baştan beri güzel bir gebelik geçiriyorum, sona yaklaştım. Allah hepimizin hakkında hayırlı olanı versin. Önce sağlıkla gelsinler sonra hayırlı güzel evlat olsunlar.

İnşallah canım. Baştan beri yürüyorum, evde de topla egzersizler yapıyorum. Doktora da dışardan itici kuvvet olarak ne yapabiliriz? Dedim. :) "Bu günleri özleyeceksin, şuan sadece keyfini çıkar ve kızının gelmek istediği günü bekle. Eşinle 1-2 saat mesafedeki ufak bir tatile bile çıkabilirsiniz. :KK70: Senden tek isteğim o gün geldiğinde son anda ben sezeryan olacağım deyip beni yalnız bırakma sakın. Elimizden geleni yapacağız" dedi. Öncelik bebeğimin ve benim sağlığımız. Doktoruma her konuda güveniyorum, eğer kendi ağzından sezeryana dönelim demediği sürece, Allah' tan güç istiyorum normal doğumla kucaklayabilmek için. Hepimizin hakkında hayırlı olan olsun canım.
Amin canım inşallah, bilinçli bir dönem geçirdin maşallah,sonuna kadar da Allah yardım eder sağlıkla kavuşursunuz inşallah Zeynep'ine.

Merhaba,bizim de bi kedimiz var, umarım bebeklerle güzel anlaşırlar kıskanmazlar, heyecanla ilk vereceği tepkiyi bekliyorum, kedimi de o kadar seviyorum ki kıyamam asla anlaşamazlarsa, bebek odasına alıştırsam mi ben de, kedi içeri girmesin diye kapıyı kapalı tutuyoruz, girmemeyi öğrensin diye, siz neler yapıyorsunuz?

Odayı kapalı tuttukça benimki hırslandı. Açık kaldığı gün girip ortalığı talan etti. Perdenin üstünde halay çekmiş ve malesef yırtmıştı.
Kurcalanmadık delik bırakmamıştı. Bende traş ettirip özgür bırakma kararı aldım. Şimdi hiç ilgilenmiyor, sadece serin diye beşiğin altında uyuyor sürekli. Kedi milletine birşeyi yasaklayınca daha ilgi çekici geliyor herşeyimiz. :KK45:

Neredeyse soğuk denilecek ılık suyla duşumu alıyorum, giyiyorum şortumu tişörtümü, sürüyorum deodorantımı, ohh miss...ama 5 dk taş çatlasın 10 dk sonra ne oluyor, sırtımdan aşağıya terler akıyor, iç çamaşırım bildiğin sırılsıklam, incecik tişört,şort bana keçeden örme gibi geliyor 4-5 yıldır kıyamadığım belimdeki saçlarımı, kuaförün de azizliğine uğrayarak 5.ayımda göğüs hizasında kestirmiştim, ya at kuyruğu ya tepede topuz saçalrım. ama göbeğim harici hiçbir şeyi taşıyamıyorum, eşim hindistandan gelirken çok komik bir terlik getirmişti, bu keten çuvallar olur ya ondan terlik yapmışlar, klimalı terlik diye evde onları giyiyorumayaklarımda terlik bile istemiyorum yoksa,fazla geliyorlar, dün gece eşimle konuşuyoruz telde, sen varken yatağın sağına dönmesi kolaydı,şimdi hiç dönemiyoruz dedim, anlamadı önce iyi bir şey söylediğimiNeden diyor, bir tane esnek balon al eline biraz büyükçe olsun dedim, şöyle 1,5 litrelik damacana suyu da balonun içine doldur, 3,5 kg civarında bir de kavun al, onu da koy balonun içine bebek niyetine, 1,5 kglık da kıyma paketi koy plaesenta niyetine, balonun ağzını bağla, göbeğine yerleştir, sırt üstü uzan yatağa sağına soluna bir dönmeye çalış, anlarsın dedim, adamın bir ağlamadığı kaldı telefonda:( bencillik edip artık gelsin oğluşum diyemiyorum ama geceleri de daha bir zor oluyor kızlar bu sıcaklarda,Allah hepimizi hayırlısıyla,sağlıkla kavuştursun inşallah.

