- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 158
- 35
Yok anam burda kargo 4 günden önce gelmiyo. Bir de hafta sonu gşrdi araya pazartesi gelmesini ümid ediyorum ama salı da olabilir
Buraya da erzurum aktarmalı geliyor canım :) önce size sonra bize :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok anam burda kargo 4 günden önce gelmiyo. Bir de hafta sonu gşrdi araya pazartesi gelmesini ümid ediyorum ama salı da olabilir
Canım bir tatlı kaşığı bal üzerine bolca çörek otu döküp çiğneye çiğneye ye şifa olur inşallah. Bir de yapabilirsen sirkeyle gargara yapmanı öneririm.Kzlar bogazim cok agriyo, yutkunamiyorum, bildiginiz iyi gelen birsey varmi
Adacayi, balli ihlamur, sarmisakli sut ictim limonlu tuzlu gargara, adacayiya garga yaptim ama gecmedi
Hadiii:)) o zaman ben sana söylerim nasıl olduğunu:)) bir kaç model varmış sanırım. Mesajda bildirin hangisini istediğinizi demişler. Ben bebeğim kız ona göre gönderin dedim :))Buraya da erzurum aktarmalı geliyor canım :) önce size sonra bize :)
:-*Hayirluolsun:)
Trend konularda bakıcı ile ilgili bir konu var. Bayan 1600 tl sadece bakıcı parası verdiğini yaZmış. Bunun temizliği var yemeği var ütüsü var gönlünü hoş etmesi var. Çalışıp üretmiyorum diye çok üzülüyorum ama burdan da bakınca aylık 2000 den fazla kazanıyormuşum
Uyarmaktan başka hiç bir çaren yok.Maske ver eline ,bebeğinin hasta olmasını istemiyorsan mecbur uyaracaksın..Gerçi o bugün almıştır alacağını çok öptüyse bebeğini banyo yaptır bol bol emzir ıhlamur da verSlm kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var. Benim dengesiz bir kardeşim var bugün grip olmuş ve bize geldi oğlumu alıp alıp öptü . Her yerine bulaştırdi hastalık. Yarın da bizde. Öpme desem bir daha adımını atmaz bizim eve . Öyle de aptal bir kız. bir insan ancak bu kadar düşüncesiz ve bencil olunabilir.
Ltfn yardım edin çocuğum grip olacak ne yapmam gerek. Tecrübeli arkadaşlar yardım edin. Grip olmasını engellemek için ne yapmam gerek.
Slm kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var. Benim dengesiz bir kardeşim var bugün grip olmuş ve bize geldi oğlumu alıp alıp öptü . Her yerine bulaştırdi hastalık. Yarın da bizde. Öpme desem bir daha adımını atmaz bizim eve . Öyle de aptal bir kız. bir insan ancak bu kadar düşüncesiz ve bencil olunabilir.
Ltfn yardım edin çocuğum grip olacak ne yapmam gerek. Tecrübeli arkadaşlar yardım edin. Grip olmasını engellemek için ne yapmam gerek.
Deniyim canim, sagolCanım bir tatlı kaşığı bal üzerine bolca çörek otu döküp çiğneye çiğneye ye şifa olur inşallah. Bir de yapabilirsen sirkeyle gargara yapmanı öneririm.
Basucundan mor sogani eksik etme, gunluk koy canim, mor sogan koruyo, Allaha emanet bebisinSlm kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var. Benim dengesiz bir kardeşim var bugün grip olmuş ve bize geldi oğlumu alıp alıp öptü . Her yerine bulaştırdi hastalık. Yarın da bizde. Öpme desem bir daha adımını atmaz bizim eve . Öyle de aptal bir kız. bir insan ancak bu kadar düşüncesiz ve bencil olunabilir.
Bizim kız çok huysuz ya, gece ağlamaları çığlıkları arttı malesef galiba dişten , sabahları buluyor uyumamız .. biraz yıprandım bu ara inş bir düzene girer artık ..Biz de iyiyz canm cok sukur. Ya durumlar fena degil ama hala kabul ettiremiyorum beyefendiye iste ustelemedim henuz. Yani super de sayilmayiz da zaten neyse...Bosverelim...
Begus iyi canm ya sukur bu ara braz duzeni kacti dis zamani geliyor sanirm diye dusunuyorm. Sen nasilsin ise basladn mi sen?? Bicirik nasil iyi mi kara kiz :)
Canım alerji ilk aylarda nadir şekilde görülebiliyor. Ayı ilerledikçe tepkileri büyüyor. Belliki süt ürünlerine alerjisi var.Merhaba kızlar. Biz döndük Van'a. Ankara her anlamda zorladı bizi. Babam canım babam mekanı cennet olsun. Çok çok acı Rabbim yaşatmasın kimseye. Rabbim önce anneme sonra bizlere sabırlar versin. Ama insan dönüyor işte hayata çekiyor birşeyler bizi hayatın içine. Orda tüm kardeşler destek olduk birbirimize ama şimdi tek başıma kaldım burda. Başsağlığı dileyen herkese teşekkür ederim geri dönüp etiketleyemedim.
