- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 158
- 35
O da var canim bende sahit oldum sasirdim hatta :) sizin uykular nasil?
İyi demek istiyorum ama değil canım
Düzelir inşallah diyorum ne yapayım.
Bi çözümü vardır ve bulurum umarım.
Siz düzene girdiniz mi biraz eve geçince?
Yok cnm ayni devambaya zorluyor gece de cok sık uyanıyor gece uykusu 8-9 saat nasil dayaniyor bilmiyorum
Gündüz ne yapıyor?
Bu sık uyanmalar böyle gidecek mi ben korkuyorum artık.
Canim yeni gördüm basin sagolsun rabbim sabir versinMerhaba kızlar. Biz döndük Van'a. Ankara her anlamda zorladı bizi. Babam canım babam mekanı cennet olsun. Çok çok acı Rabbim yaşatmasın kimseye. Rabbim önce anneme sonra bizlere sabırlar versin. Ama insan dönüyor işte hayata çekiyor birşeyler bizi hayatın içine. Orda tüm kardeşler destek olduk birbirimize ama şimdi tek başıma kaldım burda. Başsağlığı dileyen herkese teşekkür ederim geri dönüp etiketleyemedim.
Kızlar bize doktor burda sütün beslemiyo demişti ya bende biberona alıştırmaya çalıştım ama olmadı. Hipp'in sütlü elmalı kaşık mamasını kullandım kızıma. Kaşıkla verdikçe ağzının kenarı kızardı bende kaşıktan tahriş oldu heralde siye düşündüm. Önce yediğini hep kustu ben bir hafta önce başladığımız için alerjiden şüphelenmedim. Ertesi gün tekrar yediğinin hepsini kustu. Sonra ensesinde bi kuzarıklık fark ettim etiketten heralde dedim. Sonra yüzü bacakları vücudu hep ürtiker oldu. Acile götürdük. Mamaya bi hafta önce başladık böyle de bişey olmadı ya orda kıyafetlerini granül sabunla yıkadık ondan heralde dedim iğne falan yaptılar geçti sonra. Kıyafetlerini arap sabunuyla yıkadık tekrar. Ertesi gün dışarı çıkmam gerekti ablam tekrar mamadan verdi 3 kaşık falan sonra kulakları ensesi biraz yine kabardı. Anladım ki yediği mamadan. Bi hafta sonra da olsa alerji ortaya çıkabiliyomuş demekki.
Şimdi hipp1 numara mamasından hazırladım verdin yine ağzını kenarı,kulaklarının arkası kızardı. Ama ilk 2 ay bu mamayı kızım kullanmıştı,günde 3-4 sefer. Hiç ilk aylarda alerji olmayıpta sonradan olur mu? Anlayamadım.
Sağolasın canım Allah razı olsunCanim yeni gördüm basin sagolsun rabbim sabir versin
Herkese Merhaba .Biz de bugün yoğurtla ek gıdaya giris yaptık15 Ağustos doğumlu Pelin hanım 5.ay kontrolünde 64 cm 6675 gram olunca doktorumuz ufaktan başlayalım dedi.Şimdilik 3 gün kuralıyla günde tek sefer olarak başlıyoruz. Dün gece Sütasin günlük sütüyle küçük kavanozlara yoğurt yaptım. Çok lezzetli ve kıvamlı olmuş. Minnagim yedi bakalım biraz .Şimdi takipteyim .Umarim alerji dokunma gibi şeyler olmaz 3 gün yoğurttan sonra sebzeye geçicez.
Yaa benimki bayadır sag sol donuyor ama 5de baslamayi düşündüm ne bileyim :) oh masallah begumume :)Insallah canm aminsiz de ek gidaya basladinizda hic zorlanmayin hapu hupur yeyin insallah :)
Biz ek gidaya tam 5 oldugunda basladik canm. Doktora giderseniz bi danis senin bebisin de hazir olabilir, kilosu iyiydi sanirim. Bizim dr dönüyor deyince o zaman destekli oturabilir demişti bilgin olsun. Özledik canım eskisi gibi gelmiyor kimse sanırım. İşler güçler de başlayıbca normal tabi de.. ben de nisanda başlıcam vakit azalıyor gitgidee..
Düzeldi demek isterdim de yok be canım. Düzelmedi. Gece 3 4 kere kalksa şükrediyorum artık. Yatır kaldır yöntemini denesem diye düşünüyorum bi yandan.. Uykusuzluk da çok fena oluyor. Baş ağrım tutuyor falan öyle yani
Miktarinı kizim belirledi.Doyunca eliyle kaşığı itti ve ağzını kapattiMiktar olarak ne kadar verdin canm bir de hangi vakitte öğlen mi? Sebzeyi nasil vermeni söyledi doktor?
Basıniz sağolsun arkadaşım. Allah sizlere uzun ömür versin .Sağolasın canım Allah razı olsun
Canım senin kardeşin netice de eşinin değil adımını neden atmıyor ya eğer bebeğin hastalık kaparsa da sen onun yüzüne bakma o zaman. Ne demek öpmek yaSlm kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var. Benim dengesiz bir kardeşim var bugün grip olmuş ve bize geldi oğlumu alıp alıp öptü . Her yerine bulaştırdi hastalık. Yarın da bizde. Öpme desem bir daha adımını atmaz bizim eve . Öyle de aptal bir kız. bir insan ancak bu kadar düşüncesiz ve bencil olunabilir.
Ltfn yardım edin çocuğum grip olacak ne yapmam gerek. Tecrübeli arkadaşlar yardım edin. Grip olmasını engellemek için ne yapmam gerek.
Doyduğundan yapıyor olabilir canımKizlar sizin bebelerde emzirirken kafayi kaldirip oturmaya calisiyor mu?
N
Düzeldi demek isterdim de yok be canım. Düzelmedi. Gece 3 4 kere kalksa şükrediyorum artık. Yatır kaldır yöntemini denesem diye düşünüyorum bi yandan.. Uykusuzluk da çok fena oluyor. Baş ağrım tutuyor falan öyle yani
Sende ne var ne yok?
Doyduğundan yapıyor olabilir canım
Canım ben bi ara diyet yaptım ama farklılık olmadı her gün tüketiyorum süt ürünleri bazen çıkıp bazen geçiyor kendisine yoğurt yedirdim değişik bir şey olmadı ne dersin kakada sorun yok bir de öncesinde bu alanlarda konak olmuştu kas alın ve saçCanım alerji ilk aylarda nadir şekilde görülebiliyor. Ayı ilerledikçe tepkileri büyüyor. Belliki süt ürünlerine alerjisi var.
Meyve sebze püreleriyle başladım ben. Meyveyeri cam rendedenrendeleyip pişirerek sebzelerinde haşlayıp çatalla ezdikten sonra verdim. İlk önce formül mamayla sulandırdım.
Yerini yadırgamış olabilir. Artık her şeyin farkındalar.
Canım tarhana çorbası için çok erken. 7-8 aydan sonra Bebek tarhanasıyla başlamalısın. Normalinde baharat karışımı var içinde ya alerji yapabilir.
Ya benim annem de erkek kardeşimin ileride doğacak bebesine isim koyacağını söylüyor bende 'he he tabii cınııııım! Gelin hanım da bekleyemiyor ki kv çocuuma isim koysun!'
Canım alerjisi var. Benim oğlumda da böyle döküntü var. Ben süt ve süt ürünleri çikolata yediğimde yüzü komple döküyor bundan. Sıcaklayınca terleyince de iyice çoğalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?