- 30 Kasım 2017
- 8.740
- 1
- 4.388
- 173
- Konu Sahibi Biordanbiburdan
Haykırdım kız senln görümce ne alemdeDertsiz başına görümce getirecek ya.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haykırdım kız senln görümce ne alemdeDertsiz başına görümce getirecek ya.
Görümce o kadar kötü bişi mi yaaDertsiz başına görümce getirecek ya.
Möge abla benim kayınpederi kıt kıt Kardeşlere sıra gelmez..Programa çıkın möge abla bulur
Hahahahaha ayy canım ya Çok bir şey yok kayda değer anlatmaya. Ara sıra yine gereksiz şeyler söylüyor ama eskiye nazaran çok azaldı tacizleri. RahatımHaykırdım kız senln görümce ne alemde
İyisi vardır mutlaka ama çok nadir gelir canım. Dert edinme kendine, bırak kendi isterse bulsun konuşsun.Görümce o kadar kötü bişi mi yaa
Bıraktım akışına amaanİyisi vardır mutlaka ama çok nadir gelir canım. Dert edinme kendine, bırak kendi isterse bulsun konuşsun.
Ne tacizi ay, bi özet geçsene bana da merak ettimHahahahaha ayy canım ya Çok bir şey yok kayda değer anlatmaya. Ara sıra yine gereksiz şeyler söylüyor ama eskiye nazaran çok azaldı tacizleri. Rahatım
Hiç özetle olacak şeyler değilNe tacizi ay, bi özet geçsene bana da merak ettim
Tabiki de bulaşma.Kısa anlatmaya çalışacağım detaya girersem çıkamam
Kayınvalidem ve kayınpederim eşim 6 yaşındayken boşanmış. Sebebi aldatma..
Bunların evliliğinden eşim ve bir erkek kardeşi var.
Daha sonra kayınpederim 2. Evliliğini yapıyor. Ondan da bir kız çocuğu var. Ondan da aldatma sebebi ile boşanıyor.
Ve yine daha sonra evleniyor 3. Evliliğini yapıyor. Ondan ise bir oğlu var.
Şimdi toplamda eşim, 4 kardeş.
Eşimin annesi ve babası boşandıktan sonra eşim babasında kalıyor. Diğer erkek kardeşi annesinde.
Eşim babasında kaldığı için diğer kardeşleri ile de görüşüyor doğal olarak.
Fakat babası hep kadıncağızları aldattığı için (ŞUAN 6.’ya evli) eşim zamanla babasının karakterinden ve yaptıklarından bunalıyor ve ayrıca babası buna 2016 yılında 600 bin tl kadar bi kazık atıyor, eşim de annesinin (kayınvalidemin) yanına geliyor. Tabi döndüğünde yaş oluyor 25-26..
Annesinin yanına gelirken de herşeyi herkesi ardında bırakıyor. Kimseye hiçbirşey söylemeden resmen yaşadığı şehiri terk ediyor. Hatta bunu öldü falan zannediyorlar orada, öyle bi terk ediş
Şuan günümüze gelirsek de eşim babasının yanından geldiğinden beri kardeşleri ile görüşmüyor. Kardeşleri hiç aramamış sormamış da..Birbirlerinden o günden beri haber alamıyorlar. Ama eşim aşırı bi özlem çekiyor.
Benim de dün gece fotoğraflardan aşina olduğum kız kardeşi rüyalarıma girdi. Çok da etkilendim..
Ve dedim ki acaba kızla sosyal medya üzerinden iletişim sağlayıp, bi şekilde görüşme mi ayarlasam.
Kızcağınızın ne tepki vereceğini de bilmiyorum. Aradan yıllar yıllar geçmiş (10-11 yıl).
Sizce kıza yazsam mı, yoksa hiç bulaşmamak mı daha doğru ?
Durumu da eşime hiç danışmadım..
İşgüzarlık ile ne alaka offfCok sacma
İşgüzarlık etme derim ben olsam
Size mi düştü Sonucta, adamın eli kolu agzı, zekası var
Halletmek istesin yeter ki, o zaman halleder işte
Belki kardeşi de aynı hisler içerisindedirEvet, şuan mesela o pişmanlık var eşimde. Yani her gün kardeşinin muhabbeti geçiyo evimizde. Ama adım da atmaya çekiniyor açıkçası. Bilmiyorum belki zamanı vardır, belki hayırlısı böyle olmasıdır..
Kardeşlerinden babayla görüşen hiçkimse yok. Herkes babayı yok sayıyor da.. dediğiniz gibi böyle birşeye gerek var mı onu bende bilemedim.Ay dertsiz başına dert alma Allah aşkına.kim bilir nasi biridir gorumceniz.onu hayatınıza aldınız diyelim kayinbabanizla da barisirsiniz al sana nurtopu gibi eş ailesi derdi.hic bulaşmayin eşiniz istese kendisi araştırıp bulsun.oyle duygusalliklara gerek yok sonradan ah vah edersiniz.
Evet. Çok kuvvetli bi bağları varmış. Babaları baba olmadığı için ve en büyükleri eşim olduğu için bütün kardeşlerine babalık yapan eşim olmuş.Belki kardeşi de aynı hisler içerisindedir
Herkesin hikayesi birbirine benzemez. Döngüyü biri kırmalı, eşiniz büyük olarak adım atsın. Karşı taraftan olumlu ışık gelmese dahi içinde ukde kalmaz. Ukde kötü bir duygu..Kardeşlerinden babayla görüşen hiçkimse yok. Herkes babayı yok sayıyor da.. dediğiniz gibi böyle birşeye gerek var mı onu bende bilemedim.
Ya dinlediklerime göre de bi duygusal bağ oluşturmak istedim sanırım
Son olarak şunu ekliyorum. Babamın da benzer bir hikayesi var, yaşı 70, hala gözünden yaş süzülür. Zamanında yapmamanin pişmanlığı var. Yıllar sonra kardeşleriyle biraraya geldiklerinde aslında herkesin birbirinin tepkisinden çekinmesi nedeniyle ikilemde kaldığını anladık. Yazık değil mi kaybedilen yıllara..Ben eşim için o bağı kurardım, sonuç ne olursa olsun..Babam da abi olarak ben adımı atmaliydim der. Benim diyeceklerim bu kadar SevgilerEvet. Çok kuvvetli bi bağları varmış. Babaları baba olmadığı için ve en büyükleri eşim olduğu için bütün kardeşlerine babalık yapan eşim olmuş.
Hatta o yüzden böyle birşeye adım atmıyor da olabilir bence, ben hepsine babalık yaptım, merak bile etmediler diyor kısacası.
Eşiniz babalık yapmış helal olsun ama aynı zamanda babalık yaptığı kardeşlerini de terk edip gitmiş. Hatta öldü sanmışlar o derecede terk etmiş. Bu yaşananların sebebi tabi ki kayinbabanız ama kardeşlerin açısından bakınca da onları bırakıp giden bir büyük abi var. O yüzden eşinizin adım atması daha iyi olabilir.Evet. Çok kuvvetli bi bağları varmış. Babaları baba olmadığı için ve en büyükleri eşim olduğu için bütün kardeşlerine babalık yapan eşim olmuş.
Hatta o yüzden böyle birşeye adım atmıyor da olabilir bence, ben hepsine babalık yaptım, merak bile etmediler diyor kısacası.
Onlar eşimden önce evlenmiş, onlar da eşimi davet etmemiş ona bakarsanız. Abilerine ulaşmaları çok da zor birşey değil, isteyen ulaşabilirdi.
İki tarafta adım atmaya aciz nedense..