Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla büyüt inşallah bebeğini benimde tüp bebek şuan için herşey normal doğumu gösteriyor çok şükür kan sulandırıcı ilacımı bıraktım ben son anda değişmezse normal doğum yapıcam inşallah bebeğini emzirirken dua et bana ve tüm hamile arkadaşlarımıza olurmu :)şimdiden Allah kabul etsin ve Allah razı olsun

Gozun aydin cnm Allah anali babali buyutsun

Etten mi kilo aldı diyorsun bir de sabah pekmez yeme olayı vardı bende onu deniyorum bakalım haftaya kontrol var kilosu ne olmuş bakacağız, benim hala çatı muayenesi için birşey demedi ben biraz geriliyorum
Genelde 38'i dolunca oluyor çatı muayenesi canım. O yüzden bence dememiştir birşey. Çatı muayenesinin doğumu tetiklediği söyleniyor. Benim hafta cuma bakılcak çatı'ya inş bayramdan önce doğum olur iyice kafama taktım bu konuyu.

Aaaay bir oğlanlı ev daha
Cumartesi beşiği kurunca benimkide deneme yapacak %90
Önce hep kendileri deneyecekki kardeşlere uygun mu değil mi karar versinler
Sonunda
Aaaay bir oğlanlı ev daha
Cumartesi beşiği kurunca benimkide deneme yapacak %90
Önce hep kendileri deneyecekki kardeşlere uygun mu değil mi karar versinler
Sonunda bana da yatak almayı akıl ettiler, aynı yatakta sıkışmaktan kurtuldum dememiştir inşallah. Öyle dediyse bebiş gelince pek de memnun olmayacak.

Ay hadi inşallah doğur da ben de peşine geleyim. bende de gelip giden bel ağrısı ve eş zamanlı vajinadan yukarı iğnelemeler oluyor. Sanki çocuk doğurmayacak da regl olacakmış gibiyim. Sürekli akıntım geldi diye wc ye gidersin ya o modda. sen nasıl hissediyorsun kasılmaları tam olarak? Karnının şekli değişiyor mu? Geçenlerde iki çocuklu arkadaşım kasılıyorsun karnın toplandı dedi. Ben de yok o popoyu dayıyordur birazdan değişecek dedim. O kadar büyük popo bende yok ne poposu kasılman var diyor. Hayır nasıl bir şey olduğunu bilsem doğrusu mu yalancı mı onu bileceğim ki eminim yalancılarını defalarca yaşadım. Küçükken de böyleymişim, sokakta oynarken kafayı gözü yarar, ağzım burnum kan içinde oynamaya devam edermişim.

Günaydın canim.Hic telaslanma bence baska bi doktora daha baktir çünkü bi doktorun cihazi diger doktorun ölçümünden farkli cikabilio.Eger yine ayni seyleri soylerse guvendigin dr gerekeni uygular. Icini ferah tut riskli gebelik öyle hemen teşhis konulacak bişey değil. Allah sağ salim kucagimiza almayi nasip etsin

Canım benim de karın çevresi 2hafta geriden geliyordu diğer ölçümleri normal, dün benim de kontrolüm vardı bu sefer 3,5 hafta kadar geride çıktı. Ama kilo alımı durmamış, Cumartesi tekrar çağırdı, en fazla haftaya cumaya kadar bekleriz dedi, anne karnında kilo almıyorsa durmasının anlamı yok dedi.

Tarif ettigin seylerin aynisi bende de var bu gece canimi cikardi resmen aglayacaktim artik. Sonradan gecti sukur. Ben de anlamiyorum o hareketler kasilma mi bebegin poposu mu. Baya dalgalaniyor karnim

1.5 saatlik yola gitsem bişe olur mu acaba:) saçma bi soru ama gitmek istiyorum cuma günü doğum kötü olasılık ne olabilir hastaneye yetişemem miki yani bişe deyin da karar veremedim
Ben gözümü kararttım ve 3.5 saatlik yola gideceğim bu akşam. En kötü orda doğururum dedim doğum çantamı koydum arabaya

1.5 saatlik yola gitsem bişe olur mu acaba:) saçma bi soru ama gitmek istiyorum cuma günü doğum kötü olasılık ne olabilir hastaneye yetişemem miki yani bişe deyin da karar veremedim
canım benim esim askerde onu gormek icin her hafta sonu corumdan ankaraya 240 km yol gidiorum 37+4 deyim düşün bu cuma yine gideceim doktor bişey olmaz dedi.Sadece biraz ayaklarim sisiyo o kadar merak etme bişey olmaz

Ben gözümü kararttım ve 3.5 saatlik yola gideceğim bu akşam. En kötü orda doğururum dedim doğum çantamı koydum arabaya

canım benim esim askerde onu gormek icin her hafta sonu corumdan ankaraya 240 km yol gidiorum 37+4 deyim düşün bu cuma yine gideceim doktor bişey olmaz dedi.Sadece biraz ayaklarim sisiyo o kadar merak etme bişey olmaz
Ne bileyim çok kararsız kaldım teyzemlerde tedirgin etti biraz beni köye gidiyorlar yollar güzel bende hevesledim herkesler gidiyor

Canim yol duzgunse bir sey olmaz herhalde. Ben dr a her hafta 50 dk lik gidis 50 dklik da gelis yapiyorum. Bulundugum yer ilce cunku

ben yaptırdım, acımadı, biraz kasar gibi oldum ilk başta kendimi. doktorum rahat ol diyince gevşedim. rahat olun kasmayın kendinizi.

hiç üzülmeyin bebeğiniz zayıf diye, nice tombiş doğanlar sonradan veriyor kilosunu. önemli olan siz ve bebeğinizin sağlıklı olması.

ebe ise şanslısınız bence, tecrübeli size yardımcı olacak işte ne güzel.

tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…