Canim bence bizimkiler uykuya nasil dalacaklarini bilmiyorlar, sorun o, o yuzden uyanincada bir daha dalmakta zorlaniyorlar, simdi esim uyutmaya calisiyo, dun ilahiyle uyuttu, bugun eeee ile basladi, bakalim ne olacak yine 12 lerde uyursa esim o saate kadar satkilat soyler mi:) birde annem uyutunca yuzune birseyler temas edince daha kolay daliyo, belkide bu yuzdrn carsafta salkanmayi seviyo, ama carsafi cok zorda kalinca deniyorum
Canim bence bizimkiler uykuya nasil dalacaklarini bilmiyorlar, sorun o, o yuzden uyanincada bir daha dalmakta zorlaniyorlar, simdi esim uyutmaya calisiyo, dun ilahiyle uyuttu, bugun eeee ile basladi, bakalim ne olacak yine 12 lerde uyursa esim o saate kadar satkilat soyler mi:) birde annem uyutunca yuzune birseyler temas edince daha kolay daliyo, belkide bu yuzdrn carsafta salkanmayi seviyo, ama carsafi cok zorda kalinca deniyorum
Ne demek tatlım sor tabii. Evet canım gündüzleri iki defa 2şer saat uyuttum sabah 7de uyandırmadım çünkü hep ya 6da ya 7de uyandı:) ama şöyle bişey de oldu mesela açlıktan değil alışkanlıktan 5te uyanıyordu 1 saate yakın takılıp geri uyuyordu ben de (bi bölümde var uyuyan çocuğu uyandır diye) 4te uyurken gidip usulca eliyle falan oynayarak uyandırdım çok huzursuz etmeden. Sonra pışpışla geri uyuttum. 5te kalkması bitti. Dışarıya çıkınca maalesef evdeki gibi 2şer saat olmadı hiçbir zaman ama artık uyumaya alıştığı için uykusu gelince kolayca daldı hep ama en fazla 1 saat. Çünkü evde 2 saati de deliksiz uyumuyordu arada uyanıyordu ben pışpışla devam ettiriyordum tabii dışarda devam edemedi hiç. Ama bu düzeni çok etkilemedi çünkü her gün üst üste olmadı. Bi alışkanlık kazanacak kadar değildi yani. Umarım cevaplayabilmişimdirKizimda kitabi pek okuyamiyorum
1, 2 genel bolumler ile 5, 6 uyku bolumlerini okuyorum, 6 nin sonlarindayim bitmek uzere insallah basarili olacam
Bugun gece 12 yi geciyordu uyudu 6 da uyandi (gece emzirmek icin 2 defa aldim, elini emiyordu cunku) uyumadi bir daha, uykusu var aslunda gun icinde ama uyutamiyorum, ama olcak insallah inaniyorum.
Birde canim sen saatlere birebir uydunmu
Aksam 7 de uyutup
Gun icinde 2 defa uyuttunmu
Sabah uyanmasa da7 de uyandirdin mi
Birde diyelim disariya ciktin, gittigin yerde uyumasi gereken saatte uyuttun mu
(Bir suru sordum kusura bakma)
Canım 2 güne sütünden temizleniyor. Çikolata ve paketli gıdaları da kes..her ihtimale karşılık...Canım dünden beri kestim sütü de yumurtayı da ne olur ne olmaz diye eti de. Ne zaman düzelir kakası? Dün kan vardı bugünde var. Hafta içi üniversite hastanesine götürcez inşallah anlarlar.
Sadece anne sütü mü alıyor? Devam sütü de kullanıyorsan alerjiye bağlı egzamalar pütürcüklü yapılar tamamen kaybolmayabilir. Sadece süte alerjisi olmayabilir. Başka ürünler de ekli olabilir. Ek gıdada 3 gün kuralı aslen şu; Bebek ilk kez karşılaştığı ürüne alerjikse hemen tepki göstermeyebilir ama 2. ve 3. yiyişinde muhakkak tepki gösterir,olay bu.Canım ben bi ara diyet yaptım ama farklılık olmadı her gün tüketiyorum süt ürünleri bazen çıkıp bazen geçiyor kendisine yoğurt yedirdim değişik bir şey olmadı ne dersin kakada sorun yok bir de öncesinde bu alanlarda konak olmuştu kas alın ve saç
Sagol canim, tesekkur ederimNe demek tatlım sor tabii. Evet canım gündüzleri iki defa 2şer saat uyuttum sabah 7de uyandırmadım çünkü hep ya 6da ya 7de uyandı:) ama şöyle bişey de oldu mesela açlıktan değil alışkanlıktan 5te uyanıyordu 1 saate yakın takılıp geri uyuyordu ben de (bi bölümde var uyuyan çocuğu uyandır diye) 4te uyurken gidip usulca eliyle falan oynayarak uyandırdım çok huzursuz etmeden. Sonra pışpışla geri uyuttum. 5te kalkması bitti. Dışarıya çıkınca maalesef evdeki gibi 2şer saat olmadı hiçbir zaman ama artık uyumaya alıştığı için uykusu gelince kolayca daldı hep ama en fazla 1 saat. Çünkü evde 2 saati de deliksiz uyumuyordu arada uyanıyordu ben pışpışla devam ettiriyordum tabii dışarda devam edemedi hiç. Ama bu düzeni çok etkilemedi çünkü her gün üst üste olmadı. Bi alışkanlık kazanacak kadar değildi yani. Umarım cevaplayabilmişimdir
Sagol canim, tesekkur ederim
