Sağol canim cevabın için insallah içime doğan değildir Rabbim yardımcımız olsun hastane dönüşü sana yazarımAslında doktora ve hastaneye bağlı. Ben Ramazan Bayram'ında düşük yapmıştım. Eşimin memleketindeydik, nereye gitsek hemen alalım diyorlardı. 2 gün sonra döndük, kendi doktorum muayene etti. Kürtaj yapmayalım, kendi düşer,en kötü ihtimalle bir ilaç veririz dedi. İlaca bile gerek kalmadan düştü. 7 haftayı 2-3 gün geçmişti o zaman.
İnş tutunmadır. Kaçta gideceksin? Güzel haberler verirsin inş. Dua edeceğim.Sağol canim cevabın için insallah içime doğan değildir Rabbim yardımcımız olsun hastane dönüşü sana yazarım
Önce arayacağım saat 9 gibi doktor çok meşgul insallah arada alır hemen küçük çocuğum var beklermez bu arada sen niye uyumuyorsun canim sıkıntım mi varİnş tutunmadır. Kaçta gideceksin? Güzel haberler verirsin inş. Dua edeceğim.
Canım Allah korusun de niye öyle cümleler kuruyosun öyle şeyler yazma inşallah iyidir bebeğin Allaha emanetler.Selam kizlar sanırım ben bebegimi kaybediyorum.ağır grip atlattım şimdi sumuksu sarimsi açık pembe si akıntı geldi ve hamilelik belirtilerim dünden beri yok bugün doktora gideceğim hayırlısı mümkünse dışarı çıkmayın bu grip çok kötü
Canim insallah hayırlısıyla sağlıklıdır ama içim ole demiyorCanım Allah korusun de niye öyle cümleler kuruyosun öyle şeyler yazma inşallah iyidir bebeğin Allaha emanetler.
Canım bence önce bi tövbe de öyle yazdığın için. Ben kotü hissetmiyorum senin için inan yazını okuyunca içim cız etti içinden öyle geçse bile bunu dillendirme canım Allah korur yavrularımızı. Ben de gece 3-5 arası uyuyamadım rahimimde batmalı ağrılar oldu inşallah herşey yolundadır diyelim biz canım.Canim insallah hayırlısıyla sağlıklıdır ama içim ole demiyor
Geçmişolsun canım Allah şifa versin. Öksürdüğünde 1 tatlı kaşığı bal versen keser belki. Gerçi küçük çocuklarda bal kullanımı nasıl bilmiyorum.Akşam 8de başlıyorum uyuklamaya bu sebeple erkenden uyanığım ben. Kızım gece aralıksız 1 saat öksürmüştür mahvetti beni kendisi de harap oldu. Bitemedi şu Hastalık allahım . Günaydın kızlar:)
Inşallah canim dediğin gibi olur Rabbim hayirlisini versin cümle mizin bebeğini korusunCanım bence önce bi tövbe de öyle yazdığın için. Ben kotü hissetmiyorum senin için inan yazını okuyunca içim cız etti içinden öyle geçse bile bunu dillendirme canım Allah korur yavrularımızı. Ben de gece 3-5 arası uyuyamadım rahimimde batmalı ağrılar oldu inşallah herşey yolundadır diyelim biz canım.
Amin canım iyi haberlerle gel bugün inşallah. Kaç günlük oldu bugün?Inşallah canim dediğin gibi olur Rabbim hayirlisini versin cümle mizin bebeğini korusun
6 hafta 2 gunlukAmin canım iyi haberlerle gel bugün inşallah. Kaç günlük oldu bugün?
Hayırlısı canim benim dinlenme şansım yok küçük çocuğum var insallah ne deyimElaemi canım dur bakalım hemen kötü düşünme kendini yormamaya çalış dinlen allahın izniyle bisey yoktur inşallah iyi haberlerini bekliyoruz.
Kücük cocuk olunca zor evet bi doktora git bakalım ne diyecek büyük ihtimal igne yada ilac verip istirat et diycek bi yakının veya annen yakınındaysa cagırırsın dinlemek icin yoksa kücük cocukla zorHayırlısı canim benim dinlenme şansım yok küçük çocuğum var insallah ne deyim
Canim doktora gittim sadece burun spreyi verdi hamileyim diye bişey vermedi kimsede gelemez valla ne bileyim iste boyleKücük cocuk olunca zor evet bi doktora git bakalım ne diyecek büyük ihtimal igne yada ilac verip istirat et diycek bi yakının veya annen yakınındaysa cagırırsın dinlemek icin yoksa kücük cocukla zor
Kanama icin diyorum doktor verir diye hayırlısı üzme kendini kaderinde varsa zaten o sana tutunur.Canim doktora gittim sadece burun spreyi verdi hamileyim diye bişey vermedi kimsede gelemez valla ne bileyim iste boyle
Işte canim gece 4 te geldi kanama bugün gideceğim sağolun desteklwriniz için insallah güzel haberler veririmKanama icin diyorum doktor verir diye hayırlısı üzme kendini kaderinde varsa zaten o sana tutunur.
gecmis olsun Can'ım doktora git hemen Allah'ın izni ile birşey olmaz inşallah. İcini ferah tutSelam kizlar sanırım ben bebegimi kaybediyorum.ağır grip atlattım şimdi sumuksu sarimsi açık pembe si akıntı geldi ve hamilelik belirtilerim dünden beri yok bugün doktora gideceğim hayırlısı mümkünse dışarı çıkmayın bu grip çok kötü