2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Sağol canim cevabın için insallah içime doğan değildir Rabbim yardımcımız olsun hastane dönüşü sana yazarım

İnş tutunmadır. Kaçta gideceksin? Güzel haberler verirsin inş. Dua edeceğim.
Önce arayacağım saat 9 gibi doktor çok meşgul insallah arada alır hemen küçük çocuğum var beklermez bu arada sen niye uyumuyorsun canim sıkıntım mi var

Canım Allah korusun de niye öyle cümleler kuruyosun öyle şeyler yazma inşallah iyidir bebeğin Allaha emanetler.

Akşam 8de başlıyorum uyuklamaya bu sebeple erkenden uyanığım ben. Kızım gece aralıksız 1 saat öksürmüştür mahvetti beni kendisi de harap oldu. Bitemedi şu Hastalık allahım . Günaydın kızlar:)

Canim insallah hayırlısıyla sağlıklıdır ama içim ole demiyor
Canım bence önce bi tövbe de öyle yazdığın için. Ben kotü hissetmiyorum senin için inan yazını okuyunca içim cız etti içinden öyle geçse bile bunu dillendirme canım Allah korur yavrularımızı. Ben de gece 3-5 arası uyuyamadım rahimimde batmalı ağrılar oldu inşallah herşey yolundadır diyelim biz canım.

Geçmişolsun canım Allah şifa versin. Öksürdüğünde 1 tatlı kaşığı bal versen keser belki. Gerçi küçük çocuklarda bal kullanımı nasıl bilmiyorum.

Inşallah canim dediğin gibi olur Rabbim hayirlisini versin cümle mizin bebeğini korusun

Elaemi canım dur bakalım hemen kötü düşünme kendini yormamaya çalış dinlen allahın izniyle bisey yoktur inşallah iyi haberlerini bekliyoruz.

Günaydın güzel anneler bende 1haftadır uyku diye bisey kalmadı gece 30 kere kalkıyorum 5,6 dan sonra hiç uyuyamıyorum dün akşam 2kere siddetli rengli ağrısı cektim hemen yatıp ayaklarımı kaldırıyorum bi 10 dk sürüp gidiyor.

Hayırlısı canim benim dinlenme şansım yok küçük çocuğum var insallah ne deyim
Kücük cocuk olunca zor evet bi doktora git bakalım ne diyecek büyük ihtimal igne yada ilac verip istirat et diycek bi yakının veya annen yakınındaysa cagırırsın dinlemek icin yoksa kücük cocukla zor

Kücük cocuk olunca zor evet bi doktora git bakalım ne diyecek büyük ihtimal igne yada ilac verip istirat et diycek bi yakının veya annen yakınındaysa cagırırsın dinlemek icin yoksa kücük cocukla zor
Canim doktora gittim sadece burun spreyi verdi hamileyim diye bişey vermedi kimsede gelemez valla ne bileyim iste boyle

Ge
gecmis olsun Can'ım doktora git hemen Allah'ın izni ile birşey olmaz inşallah. İcini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…