2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Elaemi negatif bir sonuç alana kadar pozitif kalmalısın. Böyle kendini daha çok yıpratırsın Korktuğun gibi olmaz hayırlısı olsun de duaya tutun

Geçmişolsun canım Allah şifa versin. Öksürdüğünde 1 tatlı kaşığı bal versen keser belki. Gerçi küçük çocuklarda bal kullanımı nasıl bilmiyorum.
Çok küçük değil aslında Benimki şubatta 6 yı bitirecek. Bana sorsan hep minik Bal vermek gelmedi aklıma yapış yapış bir sümük minicik burnundan Kocaman balgam sökemedi yavrum. Topuğuna viks sürdüm sırtına o bile fayda etmedi. Bu sabah okula yolladım ama aklım kaldı inşallah öksürüp tıkanmAz

Canım benim oğlumda 6yaşında bemde öksürül olunc topugun vicks surup yatiriyorum ayric tooz zencefil bal limon karistirip ver bide hatmi cicegi yarim su bardagi sut kaynat icine 5,6 adet hatmi cicegi koy 3,4 dakika demlensin süz icir ve siyah turp var bide icine oy bal koy 1gece beklesin icir bunlarda iyi geliyor gecmis olsun istedigini deneyebilirsin

Aslında yollamasan bikaç gün daha iyi olurdu belki canım istirahat ederse daha çabuk iyileşir.

Kizlar insallah guzel haberlerle doneceksiniz keseyi görmüş müydünüz kotu dusunmeyin nolur

Elaemi zeynep4 kizlar guzel haberlerinizi bekliyoruz.. Dualarim sizinle.. Bugun doktora giden tum arkadaslarimda guzel sonuclar duyarlar insallah.. Bende birazdan gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…