sinemnur sinemnur amanın kalmış 2 gün sabretsin azıcık paşa:KK53:
Bolbol su iç canım kasılmaları biraz daha rahatlatıyor.
Birde akşam yemeğini çok kaçırınca çıldırıyorlar içeride:KK53:
İnşallah canım ya, bir de adama ben git dedim, gitme dersen gitmeyeceğim, bayram sonrasına bırakacağım dedi, o da içime sinmedi, annesini getirmeyi teklif etti onu da istemedim, sabahın beşinde konuştuk görüntülü, anladı tabii durumu, sancın var senin, abimlere haber vereyim, hastaneye gidin vs. başladı, benim de sancım olsa da içim bir rahat ne bileyim, eşim yokken kendimi doğumda hayal bile edemiyorum, dua et canım bize. Eşim yok diye yemeği de geçiştiriyorum bugünlerde hep, meyve süt filan idare ediyorum , dün eşimin arkadaşları vardı, ayakta kaldım azıcık biraz da ondan sanırım, inşallah bekler bakalım paşa, senin Rüzgar misali Selim Tuna da deşip çıkacak göbeğimi.

İnşallah canım ya, bir de adama ben git dedim, gitme dersen gitmeyeceğim, bayram sonrasına bırakacağım dedi, o da içime sinmedi, annesini getirmeyi teklif etti onu da istemedim, sabahın beşinde konuştuk görüntülü, anladı tabii durumu, sancın var senin, abimlere haber vereyim, hastaneye gidin vs. başladı, benim de sancım olsa da içim bir rahat ne bileyim, eşim yokken kendimi doğumda hayal bile edemiyorum, dua et canım bize. Eşim yok diye yemeği de geçiştiriyorum bugünlerde hep, meyve süt filan idare ediyorum , dün eşimin arkadaşları vardı, ayakta kaldım azıcık biraz da ondan sanırım, inşallah bekler bakalım paşa, senin Rüzgar misali Selim Tuna da deşip çıkacak göbeğimi.
Bizim bu bebekler babacı canım, eminim eşin gelmeden gelmeyecektir Selim Tuna. Seni çok iyi anlıyorum ben de uzun dönem aynı tereddütleri yaşadım biliyorsun. Babası geldikten sonra hiç umrumda olmadı ağrılar sızılar. Biliyorsun ki bir dokunuşuyla hafifleyeceğim. Eşlere aşık evlenince böyle oluyor galiba. Allah eksikliklerini vermesin.

Selam herkese.. Sayfalari okuyamadim henuz. Herkes iyidir umarim. Elif beren 10.11de 2650gr 49cm olarak dogdu :)

Ikimiz de iyiyiz. Henuz kalkmadim yeni birseyler yemeye basladim. Insallah sonrasi da kolay olur. Hepinizi opuyorum
Masallah ne güzel haber sağlıklı güzel günler sizin olsun

. .
Ben ayrı oda yapmadım besik yatak odasında, o nedenle girdirmemezlik yapamam bizimle uyuyor çünkü :) hazırlık olarak sadece ara ara bebek sesi açıyorum tlfdan onda da haber verir gibi gelip bize sürtünüyor. Odayı kapalı tutmak ya da eşyalarını uzak tutmak daha çok merak yapmasın. Kediler sınırları sevmiyor malum. Bir de Doğumdan sonra ilk giydiği kiyafetini biz hastanedeyken eve göndereceğim kokusunu önce alsın gelince tanıdık koku olsun diye.

Gunaydin kizlar ben dun kontrole gittim devlet hastanesine gidiyorum bebegin kafa cevresi ve bacak boyu iyi ama karin cevresi 34 haftada kalmis dedi bi hafta sonra tekrar cagirdi eger yine gelismezse riskli gebelige gonderecekmis napmam lazim basina boyle birsey gelen varmi normal doguma engel mi yardim lutfen
bnimde tam tersi karnı bugün iki hafta ilerde cıktı kafama takılıyor benimde :(

İnşallah bekler canım,seninle tarihlerimiz yakın,bizim tarih 1eylülde belli olacak ama 9eylülde olmasını ben de çok istiyorum.2 gündür sancılarım tamamen alt tarafta, afedersin vajinanın içinde hissediyorum, eşim de yurt dışından cuma günü dönüyor,bebeğimle anlaşma yapmıştık bekleyecekti ama 2 gündür çok korkutuyor beni,bu gece doğru düzgün uyumadık bile,Rabbim yardımcımız olsun.

