Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Selam herkese.. Sayfalari okuyamadim henuz. Herkes iyidir umarim. Elif beren 10.11de 2650gr 49cm olarak dogdu :)

Ikimiz de iyiyiz. Henuz kalkmadim yeni birseyler yemeye basladim. Insallah sonrasi da kolay olur. Hepinizi opuyorum
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah darısı başımıza inşallah

Selam anneler. Muayeneden geldik biz. Kilomuz 2 hafta öncesine göre aynı 2900 lerde seyrediyor. 2700-3200 arası gelebilirmiş miniş. Gelişimde bir sıkıntı olmadığı için kilonun artmamasına takılmadı doktorumuz. Zaten son haftalarda yavaşlayabileceğinden bahsetmişti. Başı halen üstte, doğum pozisyonuna inmemiş. Suyu, plasentası da iyi. Çatı muayenesini de oldum bu arada, 1 cm açıklığım çıktı. Rahim ağzında incelmeler var. çatı kemiklerimde de engelimiz yok çok şükür. Şuan normal doğum için her şey uygun gözüküyor. Bu arada muayene olacaklar tırsmasın sakın, çok basit ve 1 dk bile almayan bir işlem. Bu saatten sonra bizim kızın keyfine kaldık biz. :) bu gece de gelebilir veya 41. Haftanın sonuna kadar bekleyebilir(yaklaşık 15 gün). Doğal yoldan ittirir kendini umarım da ilaçla başlatmaya gerek kalmaz. Hayırlısı olsun hakkımızda. :)
Başı üstte derken doğum pozisyonu almamış mı? Kanala mı girmemiş

Tadını çıkar bu günlerin insan karnındayken doğsa da kucağıma alsam diyor doğunca da özlüyor karnında taşıdığı günleri. İnşallah uslu bir Bebek olur da hamileliği özlemeye vakit bulursun
Sağlıkla haberlerini bekliyorum
hepinizin güzel haberlerini:)

sinemnur sinemnur bu arada benimkinin kordonlar yine boynunda ama ne bebek için ne doğum için engel değilmiş konuştuğumuz gibi. Kordondan geçen kan akışı ve bebişin kalp atımı değişirse sıkıntı oluyormuş.
Teşekkür ederim canım, senin kızın rahatı iyi görünüyor, yürüyüş,egzersiz filan yapıyormusun kanala inmesi için, hala normal doğum olan tek kişi yok aramızda, sezaryen tarihi belli olan bir çok arkadaş da var, tarih ve durum olarak sen normal doğum yapacak ilk kişi gibi duruyorsun;)Sağlıkla kavuşalım inşallah.

Selam herkese.. Sayfalari okuyamadim henuz. Herkes iyidir umarim. Elif beren 10.11de 2650gr 49cm olarak dogdu :)

Ikimiz de iyiyiz. Henuz kalkmadim yeni birseyler yemeye basladim. Insallah sonrasi da kolay olur. Hepinizi opuyorum
Aramıza hoşgeldin Elif Beren:KK200:topiğimizin ilk başak burcu:) oğlunla aynı kiloda doğdu sanırım canım, sen tecrübeli bir anne olarak ne gerekiyorsa yaparsın zaten, ikinize de maşallah:nazar: inşallah acısız, ağrısız bol sütlü dönemleriniz olsun, öpüyoruz sizi.

maşşalah, birlikte uzun mutlu ömürler dilerim :)

Canım sancı mı çıktı,suyu nasıl bebeğinin, inşallah hakkınızda hayırlısı, duamdasınız.

Evet canım sancı çıktı. Ama kan tahlili ve rahim acikligina baktı. Sorun görmedi. Haftaya tekrar gideceğiz. 9 eylülde sezeryan olacağım sanırım. Tabi gelmek istemezse... kilo düşük çıktı. 2500 olmuş sadece... Ama boyu uzamış. 49.5 cm olmuş. İnşallah 3 kilo olur. Kilo da yanlışta olabilir dedi. Bebiş biraz aşağıya kaymış. Bu nedenle eksikte olabilir dedi. Artık bilmiyorum. Az daha kilo alıp 9 eylüle kadar sabreder inşallah...

Dun gece hic kimse uyuyamamis...ne zor gecti benim icinde...ama az kaldi diye sabir ediyorum artik..allah buyuk..annecigimde benimle birlikte uyanip oturdu kadincagiz..halime cok uzuluyor:KK43:(( dogunca minik kizimin poposuna poposuna vuracak ahdetti:)))) beni üzdugu icin☺ tum yazilanlari okuyorum ama kasilma sanci gerilme bebek hareketi ben bunlarin arasindaki farki anlayamiyorum hala☺☺☺dun gece cok hareketliydi hanimefendi...kafasiydi sanirim sag tarafa dogru itiyordu.sonra ayaklarini asagiya dogru itiyordu rahimde baya baski hissetim...birde sanirim su rahim toplanmasini yasadim..ara sira duzenli degil ama kasik agrisi yasiyorum..batma oluyor..ama tum bunlar dogumun yaklastiginimi gosteriyor bilmiyorum:KK43:((

Baya konuşulmuş anlaşılan. Bende uyuyamadım gece. Sürekli kalk ağrı yat ağrı wcye gir derken sabah oldu...

Selam anneler. Muayeneden geldik biz. Kilomuz 2 hafta öncesine göre aynı 2900 lerde seyrediyor. 2700-3200 arası gelebilirmiş miniş. Gelişimde bir sıkıntı olmadığı için kilonun artmamasına takılmadı doktorumuz. Zaten son haftalarda yavaşlayabileceğinden bahsetmişti. Başı halen üstte, doğum pozisyonuna inmemiş. Suyu, plasentası da iyi. Çatı muayenesini de oldum bu arada, 1 cm açıklığım çıktı. Rahim ağzında incelmeler var. çatı kemiklerimde de engelimiz yok çok şükür. Şuan normal doğum için her şey uygun gözüküyor. Bu arada muayene olacaklar tırsmasın sakın, çok basit ve 1 dk bile almayan bir işlem. Bu saatten sonra bizim kızın keyfine kaldık biz. :) bu gece de gelebilir veya 41. Haftanın sonuna kadar bekleyebilir(yaklaşık 15 gün). Doğal yoldan ittirir kendini umarım da ilaçla başlatmaya gerek kalmaz. Hayırlısı olsun hakkımızda. :)
Canm benim inşallah kızın seni daha çok bekletmeden gelir annesi, merakla normal doğum hikayesi bekliyorum:KK200::nazar:

Elif Beren hoşgeldi:KK200: seninde gözün aydın canm, kızının sağlıklı sıhhatlı bol gülücüklü ömrü olsun inşallah:dua::nazar:

Hayırlı olsun sağlıklı şekilde kucağına almışsın Allah analı babalı büyütsün.

Günaydın kızlar büyük oğlum bebişin yatağını denedi bu gece, anlaşılan beğendi :) Eki Görüntüle 1874908
Merhaba,bizim de bi kedimiz var, umarım bebeklerle güzel anlaşırlar kıskanmazlar, heyecanla ilk vereceği tepkiyi bekliyorum, kedimi de o kadar seviyorum ki kıyamam asla anlaşamazlarsa, bebek odasına alıştırsam mi ben de, kedi içeri girmesin diye kapıyı kapalı tutuyoruz, girmemeyi öğrensin diye, siz neler yapıyorsunuz?

Allah analı babali büyütmek nasip etsin canım :KK54: darısı hayırlısıyla bizim basimiza inşallah

Back