Kızlar bize doktor burda sütün beslemiyo demişti ya bende biberona alıştırmaya çalıştım ama olmadı. Hipp'in sütlü elmalı kaşık mamasını kullandım kızıma. Kaşıkla verdikçe ağzının kenarı kızardı bende kaşıktan tahriş oldu heralde siye düşündüm. Önce yediğini hep kustu ben bir hafta önce başladığımız için alerjiden şüphelenmedim. Ertesi gün tekrar yediğinin hepsini kustu. Sonra ensesinde bi kuzarıklık fark ettim etiketten heralde dedim. Sonra yüzü bacakları vücudu hep ürtiker oldu. Acile götürdük. Mamaya bi hafta önce başladık böyle de bişey olmadı ya orda kıyafetlerini granül sabunla yıkadık ondan heralde dedim iğne falan yaptılar geçti sonra. Kıyafetlerini arap sabunuyla yıkadık tekrar. Ertesi gün dışarı çıkmam gerekti ablam tekrar mamadan verdi 3 kaşık falan sonra kulakları ensesi biraz yine kabardı. Anladım ki yediği mamadan. Bi hafta sonra da olsa alerji ortaya çıkabiliyomuş demekki.
Şimdi hipp1 numara mamasından hazırladım verdin yine ağzını kenarı,kulaklarının arkası kızardı. Ama ilk 2 ay bu mamayı kızım kullanmıştı,günde 3-4 sefer. Hiç ilk aylarda alerji olmayıpta sonradan olur mu? Anlayamadım.
Meyve sebze püreleriyle başladım ben. Meyveyeri cam rendedenrendeleyip pişirerek sebzelerinde haşlayıp çatalla ezdikten sonra verdim. İlk önce formül mamayla sulandırdım.Kızlar merhaba, bende 22Ağustosda oğluşuna kavuşmuş bir anneyim..
Oğluşum pazar günü 5.ayı doldurmuş olacak.
Benim sorum şu ek gıda olarak nasıl ve ne'li muhallebiler yapıyorsunuz?? Ya da muhallebiler yapan varmı?? Ek gıda menülerineze ihtiyacım var..
Yerini yadırgamış olabilir. Artık her şeyin farkındalar.Kizlar istanbuldan evimize döndük dun aksam. Icim çok buruktu alismisim kalabaliga simdi yalni kalmak zor geldi. Esim de gece çalışıyor bakalim napicaz benim kizin istanbul bursa derken düzeni iyice değişti gece 3-4 u buluyor uyumasi bunu nasil duzeltebilirim fikrinize ihtiyacim var. Bids bugun uyutuyorum 5dk sonra aglayarak uyaniyor. Evi mi yadirgiyor anlamadım. Normalde 3de de yatsa aglamazdi ama dun gece cok ağladı anlamadim bende
Canım tarhana çorbası için çok erken. 7-8 aydan sonra Bebek tarhanasıyla başlamalısın. Normalinde baharat karışımı var içinde ya alerji yapabilir.Canim benim oglusumda 5 bucuk aylik. Canim ben patates havuc ispanak pirinc karisimi sebze corbasi, yine icine biraz pirinc atarak un corbasi verdim. Birkac gun oncede tarhana corbasi verdim ama fazla yemedi ayrica kustu heralde agir geldi. Bizim ek gidalarimiz simdilik bole canim
Ya benim annem de erkek kardeşimin ileride doğacak bebesine isim koyacağını söylüyor bende 'he he tabii cınııııım! Gelin hanım da bekleyemiyor ki kv çocuuma isim koysun!'Kızlar bu mesajı hamileykene buraya yazmışım bugün okudum ve güldüm ama endişemde haklıymışım, kv olay yaptı kızıma koyduğum adı söylemeyeceğini deyip durdu, ben de inadına koydurdum eşime de ya olacak ya olacak dedim şimdi paşa paşa söylüyor, kvnin bekar bir 3. Oğlu var şimdiden onun doğmamış kızına ben isim koyacağım diye yerini yapıyor, bunu da yazasım geldi yakşamlar :)))
Canım alerjisi var. Benim oğlumda da böyle döküntü var. Ben süt ve süt ürünleri çikolata yediğimde yüzü komple döküyor bundan. Sıcaklayınca terleyince de iyice çoğalıyor.Eki Görüntüle 1941706 Günaydın herkese benim minigin alnı sakaklari zaman zaman böyle minik sivilcemsi şeylerle kizariyor aile hekimi olabilir dedi başka bir doktor alerjiden bahsetti ama alerjik egzama daha farklı değil mı böyle koyu pembe genelde yanaklarda olmaz mı ki öyle dedi diye diyet de yaptım bi ara değişen bir şey olmadı bir gidiyor bi geliyor bazen sıcağa bağlıyorum bilemedim ki