İnşallah 9 eylülü beklerler. Eşin olsa belki kafan rahat olurdu. Daha az ağrı hissederdin. İnşallah anneyi uzmez.

benim kasıklarda ve belimde ağrı hissediyorum. Bazen böbreklerimi tepikliyor . İlginç bir his. Acı...

Kızlar size isim danışmak istiyorum sizce Mehmet Mete mi yoksa Mehmet Kerem mi? Hangisi daha hoş geliyor kulağa sizce? Fikirleriniz icin şimdiden teşekkürler hepinize ♡
Mehmet kerem daha hoş geliyor kulağa ah ah o isim konusu bizdede sıkıntı eşim artık ben karışmıyorum ne koyarsan koy dedi bu tavrı sinir ediyor beni bi orta yol bulamadık ben tek isim istiyorum o iki isim diyorum soyadımız kısa olsa tamam 2 isim koyalım ama soyadımız uzun ben evlenmeden öncede soyadım uzundu ve 2 ismim var kimlikte yazıyor ikiside hoş ilkini kullanıyorum diğeri hep resmi yerlerde mecbur ve senelerce zorluğunu çektim aynı şeyi çocuğum yaşamasın istiyorum ve bunu eşime anlatamıyorum nato mermer nato kafa benimki :)

Bizim bu bebekler babacı canım, eminim eşin gelmeden gelmeyecektir Selim Tuna. Seni çok iyi anlıyorum ben de uzun dönem aynı tereddütleri yaşadım biliyorsun. Babası geldikten sonra hiç umrumda olmadı ağrılar sızılar. Biliyorsun ki bir dokunuşuyla hafifleyeceğim. Eşlere aşık evlenince böyle oluyor galiba. Allah eksikliklerini vermesin.
Amin canım, kurban bayramı mehmetçik vakfı reklamı çıkıyor TV'de asker, hamile eşiyle vedalaşıyor, ben oturup ağlıyorum, Rabbim zor sınavlar yaşatmasın kimseye. Sen de hamileyken ne planlar ne programlar yaparken hayat neler gösterdi, beni en iyi sen anlarsın.

İnşallah 9 eylülü beklerler. Eşin olsa belki kafan rahat olurdu. Daha az ağrı hissederdin. İnşallah anneyi uzmez.

benim kasıklarda ve belimde ağrı hissediyorum. Bazen böbreklerimi tepikliyor . İlginç bir his. Acı...
Evet canım37.haftadayız sonuçta, eğer bebeğim kendisi gelmeyi seçerse daha erken çok üzülmem ama babamız yanımızda olsaydı rahatlayacaktım, eşim uzaktan nst olarak kullanıyor beni, "sancım var biraz diyorum" ne kadar biraz,nstye bağlansan mesela o gün 40 çıkmıştı bukaçtır diyor, 0 40 ise bu 70 80 var diyorum, hemşire de doğum sancısı 100 lerde olur demişti, adam da telaş oluyor, yok diyorum, sürekli , düzenli değil, bir kavuşsaydık babamıza, o da biz de rahatlayacağız.

Mehmet kerem daha hoş geliyor kulağa ah ah o isim konusu bizdede sıkıntı eşim artık ben karışmıyorum ne koyarsan koy dedi bu tavrı sinir ediyor beni bi orta yol bulamadık ben tek isim istiyorum o iki isim diyorum soyadımız kısa olsa tamam 2 isim koyalım ama soyadımız uzun ben evlenmeden öncede soyadım uzundu ve 2 ismim var kimlikte yazıyor ikiside hoş ilkini kullanıyorum diğeri hep resmi yerlerde mecbur ve senelerce zorluğunu çektim aynı şeyi çocuğum yaşamasın istiyorum ve bunu eşime anlatamıyorum nato mermer nato kafa benimki :)
Teşekkürler fikrin için canim. Iki isim bence daha karizmatik duruyor ama tabi soyadi uzunsa bir kez daha dusunmek lazim dedigin gibi. Biz de bi karar veremedik esimle bi de sizlere danismak istedim acaba disardan bi göz hangisiniz begeniyor merak ediyorum

Back