2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Şu 2 hafta 2 yıl olur şimdi sana sabırla bekleyelim canım kalp atışı ne büyük mutluluktur kimbilir rabbim hepimize yaşatsın devamını göstersin inşallah.

bulut29 sakinliğine hayranım maaşallah canım keşke bende senin gibi olabilsem ne mümkün

Sen nerede oturuyosun canım
İstanbulda doktor arıyorum da tavsiyesi olan var mııı?

Merhabalar, iyi akşamlar çok aktif olamasamda yaklaşık 4 haftadır takipteyim msjları okuyorum.Öncelikle her birinizi çok iyi anlıyorum.Herkesi az çok tanımaya çalışıyorum.Öncelikle aramızda aşırı stresli arkadaşlar var, ki bence tabiatları gereği öyleler. Tabiki uzaktan yorum yapmak kolay, neler yaşadınız neden bu kadar korkuyorsunuz bilemem.Yalnızca söylemek istediğim şey, ben bile okurken geriliyorum eziyet etmeyin bence içinizdeki küçücük tomurcuğa.Size de ona da bi şey kazandırmıyor bu tür olumsuz düşünceler. Vajinal ultrasona çok karşıyım ben, düşüğe sebebiyet verebiliyor biraz daha sakinleşin ve bekleyebiliyorsanız 5.-6.haftanızda keseyi görmek için, 7.-8.hafta arasında da kalp atışları pıtpıtları duymak için randevu alın.Kişisel olarak kendi başınıza doktor onayı olmadan progestan alınmasını da anlayamadım neticede o da bir ilaç ve yan etkileri ve içeriğinde kimyasallar var. Kanama ya da riskli durumlarda doktor kontrolünde elbette ki kullanılması gerekiyorsa kullanılır. Dün de söylemiştim kendinize bir hobi ya da uğraşacak bi iş edinin ki eller sürekli göğüste ya da peçeteyle tuvalette geçirmeyin hamilelik kadar keyifli bu süreci.Ne kadar şükretsek az, Rabbim hepimizin rahmine bir mucize kondurdu.Tutunması için çok dua edelim.Olumlu şeyler düşünelim ve pozitif bir akşam olsun inşallah..Sevgilerimlee :)

Katiliyorum sana ben de bebegimin kalp atisini duymak icin bekliyorum daha doktora hic gitmedim. Ilk bebegim ama stres yapmamakta fayda var Bol bol dua edin bebeginize...

Hiç bilmiyorum canım. Hele bir o zamanlara sağlıkla geleyim de. Aspirin ve iğnenin pıhtılaşma önleme mantıkları farklıymış, belki ikisi de devam eder. Şu kemik erimesi işi de korkuttu beni. Bakalım hayırlısı.

Hibor biraz daha yoğunu herhalde. Korkacak bişey yok. İlk zamanlarda baya acıdı benim, ama sonra soğuk jel kompres kullanmaya başladım. Hem morarmalar geçti, hem acı.

Hayırlı olsun canım. Benim de bugündü randevum, perşembeye alındı. Belki daha iyi oldu, o vakte kadar biraz daha büyür. Ultrasona göre kaç haftalık çıktı?

bulut29 sakinliğine hayranım maaşallah canım keşke bende senin gibi olabilsem ne mümkün
Asıl panikler cocuk dogumca basliyor canim herseye doktora kosuyorduk esim asiri pinpirikli benim cocugun atesi ciksa adam kafayi yiyordu simdi normale dondu 2.de aynı seyleri yasamayiz insallah bir taraf cok panik olunca ben mecburen sakin olmayı ögrendim:)

Canım bence 15.88 olan kesedir. Bebek seninki kadardır hemen hemen.

Ayy bizde eşimde benim gibi. İkimizde aynıyız görüntüde hep o beni teselli eden tarafta ama gerçekte o da benim gibi. Halbuki şu an yapacak hiçbişey yok zaten progestan kullanıyorum. Göğüs acısı ve iştahsızlık dışında belirti olmamasıda neden oluyo buna.

Çok güzel anlatmışsın aynen katılıyorum doktor olumsuz bisey demedikten sonra üzmeyin kendinizi ben 8aylık dogum yaptım 7.ayımda doktor beni asiri strese soktu cocuk gelismiyor dedi sonra suyun azalmis dedi 35+4de hic bir agrim sizim yokken doguma alicaz nst de sancilarin vok eve gidersen dogurursun dedi bana oglum makat gelisti zaten sezeryan olucakti son 1ayim asiri stres ve uzuntuyle gecti gelismiyor diyip uzuyordu ve oglum 2600 gr saglikli bir bebek olarak dunyaya geldi küveze bile girmeye hic gerek kalmadi doguma aglayarak girdim küveze alıcaklardi cünkü oyüzden stres yapmayın ben inanıyorum oyüzden erken dogum yaptım bu kadar stres bebeginzin düsmesine neden olur

Şu 2 hafta 2 yıl olur şimdi sana sabırla bekleyelim canım kalp atışı ne büyük mutluluktur kimbilir rabbim hepimize yaşatsın devamını göstersin inşallah.

Bugün görünce büyüdüğünü sorun kalmadı bende
Ben planlı hamilelik yaşamadığımdan sıkıntılı oldu.
Antidepresan kullanıyordum ve ondan korkmuştum. Kese 15,88 mm çıkınca rahatladım.
Umarım tadarız o keyfide hepimiz

Sen nerede oturuyosun canım
İstanbulda doktor arıyorum da tavsiyesi olan var mııı?

Maalesef İzmir benim.

Hayırlı olsun canım. Benim de bugündü randevum, perşembeye alındı. Belki daha iyi oldu, o vakte kadar biraz daha büyür. Ultrasona göre kaç haftalık çıktı?

Aynen biraz daha büyümüş olur
Usg hesaplamasına göre 6+1 aslında normali o. Ben 30-32 günde bir regl oluyorum ama bu takvimler 28 günde bir şeklinde hesaplıyor ondan +2 gün ileride gösteriyor.

Canım bence 15.88 olan kesedir. Bebek seninki kadardır hemen hemen.

Aynen benim kese boyutu bebiş 2 hafta sonra ölçülecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…