- 2 Ağustos 2024
- 586
- 174
İnşallah alırsınAnladm bakalım bu ay sonuç almazsam onu denerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah alırsınAnladm bakalım bu ay sonuç almazsam onu denerim
Bende bat gününe kadar bekleyeceğim, adetim olmazsa yapmak istiyorum. Ama o gün normal gebelikmi yoksa erken gebelik testimi yapsam bilemedimYok çıkmaz henüz.6 gün kala yapmaya başlarım. Elimde gebelik testi yok internetten sipariş vereceğim ancak gelir zaten
Tam günümde adet oldum :)Mrb durumunuz ne merak ettim
Nedense bu ay için çok heyecanlıyım
İnşaallah hayırlısıyla olur.. beklemek aşırı zor birşey. Bunu bu yaşımda, gebe kalmak istediğimde anladımEvet bende bu ay umutluyum. Ilişki fazlasıyla oldu. Eğer tutmazsa bir sorun vardir bende ve ya eşimde.
Amin inşallah canımLekenin sebebi oymuş demekki hayırlısı olsun inşallah
Yaaa üzülme tatlım brn gynoseed jel kullandım kullandığım ilk ay hamile kaldım denemek istersin belki
[/QUOTEcanımCanım ben yaştan kaybediyorum yumurta tam gelişmiyor demek doktorların dediği gibi tüp bebek gerekYaaa üzülme tatlım brn gynoseed jel kullandım kullandığım ilk ay hamile kaldım denemek istersin belki
Pes ettim istemiyorum artık
Canım 2 aydır deniyorum olmadı bakalım bu ay nasıl olacak umutlanmak istemiyorum sürekli belirti yaşayıp hüsrana uğruyorum sen de durumlar nasılSevdagunesim topraktonlari @sunsun batlarimiz ayni
Eldorin benim bati 30 kasim olarak degistirirmsn. Bu ay geç yumurtladim.
Bizde 3 ay önce korunmayi bıraktık. Ztn ben kolay kolay hamile kalamadim. Bende şuan bir durum yok. 3 gun once feci bir kasık ağrım oldu galiba yumurtlama diye bolca her gun degerlendirdik. Şuan beklemedeyimCanım 2 aydır deniyorum olmadı bakalım bu ay nasıl olacak umutlanmak istemiyorum sürekli belirti yaşayıp hüsrana uğruyorum sen de durumlar nasıl
Olmadı malesef bir iki saat kadardır birden bire çok feci ağrım başladı hiç beklemiyodum az önce de kanamam başladı çok çok üzgünüm kısmet değilmişİnşallah alırsın
Benimde başladı az önce çok üzgünüm aynı gün olduk ikimzdeBenim regl başladı
Benimde başladı az önce çok üzgünüm aynı gün olduk ikimzde
Olmuyorsa güzelleşiyordur inşallah.. daha iyi zamanlara
Hakkımızda hayırlısı olsun ben pes ettim olmuyorsa vardır yaradanın bir bildiği ..Benimde başladı az önce çok üzgünüm aynı gün olduk ikimzde
Benimde öyleydi bat bugün regl başladıBat 22 kasımdı bugün leke gelmeye başladı her ay regl tarihi yaklaştığında stres yapıyorum tabi olmaz ben stresten kurtulamıcam anlaşılan
Normal mi değil mi bilmediğim için aklıma bin türlü şey geliyo korkuyorum hayırlısı olsunHakkımızda hayırlısı olsun ben pes ettim olmuyorsa vardır yaradanın bir bildiği ..
Ama senin için yolun başı 1 yıla kadar normal üzülme lütfen yaşın daha genç