- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 158
- 35
Kendileri belli ediyor dimi ek gıdaya hazır olduklarını maşallah :)
Keçi sütü bulduğun için çok şanslısın ya ben hala bulamadım. Keçiler hamileymiş yavrulayacaklarmışay ben anne keçinin sütünü nasıl alıcam ki bebesine yetsin sütü dimi ama :)) biz 3 gün sonra 6. Ayı bitiriyoruz çok şükür :) artık et kıyma ne gerekiyorsa vereceğim
Ben de geçmedim 6 ay bitmeden de geçmeyi düşünmüyorum 10 günümüz falan kaldı inşallah kolay bi sürec olur hepimiz içinEk gidaya gecmeyen bir ben mi kalmisim yaw
Bende günlük sütle yoğurt mayaladım arkadaştan aldım mayayı ama sulu oldu küçük kavanozlara makinede yaptım sen ilk maya olarak ne kullandın daha vermedim bebişe ben bu hafta tekrar yapıp vercemHerkese Merhaba .Biz de bugün yoğurtla ek gıdaya giris yaptık15 Ağustos doğumlu Pelin hanım 5.ay kontrolünde 64 cm 6675 gram olunca doktorumuz ufaktan başlayalım dedi.Şimdilik 3 gün kuralıyla günde tek sefer olarak başlıyoruz. Dün gece Sütasin günlük sütüyle küçük kavanozlara yoğurt yaptım. Çok lezzetli ve kıvamlı olmuş. Minnagim yedi bakalım biraz .Şimdi takipteyim .Umarim alerji dokunma gibi şeyler olmaz 3 gün yoğurttan sonra sebzeye geçicez.
Bizimki gece çalışmıyor ama bi kere en ufak yardımını görmedikAynen canim bizimkiler dalmayi bilmiyor. Benim kiz 30dk sonunda kurulmuş saat gibi uyanıyor. Gece uykusuna geçiş çok zor oluyor. Nasıl duzelecek ne yapmali bilmiyorum yatir kaldiri denemeye korkuyorum cok aglar diye ama baska da yolu yok gibi duruyorbenim esim gece çalışıyor o yuzden daha da zorlaniyorum tek olmak cok zor ve yorucu
Bizimki gece çalışmıyor ama bi kere en ufak yardımını görmedik
Ben evde pınarın yoğurdu vardı onunla mayaladim.Tamamen doğal yoğurt yapmak isterdim.Ama imkanlar böyleBende günlük sütle yoğurt mayaladım arkadaştan aldım mayayı ama sulu oldu küçük kavanozlara makinede yaptım sen ilk maya olarak ne kullandın daha vermedim bebişe ben bu hafta tekrar yapıp vercem
Ben evde pınarın yoğurdu vardı onunla mayaladim.Tamamen doğal yoğurt yapmak isterdim.Ama imkanlar böyle
mama sandalyesi tavsiyeniz varmı 50 den başlıyor 650 ye kadar var abartırsanız 1200 bile var alanlar kullananlar tavsiye istiyorum
Çok çok mutlu oldum mesajına :) tecrübeli bir anneden bunları duymak sevindirdi beni teşekkğr ederim :-*maşallah sana.
anneliğe çabuk uyum sağladığını düşünüyorum, ben ilk kızımda sudan çıkmış balık gibiydim.
sen maşallah sakin ve olağan davranıyorsun bebeğine. telaşlı aceleci hallerin yok.
41 kere maşallah.
benim kız da ek gıdaya başladı ama kustuğu için henüz ağırlık vermedim. uykusuzum hala :)
İyi bari yanliz degilmisim. Senin kiz kac dogumluydu kiBende geçmedim :) yarin doktorumuza danisip öyle gecelim dedik
Ayni dusunuyorum 180.gun kismetse baslicam. 1 mart milad :)Ben de geçmedim 6 ay bitmeden de geçmeyi düşünmüyorum 10 günümüz falan kaldı inşallah kolay bi sürec olur hepimiz için
Bende evdeki yoğurtla mayalayacagim bi bardak filan. Yaptikca dogallasiyormus maya eksidigi icin.Ben evde pınarın yoğurdu vardı onunla mayaladim.Tamamen doğal yoğurt yapmak isterdim.Ama imkanlar böyle
Tabi emiyor canım. Bugünü anlatayım sana.MinikPiranha canim emiyor dimi ayni zamanda? Bir gunun ogun siralamasi nasil bi anlatirmisin
Ayyy ne güzel hareketler yapıyorlar yahu :)) yiyesim geliyo hepsini. Sevda da ellerini çırpar gibi yapıyo almak istiyo güya ona doğru atılıyo :)Afiyet bal şeker olsun sevda kuzusuna canım, bizim kız çok fena yaa ağzını şapırtadıyor kaşık görünce heyecanlanıyor, sıpa ne versem yiyecekmiş gibi duruyorayy ben de bulamıyordum hayvanlar hamile diye ama süt peynir aldığımız yerde tesadüfen varmış hemen almış eşim...
Ben de hazır yoğurtla mayaladım ama sünüyor gibi oldu senin de oldu mu öyle?Ben evde pınarın yoğurdu vardı onunla mayaladim.Tamamen doğal yoğurt yapmak isterdim.Ama imkanlar böyle
Canım teacher de geldiğinde cevaplar ama ben yine de söyleyeyim. Evet öyle oluyor hazır yoğurtla mayalandığında. Hatta benim bildiğim bu sünen yoğurtla mayalarsan o daha bir sünüyor :/Ben de hazır yoğurtla mayaladım ama sünüyor gibi oldu senin de oldu mu öyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?