Allah yardimcin olsun canim, gercekten zorAynen canim bizimkiler dalmayi bilmiyor. Benim kiz 30dk sonunda kurulmuş saat gibi uyanıyor. Gece uykusuna geçiş çok zor oluyor. Nasıl duzelecek ne yapmali bilmiyorum yatir kaldiri denemeye korkuyorum cok aglar diye ama baska da yolu yok gibi duruyorbenim esim gece çalışıyor o yuzden daha da zorlaniyorum tek olmak cok zor ve yorucu
Uyudu:)Uyudu mu bari senin kuzu
Uyudu:)
12 ye dogru uyuyo
Uyuduktan sonra elini agzina goturdukce alip emziriyorum
Beklersem emzirmezsem aglayarak uyaniyo, o yuzden elini emince hemen uyanip emziriyorum
Sabah uyaninca, genelde ayni saatlerde uyaniyorlar ya, o satte hemen yanina gitmezsem besiginde 15 20 dakika duruyo
Huysuzlanmayincaya kadar besiginden almiyorum
Ben yatir kaldiri deneyecem
Basari olamazsam (insallah olacam, cunku cok istiyorum) eve hamak alcam onu deneyecem
Canim şu an hamakta salliyorum ben ama yok yani uyumayinca hamakta fayda etmiyorbende yarin yatir kaldiri deniycem bakalim
Canim ya pardon
Ustteki yazi alakasiz oldu
Birseylere gerilmistim
O gerginlikle buraya yazmisim, birde yarim yazmisim:) pardom
Ben de o sebepten erkenden tattırmaya başlamıştım canım. Geç geçince yemiyor bebek diyorlar. İnşallah senin kız da iştahlı bir bebek olur verdiğini yer seni üzmeden :)
Onları da kestim canım. Nerdeyse sadece patates haşlamasıyla beslencem. Dün trabzon hurmasıyla 3 tane de küçük hurma yedim biraz huysuzlandı onları da yemem artık. İnşallah domtese falan da alerjisi yoktur. Dün iki kere kaka yaptı ilkinda kan vardı fakat ikinci de yoktu az bi mukus vardı. İnsallah tamamen düzelir. Gece gündüz patates yemeye razıyım.Canım 2 güne sütünden temizleniyor. Çikolata ve paketli gıdaları da kes..her ihtimale karşılık...
Sadece anne sütü mü alıyor? Devam sütü de kullanıyorsan alerjiye bağlı egzamalar pütürcüklü yapılar tamamen kaybolmayabilir. Sadece süte alerjisi olmayabilir. Başka ürünler de ekli olabilir. Ek gıdada 3 gün kuralı aslen şu; Bebek ilk kez karşılaştığı ürüne alerjikse hemen tepki göstermeyebilir ama 2. ve 3. yiyişinde muhakkak tepki gösterir,olay bu.
Yoğurdu kaç kere yedi? Kakasında illaki sorun olacak diye bir şey Yok. Olmayabilir de. Bizde de Konak olmuştu ama daha değişik bir yapıdaydı..enfeksiyonlu akıntılı değişik bir şeyditravazol merhem ve zeytin yağı sürdüm şuanda temiz. Ama yüzündeki ezgama kaybolup beliriyor..
Sadece anne sütü üst üste günlerde değil ama bir defadan fazla yedi yoğurdu üst üste vererek mı denesem bir deCanım 2 güne sütünden temizleniyor. Çikolata ve paketli gıdaları da kes..her ihtimale karşılık...
Sadece anne sütü mü alıyor? Devam sütü de kullanıyorsan alerjiye bağlı egzamalar pütürcüklü yapılar tamamen kaybolmayabilir. Sadece süte alerjisi olmayabilir. Başka ürünler de ekli olabilir. Ek gıdada 3 gün kuralı aslen şu; Bebek ilk kez karşılaştığı ürüne alerjikse hemen tepki göstermeyebilir ama 2. ve 3. yiyişinde muhakkak tepki gösterir,olay bu.
Yoğurdu kaç kere yedi? Kakasında illaki sorun olacak diye bir şey Yok. Olmayabilir de. Bizde de Konak olmuştu ama daha değişik bir yapıdaydı..enfeksiyonlu akıntılı değişik bir şeyditravazol merhem ve zeytin yağı sürdüm şuanda temiz. Ama yüzündeki ezgama kaybolup beliriyor..
Kendileri belli ediyor dimi ek gıdaya hazır olduklarını maşallah :)Ayın 27sinde 5 ayı bitiriyor deniz hanım, biz sofraya oturunca basıyor yaygarayı kaşığı çatalı takip ediyor, bende ay sonunda minik minik tattırayım diyorum, o kadar çok söyledimki keçi sütü diye diye eşim sabah bulmuş almış, hevesle yoğurt yaptım bakalım tadı nasıl diye, inek sütünden daha lezzetli olmuş yoğurdumuz ben sevdim keçiyi inş sever hanımefendi
Ek gidaya gecmeyen bir ben mi kalmisim yaw
maşallah sana.Kendileri belli ediyor dimi ek gıdaya hazır olduklarını maşallah :)
Keçi sütü bulduğun için çok şanslısın ya ben hala bulamadım. Keçiler hamileymiş yavrulayacaklarmışay ben anne keçinin sütünü nasıl alıcam ki bebesine yetsin sütü dimi ama :)) biz 3 gün sonra 6. Ayı bitiriyoruz çok şükür :) artık et kıyma ne gerekiyorsa vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?