2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
kaftankef cnm nasil gidiyor İpek hanimin uykular nasil?

cetrina canim yoksun çoktandır hersey yolundadir umarim?

@La Lune canım masallah Neva kuzusuna kendi kendine uyuyormus :) @hayalimsin1 den haberin var mi canim gelmiyor artik hiç?

goqce canım nasil gidiyor yoksun sende bayadir?

İyi demek istiyorum ama değil canım
Düzelir inşallah diyorum ne yapayım.
Bi çözümü vardır ve bulurum umarım.
Siz düzene girdiniz mi biraz eve geçince?

Yok cnm ayni devam baya zorluyor gece de cok sık uyanıyor gece uykusu 8-9 saat nasil dayaniyor bilmiyorum

Gündüz ne yapıyor?
Bu sık uyanmalar böyle gidecek mi ben korkuyorum artık.

Bende korkuyorum canim ya gündüz de yarim saat uyuyor uyanmadan hamagina koyup basinda beklersem her uyanmadan once sallarsam 1 saat 1 bucuk saat uyuyor ama hicbisey yapmadan onun basinda beklemem gerekiyor. Yarim saat uyuyunca da uykusunu alamiyor hep mizmiz oluyor en azindan gece uykusu iyi olsa gündüze insan dayaniyor da gece cok zor oluyor

Herkese Merhaba .Biz de bugün yoğurtla ek gıdaya giris yaptık 15 Ağustos doğumlu Pelin hanım 5.ay kontrolünde 64 cm 6675 gram olunca doktorumuz ufaktan başlayalım dedi.Şimdilik 3 gün kuralıyla günde tek sefer olarak başlıyoruz. Dün gece Sütasin günlük sütüyle küçük kavanozlara yoğurt yaptım. Çok lezzetli ve kıvamlı olmuş. Minnagim yedi bakalım biraz .Şimdi takipteyim .Umarim alerji dokunma gibi şeyler olmaz 3 gün yoğurttan sonra sebzeye geçicez.

Canim yeni gördüm basin sagolsun rabbim sabir versin

Miktar olarak ne kadar verdin canm bir de hangi vakitte öğlen mi? Sebzeyi nasil vermeni söyledi doktor?

Yaa benimki bayadır sag sol donuyor ama 5de baslamayi düşündüm ne bileyim :) oh masallah begumume :)
Kilosu iyi diye 6 bile erken dedi bana asm :) ama 6da baslayalim dedik. Rabbim guc versin zor ek gida olayi memeyi ac sut ver kadar basiti yokmus :)

Doktorun ilk ne ile basla dedi? Meyve yogurt mu sebzemi canim?

N
Düzeldi demek isterdim de yok be canım. Düzelmedi. Gece 3 4 kere kalksa şükrediyorum artık. Yatır kaldır yöntemini denesem diye düşünüyorum bi yandan.. Uykusuzluk da çok fena oluyor. Baş ağrım tutuyor falan öyle yani
Sende ne var ne yok?

Miktar olarak ne kadar verdin canm bir de hangi vakitte öğlen mi? Sebzeyi nasil vermeni söyledi doktor?
Miktarinı kizim belirledi.Doyunca eliyle kaşığı itti ve ağzını kapattiAma ilk gün olduğu için ve zaten minnak bir kız oldugu icin cok yemedi yani 1 yk ancak yemiştir.
10.30 da emzirdim uyuttum uyandı biraz oyaladim derken 1 de yedirdim.Öğlen ve aç olmasını öneriyorlar.
Doktor aslında birşey demedi.2.çocuğunuz bilirsiniz dedi .Ama ben oğlumda ek gıdaya nasıl geçtim hiç hatirlamiyorum 6 yıl oldu

Canım senin kardeşin netice de eşinin değil adımını neden atmıyor ya eğer bebeğin hastalık kaparsa da sen onun yüzüne bakma o zaman. Ne demek öpmek ya

Arkadaşlar merhaba. Bebeğim 16 ağustos doğumlu. Inek sütüne alerjisi var. Doktorumuz Kaşık mamasi olarak piyasadaki hiç bir mamayi kullanamayacagimizi,1 yaşına kadar yoğurt veremeyeceğimizi soyledi.Bunun yerine özel bir mama olan Similac Alimentum diye bir mama önerdi. Bu mamayi duyan kullanan var mi acaba

Bende de durum ayni canim gece kalkiyor emziriyorum kendisi cekiyor agzini sonra yatagina koyuyorum ben yatıyorum 5dk gecmeden yine bağırıyor surekli boyle ne zaman yorulursa o zaman 1 saat uyuyor sonra yine devam cok cok yoruyor valla gece de cok geç yatıyor insan yoruluyor gercekten oyy baş agrisi deme gunde 2 tane parol icer oldum. Bakalim belki ek gidadan sonra birazda olsa düzelir diyorum yani insallah

Canım ben bi ara diyet yaptım ama farklılık olmadı her gün tüketiyorum süt ürünleri bazen çıkıp bazen geçiyor kendisine yoğurt yedirdim değişik bir şey olmadı ne dersin kakada sorun yok bir de öncesinde bu alanlarda konak olmuştu kas alın ve saç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…