2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Hibor biraz daha yoğunu herhalde. Korkacak bişey yok. İlk zamanlarda baya acıdı benim, ama sonra soğuk jel kompres kullanmaya başladım. Hem morarmalar geçti, hem acı.
İnsan nelere alışmıyor ki haklısın. İğneden hemen sonra biraz soğuk kompres yaptın yani. Bunu mutlaka deneyeceğim :)

Ondan ben pek emin degilim ama umarim doktorum haklıdır...
Eğer için rahat etmiyorsa hematoloğa sor istersen canım. Bana neredeyse hepsi kullanman gerek dediğinden tercihte bulunamadım. Tıbbi genetik dr.u, hematolog, perinatolog hepsi önerdi. Ama gerek yok diyorlarsa da ilaç manyağı olmanın lüzumu yok tabi. O zaman kan sulandırıcı besinlere ağırlık verirsin diyetinde için de rahat eder, iyi de gelir.

kızlar sürekli sızı halinde kasıklarımda ağrı var ve aralıksız hep var sanki şuan regl oluyormuşumda onun ağrısıymış gibi bu normalmi? nolur yardım edin

kızlar sürekli sızı halinde kasıklarımda ağrı var ve aralıksız hep var sanki şuan regl oluyormuşumda onun ağrısıymış gibi bu normalmi? nolur yardım edin
Evet canim bende de var hatta bazen artiyo sanki. Uzun bi sure hic agri olmuyo sonra basliyo birden

Kızlar neden ultrasonda hafta daha az hesaplandı? Normalinde 7 +2 haftalık olmalıydı. Doktor 5+2 dedi bir hafta fark var adet gününe göre 6+2 görünüyor dedi. Anlam veremedim.

Can'ım ben 30-35 gün arası adet görüyorum ve son adet başlangıcı 26 kasımdı. Adet bitikten iki hafta sonra sık sık oldu
Örneğin bende 30-32 günde bir regl olurum. Bu hesaplayıcılar 28 günde bir adet gören insanları baz alarak hesaplıyor nmisal hesaplayıcıya göre ben 6+4 oldum ama usg ölçümü 2 gün daha geriden geldiğini ölçüyor. Geç döllenmede bu süreçte etkili.
Birde 26 kasımsa şuanda (6+6) olması lazım. Ben 28 kasım 6+4

Örneğin bende 30-32 günde bir regl olurum. Bu hesaplayıcılar 28 günde bir adet gören insanları baz alarak hesaplıyor nmisal hesaplayıcıya göre ben 6+4 oldum ama usg ölçümü 2 gün daha geriden geldiğini ölçüyor. Geç döllenmede bu süreçte etkili.
Birde 26 kasımsa şuanda (6+6) olması lazım. Ben 28 kasım 6+4
Teşekkür ederim açıklama icin :)

Selam kizlar sanırım ben bebegimi kaybediyorum.ağır grip atlattım şimdi sumuksu sarimsi açık pembe si akıntı geldi ve hamilelik belirtilerim dünden beri yok bugün doktora gideceğim hayırlısı mümkünse dışarı çıkmayın bu grip çok kötü

Selam kizlar sanırım ben bebegimi kaybediyorum.ağır grip atlattım şimdi sumuksu sarimsi açık pembe si akıntı geldi ve hamilelik belirtilerim dünden beri yok bugün doktora gideceğim hayırlısı mümkünse dışarı çıkmayın bu grip çok kötü
Canım geçmiş olsun. Ama hemen kötü düşünme. Bahsettiğin akıntı bende 10 gündür var. Haftasonu da aynen senin gibi hamilelik belirtilerini hiç hissedemedim, göğüs hassasiyetim filan geçti. Çok üzüldüm ben de. Ama sonra geri geldi. Akıntı da arttı:KK43: Doktor randevum bugündü ama şansıma perşembeye alındı. Akıntı başladığından beri proluton vuruluyordum. Dün gece onu vurulmak bahanesiyle hastaneye gittim. Acilde kadın doğum uzmanı vardı, muayene oldum. Lekeleri görmek istedi, gösterdim. Kan gerçekten, ama korkacak birşey yok, tutunma kanamasına benziyor dedi. Ultrasonda da kanama alanı gözükmedi. Kesen sağlıklı, belki de kan sulandırıcı kullandığın için bu kadar geliyordur dedi. Yine de istirahat verdi. Haftada bir de iğnelere devam.
Sende de aynı durum olabilir. Doktora gidene kadar bol su iç ve yataktan acil ihtiyaçlar hariç kalkma. İnş bebeğin seninledir. Bu arada hiç ilaç kullanıyor musun?

Yok canim ilaç kullanmıyorum grip için bişey vermedi doktor ama baya atesim yükseldi saat 4 de geldi akıntı uyuyamadim bakip bakip duruyorum zaten gripte tam geçmedi nefes alamıyorum bu saatte kimse yazmaz sanıyordum şaşırdım Hakkımda hayırlısı sağlıklı olsun da ne yapayımAllahın takdiri ama ben emin gibiyim kaybettim ne bileyim çok kuvvetli hissediyorum kaybettigimi

Acaba kurtaj gerekir mi bu haftada yoksa kendiliginden duser mi
Aslında doktora ve hastaneye bağlı. Ben Ramazan Bayram'ında düşük yapmıştım. Eşimin memleketindeydik, nereye gitsek hemen alalım diyorlardı. 2 gün sonra döndük, kendi doktorum muayene etti. Kürtaj yapmayalım, kendi düşer,en kötü ihtimalle bir ilaç veririz dedi. İlaca bile gerek kalmadan düştü. 7 haftayı 2-3 gün geçmişti o zaman.

X