2016 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Merhaba sanirim ayni donm hatta ayni gun hamileligimiz. Gittinizmi dr a?bu cuma gidicem ben insallah sizce gozukurmu kese?heyecanliyimm
Tesadufe bak ben de cuma gunu gidicem doktora:) dun b hcg 2321di. 5000 civarinda karindan gozukuyormus insallah goruruz ikimiz de. Benim sat 9 aralik seninki de 9 aralik mi

@saadet26 canım uyanır uyanmaz baktım, bişey yazmamışsın. İnş iyi haberlerini ver biran önce.

zeynep4 lütfen sakin ol, normal olabilir bu kanama. İki hafta önce bir arkadaşım şakır şakır kanama geçirdi, durdu sonra. 1 hafta geçince de kalp atışını duydu.

Hayda.... bu ne sabah sabah karalar bağlanmış topikte bu kadar negatif olmayın ben 9 ay kanaması olanlar biliyorum...

Hematolog da vermiyor bende söyleneni yapıyorum mecbur... Ama dediğin gibi limon , kivi manyağı olucam...

Dr dan çıktım kese haftasıyla uyumlu dedi yolk kesesine benzer bi yapı var gibi ama kesin diyemiyorum dedi. Kesenin üstünde kanama var dedi 10 gün istirahat yazdı sadece tuvalet ve banyo için kalk dedi. Haftaya çarşamba gel o gün hem yolk kesesi hem kalp atışı net gözükmeli dedi o gün 6+3 oluyorum. Hafif kanaman olabilir çok artarsa beni ara dedi. Dua eder misiniz benim için. Endişelenmeli miyim?

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bol bol dinlenin...

Endişelenme canım, artık çoğu hamilenin yaşadığı bir durum. Çevremdeki arkadaşlarımın %50 sinde yaşandı bunlar diyebilirim. Ne kadar sakin kalırsan o kadar iyi olacak bebişin. Yat, dinlen, tadını çıkar bebeğinin. Allah' ın izniyle bişicik olmayacak, büyücek bebeklerimiz

Geldim kislar kanama alani olusmus bebegi gorduk alttan bakti kalp atisida var ama yavaş yavaş atiyo dr yeni oluşmuş olabilir dedi pazartesi tekrar gel dedi proluton mu ne öle bi igne vurundum bekliycez dinlen bi tuvalete kalk dedi hayirlisi artik

Kızlar slm şimdi doktordan geldim 5+1 günlük bebeğim kesemizi gördük haftaya cuma gideceğim tekrar kalp atışları için şimdilik hiçbir sorun gözükmüyor... :)

Pozitif ol dinlen kendi sağlığına odaklan sen iyiysen yavrun iyi olabilir. Negatif olmanın aslında hiçbirimize faydası yok böyle düşün. Ben ilk gebeliğimde hep kanama yaşadım öyle ki yatak çarşaf alez batardı gece yarısı hastaneye giderken kvalde teselli ederdi beni üzülme yaşın genç yine hamile kalırsın diye o kadar ki kanamam teselliye geçerdi kesin Bebek düştü diye. İlerleyen günlerde kanama yaşamandansa şimdi kanama olsa hormonlar Bebek sağlıklıysa tutunması için çalışır. Yat dinlen pozitif ol güzel hayaller kur Rabbim yardımcın olsun

Ayyy neguzell darisi basimiza. Hadi gpzun aydin. Peki alttanmi muayene edildin bende o korku var
Amin canım inşallah darısı başınıza yok alttan muayne etmedi ultrasonla baktı. Ayrıca alttan daha önce muayne olmuştum inan korkulacak hiç birşey yok ... İnşallah güzel haberlerle gelirsin ...

Daha yeni karar veriyor hücreler kalp oluşturmak için ondan yavaştır önemli olan ritmik olarak atması yani ritmi bozuk değilse toparlar evelallah geçmiş olsun tez Zaman'da sağlıkla büyür inşallah göbişinde

Geçmiş olsun canım, şimdi güzel güzel dinlen. Pazartesi daha da güzel haberler duyacaksın bak gör

Kızlar slm şimdi doktordan geldim 5+1 günlük bebeğim kesemizi gördük haftaya cuma gideceğim tekrar kalp atışları için şimdilik hiçbir sorun gözükmüyor... :)

Gözün aydın :) bizim tarihlerimiz aynı ben de bugün 5+0 olarak hesaplamıştım. Canım keseyi karından bakarak görebildi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…