Tesadufe bak ben de cuma gunu gidicem doktora:) dun b hcg 2321di. 5000 civarinda karindan gozukuyormus insallah goruruz ikimiz de. Benim sat 9 aralik seninki de 9 aralik miMerhaba sanirim ayni donm hatta ayni gun hamileligimiz. Gittinizmi dr a?bu cuma gidicem ben insallah sizce gozukurmu kese?heyecanliyimm
Benimde 10 aralik canim:) insallah guzel haberlerle donerizz.. kasik agrisi disinda cok sikayetim yok henuz..Tesadufe bak ben de cuma gunu gidicem doktora:) dun b hcg 2321di. 5000 civarinda karindan gozukuyormus insallah goruruz ikimiz de. Benim sat 9 aralik seninki de 9 aralik mi
Hematolog da vermiyor bende söyleneni yapıyorum mecbur... Ama dediğin gibi limon , kivi manyağı olucam...Eğer için rahat etmiyorsa hematoloğa sor istersen canım. Bana neredeyse hepsi kullanman gerek dediğinden tercihte bulunamadım. Tıbbi genetik dr.u, hematolog, perinatolog hepsi önerdi. Ama gerek yok diyorlarsa da ilaç manyağı olmanın lüzumu yok tabi. O zaman kan sulandırıcı besinlere ağırlık verirsin diyetinde için de rahat eder, iyi de gelir.
benim de 9 Aralık :)Tesadufe bak ben de cuma gunu gidicem doktora:) dun b hcg 2321di. 5000 civarinda karindan gozukuyormus insallah goruruz ikimiz de. Benim sat 9 aralik seninki de 9 aralik mi
Keseyi gormek icin ne zaman gidiyosun peki:)benim de 9 Aralık :)
Keseyi gormek icin ne zaman gidiyosun peki:)
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bol bol dinlenin...Dr dan çıktım kese haftasıyla uyumlu dedi yolk kesesine benzer bi yapı var gibi ama kesin diyemiyorum dedi. Kesenin üstünde kanama var dedi 10 gün istirahat yazdı sadece tuvalet ve banyo için kalk dedi. Haftaya çarşamba gel o gün hem yolk kesesi hem kalp atışı net gözükmeli dedi o gün 6+3 oluyorum. Hafif kanaman olabilir çok artarsa beni ara dedi. Dua eder misiniz benim için. Endişelenmeli miyim?
Dr dan çıktım kese haftasıyla uyumlu dedi yolk kesesine benzer bi yapı var gibi ama kesin diyemiyorum dedi. Kesenin üstünde kanama var dedi 10 gün istirahat yazdı sadece tuvalet ve banyo için kalk dedi. Haftaya çarşamba gel o gün hem yolk kesesi hem kalp atışı net gözükmeli dedi o gün 6+3 oluyorum. Hafif kanaman olabilir çok artarsa beni ara dedi. Dua eder misiniz benim için. Endişelenmeli miyim?
Bugün 11.45 'te ilk doktor randevum var. Bakalım bir minikle karşılaşabilecek miyiz?
Ayyy neguzell darisi basimiza. Hadi gpzun aydin. Peki alttanmi muayene edildin bende o korku varKızlar slm şimdi doktordan geldim 5+1 günlük bebeğim kesemizi gördük haftaya cuma gideceğim tekrar kalp atışları için şimdilik hiçbir sorun gözükmüyor... :)
Pozitif ol dinlen kendi sağlığına odaklan sen iyiysen yavrun iyi olabilir. Negatif olmanın aslında hiçbirimize faydası yok böyle düşün. Ben ilk gebeliğimde hep kanama yaşadım öyle ki yatak çarşaf alez batardı gece yarısı hastaneye giderken kvalde teselli ederdi beni üzülme yaşın genç yine hamile kalırsın diye o kadar ki kanamam teselliye geçerdi kesin Bebek düştü diye. İlerleyen günlerde kanama yaşamandansa şimdi kanama olsa hormonlar Bebek sağlıklıysa tutunması için çalışır. Yat dinlen pozitif ol güzel hayaller kur Rabbim yardımcın olsunDr dan çıktım kese haftasıyla uyumlu dedi yolk kesesine benzer bi yapı var gibi ama kesin diyemiyorum dedi. Kesenin üstünde kanama var dedi 10 gün istirahat yazdı sadece tuvalet ve banyo için kalk dedi. Haftaya çarşamba gel o gün hem yolk kesesi hem kalp atışı net gözükmeli dedi o gün 6+3 oluyorum. Hafif kanaman olabilir çok artarsa beni ara dedi. Dua eder misiniz benim için. Endişelenmeli miyim?
Amin canım inşallah darısı başınıza yok alttan muayne etmedi ultrasonla baktı. Ayrıca alttan daha önce muayne olmuştum inan korkulacak hiç birşey yok ... İnşallah güzel haberlerle gelirsin ...Ayyy neguzell darisi basimiza. Hadi gpzun aydin. Peki alttanmi muayene edildin bende o korku var
Daha yeni karar veriyor hücreler kalp oluşturmak için ondan yavaştır önemli olan ritmik olarak atması yani ritmi bozuk değilse toparlar evelallah geçmiş olsun tez Zaman'da sağlıkla büyür inşallah göbişindeGeldim kislar kanama alani olusmus bebegi gorduk alttan bakti kalp atisida var ama yavaş yavaş atiyo dr yeni oluşmuş olabilir dedi pazartesi tekrar gel dedi proluton mu ne öle bi igne vurundum bekliycez dinlen bi tuvalete kalk dedi hayirlisi artik
Geldim kislar kanama alani olusmus bebegi gorduk alttan bakti kalp atisida var ama yavaş yavaş atiyo dr yeni oluşmuş olabilir dedi pazartesi tekrar gel dedi proluton mu ne öle bi igne vurundum bekliycez dinlen bi tuvalete kalk dedi hayirlisi artik
Kızlar slm şimdi doktordan geldim 5+1 günlük bebeğim kesemizi gördük haftaya cuma gideceğim tekrar kalp atışları için şimdilik hiçbir sorun gözükmüyor... :)