2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Yok çıkmaz henüz.6 gün kala yapmaya başlarım. Elimde gebelik testi yok internetten sipariş vereceğim ancak gelir zaten
Bende bat gününe kadar bekleyeceğim, adetim olmazsa yapmak istiyorum. Ama o gün normal gebelikmi yoksa erken gebelik testimi yapsam bilemedim

Zeyna03 Zeyna03 merhaba canım. Napiyorsun. Son durumun nedir

Evet bende bu ay umutluyum. Ilişki fazlasıyla oldu. Eğer tutmazsa bir sorun vardir bende ve ya eşimde.
İnşaallah hayırlısıyla olur.. beklemek aşırı zor birşey. Bunu bu yaşımda, gebe kalmak istediğimde anladım

Benimde 29 unda regl baslangıç tarihim suan goguslerimde hafif agri var kanda en erken ne zaman cıkar?

Canım 2 aydır deniyorum olmadı bakalım bu ay nasıl olacak umutlanmak istemiyorum sürekli belirti yaşayıp hüsrana uğruyorum sen de durumlar nasıl
Bizde 3 ay önce korunmayi bıraktık. Ztn ben kolay kolay hamile kalamadim. Bende şuan bir durum yok. 3 gun once feci bir kasık ağrım oldu galiba yumurtlama diye bolca her gun degerlendirdik. Şuan beklemedeyim

Kızlar chatgpt kullanıyor musunuz bilmiyorum az önce yaptım benim için beni tahmin ederek görsel oluştur dedim ve görsel bu şekilde göz yaşım pıt 🥲🫶🏻🩷 motorum kedilerim var 3 tane de çocuğum ama görsel de beni hamiş tahmin etti nasıl mutlu oldum anlatamam bu bi işaret filan demeye başladım dünde test yapmıştım hamilelik bariz çift çizgi çıktı ben bu aydan umutluyum evrenin bana vermiş olduğu pozitifliği görebiliyorum ve içimi rahatlattım resmen kızlar 🥰🥰🌸🌸

Eklentiler

• IMG_0439.png
    IMG_0439.png
    374,9 KB · Görüntüleme: 13
Bat 22 kasımdı bugün leke gelmeye başladı her ay regl tarihi yaklaştığında stres yapıyorum tabi olmaz ben stresten kurtulamıcam anlaşılan

Hakkımızda hayırlısı olsun ben pes ettim olmuyorsa vardır yaradanın bir bildiği ..
Ama senin için yolun başı 1 yıla kadar normal üzülme lütfen yaşın daha genç
Normal mi değil mi bilmediğim için aklıma bin türlü şey geliyo korkuyorum hayırlısı olsun 😐🤲

X