Denemeden neye alerjisi var bilemezsin ki. Yoğurt mayalayabiliyorsan yoğurtla başlamak iyi aslında. Ben mayalayamadığım için hep ekşi oluyor nedense..ben sebzeyle başladım.Kızlar bu ek gidaya yogurtla mi baslamali yoksa sebzelerle mi ? Yogurttan tirsiyorum biraz da cunku kakamiz mukuslu alerjimiz olabilir
Canım gaz da olabilir yoğurta tepki de gösteriyor olabilir.Kızlar benim kizim bir kac gündür cok huzursuz dün aksam karnibahar yemistim yoğurtlu bi de tarhana corbasi karnabahar mi gaz yaptı bilmiyorum dun gece 15 dk da bir uyandi ikindi hep huzursuz bugunde agliyor surekli. Uykusundan aglayarak inleyerek uyaniyor
Adaçayı içme canım. Emziren kadınlara iyi gelmiyormuş. Sütün azalmasına neden oluyormuş. Bal ye. En iyi o geliyor.Kzlar bogazim cok agriyo, yutkunamiyorum, bildiginiz iyi gelen birsey varmi
Adacayi, balli ihlamur, sarmisakli sut ictim limonlu tuzlu gargara, adacayiya garga yaptim ama gecmedi
İnşallah olmaz bol bol emzirme. 2-3 çay kaşığı ıhlamur verebilirsin.Slm kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var. Benim dengesiz bir kardeşim var bugün grip olmuş ve bize geldi oğlumu alıp alıp öptü . Her yerine bulaştırdi hastalık. Yarın da bizde. Öpme desem bir daha adımını atmaz bizim eve . Öyle de aptal bir kız. bir insan ancak bu kadar düşüncesiz ve bencil olunabilir.
Denemeden neye alerjisi var bilemezsin ki. Yoğurt mayalayabiliyorsan yoğurtla başlamak iyi aslında. Ben mayalayamadığım için hep ekşi oluyor nedense..ben sebzeyle başladım.
Canım gaz da olabilir yoğurta tepki de gösteriyor olabilir.
Adaçayı içme canım. Emziren kadınlara iyi gelmiyormuş. Sütün azalmasına neden oluyormuş. Bal ye. En iyi o geliyor.
İnşallah olmaz bol bol emzirme. 2-3 çay kaşığı ıhlamur verebilirsin.
Biz grip olduk. Şimdi geleceğe gideceğimiz yere soruyorum.
Şu 30 küsür yaşındaki oğluna da ekmek arası götüren değil mi :)Trend konularda bakıcı ile ilgili bir konu var. Bayan 1600 tl sadece bakıcı parası verdiğini yaZmış. Bunun temizliği var yemeği var ütüsü var gönlünü hoş etmesi var. Çalışıp üretmiyorum diye çok üzülüyorum ama burdan da bakınca aylık 2000 den fazla kazanıyormuşum
Bende uyurken oturmaya çalışandan var canım, iki kere yakaladım.Kizlar sizin bebelerde emzirirken kafayi kaldirip oturmaya calisiyor mu?
Şu 30 küsür yaşındaki oğluna da ekmek arası götüren değil mi :)
Hiç üzülme bu ekstraları da sayarsan çok iyi durumdasın :)
Bende uyurken oturmaya çalışandan var canım, iki kere yakaladım.
Artık ne gördüyse rüyasında.
Canım alerji ilk aylarda nadir şekilde görülebiliyor. Ayı ilerledikçe tepkileri büyüyor. Belliki süt ürünlerine alerjisi var.
Meyve sebze püreleriyle başladım ben. Meyveyeri cam rendedenrendeleyip pişirerek sebzelerinde haşlayıp çatalla ezdikten sonra verdim. İlk önce formül mamayla sulandırdım.
Yerini yadırgamış olabilir. Artık her şeyin farkındalar.
Canım tarhana çorbası için çok erken. 7-8 aydan sonra Bebek tarhanasıyla başlamalısın. Normalinde baharat karışımı var içinde ya alerji yapabilir.
Ya benim annem de erkek kardeşimin ileride doğacak bebesine isim koyacağını söylüyor bende 'he he tabii cınııııım! Gelin hanım da bekleyemiyor ki kv çocuuma isim koysun!'
Canım alerjisi var. Benim oğlumda da böyle döküntü var. Ben süt ve süt ürünleri çikolata yediğimde yüzü komple döküyor bundan. Sıcaklayınca terleyince de iyice çoğalıyor.
Şu 30 küsür yaşındaki oğluna da ekmek arası götüren değil mi :)
Hiç üzülme bu ekstraları da sayarsan çok iyi durumdasın :)
Bende uyurken oturmaya çalışandan var canım, iki kere yakaladım.
Artık ne gördüyse rüyasında.