- 24 Mart 2009
- 3.095
- 4.153
Sağol canim insallah zamanın geçmesini bekliyorumGe
gecmis olsun Can'ım doktora git hemen Allah'ın izni ile birşey olmaz inşallah. İcini ferah tut
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canim insallah zamanın geçmesini bekliyorumGe
gecmis olsun Can'ım doktora git hemen Allah'ın izni ile birşey olmaz inşallah. İcini ferah tut
Canim benimde akinti seklinde oldu Allah yardicimiz olsunKızlar su gibi pembe akintim okdu cok fazla doktora gidiyorum nolur dua edin nolur
Allah yardımcın olsun inşallah dualarım seninle canım iyi düşün iyi olsun.Kızlar su gibi pembe akintim okdu cok fazla doktora gidiyorum nolur dua edin nolur
İnşallah güzel haberlerle gel canım rabbim korusun sana bağışlasın yavrunu. Amin.Kızlar su gibi pembe akintim okdu cok fazla doktora gidiyorum nolur dua edin nolur
Hepinize dua ediyorum inşallah yoktur bisey canım haber verKızlar su gibi pembe akintim okdu cok fazla doktora gidiyorum nolur dua edin nolur
Canm geçmiş ilsun hemen.kotuye yorma rabbim.korusun miniklerimizi saat kacta doktora gideceksin bizi habersiz bırakma guzel haberler le dön insallahSağol canim insallah zamanın geçmesini bekliyorum
Canm sanada mi oldu hic beklemeden doktora git rabbim yavrunu sana bagislasn güzel haberlerle dönün inşallahKızlar su gibi pembe akintim okdu cok fazla doktora gidiyorum nolur dua edin nolur
Inşallah canim haber ederim çok sagolCanm geçmiş ilsun hemen.kotuye yorma rabbim.korusun miniklerimizi saat kacta doktora gideceksin bizi habersiz bırakma guzel haberler le dön insallah
Çok küçük değil aslında Benimki şubatta 6 yı bitirecek. Bana sorsan hep minik Bal vermek gelmedi aklıma yapış yapış bir sümük minicik burnundan Kocaman balgam sökemedi yavrum. Topuğuna viks sürdüm sırtına o bile fayda etmedi. Bu sabah okula yolladım ama aklım kaldı inşallah öksürüp tıkanmAzGeçmişolsun canım Allah şifa versin. Öksürdüğünde 1 tatlı kaşığı bal versen keser belki. Gerçi küçük çocuklarda bal kullanımı nasıl bilmiyorum.
Canım benim oğlumda 6yaşında bemde öksürül olunc topugun vicks surup yatiriyorum ayric tooz zencefil bal limon karistirip ver bide hatmi cicegi yarim su bardagi sut kaynat icine 5,6 adet hatmi cicegi koy 3,4 dakika demlensin süz icir ve siyah turp var bide icine oy bal koy 1gece beklesin icir bunlarda iyi geliyor gecmis olsun istedigini deneyebilirsinÇok küçük değil aslında Benimki şubatta 6 yı bitirecek. Bana sorsan hep minik Bal vermek gelmedi aklıma yapış yapış bir sümük minicik burnundan Kocaman balgam sökemedi yavrum. Topuğuna viks sürdüm sırtına o bile fayda etmedi. Bu sabah okula yolladım ama aklım kaldı inşallah öksürüp tıkanmAz
Aslında yollamasan bikaç gün daha iyi olurdu belki canım istirahat ederse daha çabuk iyileşir.Çok küçük değil aslında Benimki şubatta 6 yı bitirecek. Bana sorsan hep minik Bal vermek gelmedi aklıma yapış yapış bir sümük minicik burnundan Kocaman balgam sökemedi yavrum. Topuğuna viks sürdüm sırtına o bile fayda etmedi. Bu sabah okula yolladım ama aklım kaldı inşallah öksürüp tıkanmAz
Merhaba sanirim ayni donm hatta ayni gun hamileligimiz. Gittinizmi dr a?bu cuma gidicem ben insallah sizce gozukurmu kese?heyecanliyimmCanim insallah sen de guzel haberler verirsin keseyi gormediysen görürsün